Greencard Müracatında yapılan Hatalar
-
ben başvuru yaptım. Çektirdiğim fotoğrafı facebook sayfamda paylaştım. Facebookta kişisel bilgilerim de yer alıyor. Benim bir arkadaşım bana dedi ki, senin kazanmayasın deye kötü niyetli birileri senin adından tekrar başvuru yapabilir. eger birisi boyle bir şey yaptıysa kazanma şansım kayb olmuşmudur? Lütfen cevablayın..
-
@quliyevor aynı ad soyadı doğum tarihi ve resim olursa evet 2 kez sayar ve ret verir
-
Arkadaşlar merhaba Bu sene başvuruyu hata almamak için gece saatlerinde yaparken şöyle bir dikkatsizlik yaptığımı fark ettim. formun 9. Mailing Address bölümünde "a. In Care Of (optional)" kısmını adress satırları gibi görüp adresimin bır kısmını yazmışım. Normalde bu bölüm posta adresinizde sizin haricinizde posta teslim alabilecek kişileri belirtiğiniz doldurulması zorunlu olmayan bir alan. Sizce bu direk bir ret sebebi olur mu?
-
@ilkeryat ds260 ile karıştırdınız galiba başvuru da sadece kendi ev adresinizi yazmanız gerekiyor neden ret olsun ki
-
Merhaba nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum doğduğum ilçeye yanlışlıkla yaşadığım ilçeyi yazdım ikisinde aynı ilde ama sıkıntı olur mu sıkıntı olucaksa basıl düzeltebilirim teşekkküler
-
@Soner-Ege, içinde söyledi: Greencard Müracatında yapılan Hatalar
Merhaba nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum doğduğum ilçeye yanlışlıkla yaşadığım ilçeyi yazdım ikisinde aynı ilde ama sıkıntı olur mu sıkıntı olucaksa basıl düzeltebilirim teşekkküler
Bu hata için şu anda yapabileceğiniz bir şey yok.
Ankara'da mülakata girecekseniz bu tür hataları problem yapmıyorlar. Burada önemli olan nokta Türkiye'de doğduğunuzu kanıtlamak. Zaten aynı il içinde olduğundan bir sıkıntı olmaz.2021 talihlilerinden biri doğduğu ilçeyi Kadıköy yerine Bakırköy yazmasına rağmen (ya da tersi gibi bir şeydi) problemsiz olarak vizesini almıştı.
-
@ilkeryat, içinde söyledi: Greencard Müracatında yapılan Hatalar
Arkadaşlar merhaba Bu sene başvuruyu hata almamak için gece saatlerinde yaparken şöyle bir dikkatsizlik yaptığımı fark ettim. formun 9. Mailing Address bölümünde "a. In Care Of (optional)" kısmını adress satırları gibi görüp adresimin bır kısmını yazmışım. Normalde bu bölüm posta adresinizde sizin haricinizde posta teslim alabilecek kişileri belirtiğiniz doldurulması zorunlu olmayan bir alan. Sizce bu direk bir ret sebebi olur mu?
hicbir problem olmaz.
-
@Soner-Ege, içinde söyledi: Greencard Müracatında yapılan Hatalar
Kesinlikle yeniden basvuru yapmayin. Buyuk ihtimal sorun olmayacak.
-
Merhabalar,
Benim eşimin soy ismi evlendikden sonra deyişmişdi ancak pasaportdakı eski soy isimi girdim ben.
Sorun olmama ihtimali varmı? -
@ayvalik10 yok hocam karistirmadim şöyle; 260 değil lotery için doldurduğumuz online formda in care of kısmına adresimin bir kısmını yazmış oldum.
-
@elci, içinde söyledi: Greencard Müracatında yapılan Hatalar
Merhabalar,
Benim eşimin soy ismi evlendikden sonra deyişmişdi ancak pasaportdakı eski soy isimi girdim ben.
Sorun olmama ihtimali varmı?problem olmaz.
-
@ilkeryat, içinde söyledi: Greencard Müracatında yapılan Hatalar
@ayvalik10 yok hocam karistirmadim şöyle; 260 değil lotery için doldurduğumuz online formda in care of kısmına adresimin bir kısmını yazmış oldum.
problem olmaz. o adresin pek de onemi yok...
-
@ayvalik10 @quliyevor başvuru yaptıktan sonra kimseye söylememek şart anlaşılan.
-
@crazycells Merhaba, 2023 formunu doldururken site belki 10 defa girdiğim bilgileri sildi. Kendi pasaport numaramı girerken harf den sonra numaranın en başında ki 0'ı girmeden kayıt etmişim. Eşimin pasaport tarihinin gün kısmını yanlış kayıt etmişim. Kazanırsak bu sorunlar durumu olumsuz etkiler mi acaba. Boşuna masraf yapmamayım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum