[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sobrero Geçmiş DV talihlisi 2 kişi ile konuştum. Aynı durumda olan Add Applicant yapıp sürece devam etmişler. Bende tavsiyelere uyarak böyle yapacağım. Bilginize sunuyorum.
-
Az önce KCC ye devam eden sürecimizin durumu ile ilgili mail attık. Cevap bekliyoruz.
-
@smartcells @gucarslan Sayın Yöneticiler bugün 21:13 de evrakları gönderdim ve 21:15 te de otomatik cevap e maili aşağıdaki gibi aldım. Bu süreçte yardımlarınız için özellikle de smartcells 'e çok teşekkür ederim.
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is in receipt of any attached documents. This email address, [email protected], is only used for valid applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa (DV) applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any DV-related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.Documents that are not relevant to a current DV program year may not be processed or acknowledged.
-
@Azazel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells @gucarslan Sayın Yöneticiler bugün 21:13 de evrakları gönderdim ve 21:15 te de otomatik cevap e maili aşağıdaki gibi aldım. Bu süreçte yardımlarınız için özellikle de smartcells 'e çok teşekkür ederim.
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is in receipt of any attached documents. This email address, [email protected], is only used for valid applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa (DV) applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any DV-related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.Documents that are not relevant to a current DV program year may not be processed or acknowledged.
Sizden excel tabloda evrak gönderim tarihi bugün olarak eklemenizi rica ederim.
-
@Azazel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar merhaba,
DV22 ve 26xxx numaram. Evrak talebi gelmeden gönderenleri görüyorum. Bu doğru bir adım mı evrak talebi gelmeden evraklarım ı KCC mail olarak iletince otomatik ulaştı maili geliyor sanırım. Daha sonra evrak onayı geliyor mu yoksa tekrar bir ileride evrak talebi geliyor mu? Yani onaylanma ihtimali var mı yoksa tekrar isteme şansları var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Erken yollama nedenim 6 ay İngiltere ikametim dolmadan evrak talebimi onaylatmak. Çünkü ülke dışında olabilirim bu arada evrak talebi gelir ve 6 ayı geçerse burada polis kaydı almam gerekir. Ülke dışında olduğum için alamayabilirim. Sadece Türkiye'nin adli sicil kadıyla Bu nedenle erkenden onaylatıp aradan çıkmasını planlıyorum. Zaten randevu görüşmelerine polis kaydımı İngiltere'den alıp gideceğim.Saygılar,
-
@Ai123 evraklarınızı talep beklemeden gönderebilirsiniz.
yolladıktan sonra ulaştığına dair otomatik cevap alacaksınız. sonrasında evrak onayınız gelmeden tekrar evrak talebi alırsanız evraklarınızı yine gönderin. -
merhaba iyi günler uzun süredir gündemi takip edemiyorum da kcc den evrak talebi gelmesine rağmen evrak onay maili hala gelmedi acaba gönderdiğimiz belgelerle ilgili bi sıkıntı olduğundan mıdır şu aşamada beklemek dışında bir şey yapmalı mıyım
-
@sudegül-bayram evraklarınızı gönderdikten sonra otomatik cevap aldıysanız beklemeye devam edeblirsiniz.
bunun dışında yapacağınız şuan için bi' şey yok. -
ArkadaşlarDS-260'ı gönderdim ve evrak talebi maili aldım, ancak DS-260'mı bugün kontrol ederken bir detaya takıldım. Work, Education ve Training Info. katagorisi altında "Have you traveled to any countries/regions within the last five years?" sorusuna, 2020 yılında ABD'de bulunmuş olmama rağmen -ki bu detayı previous employment kısmında da ABD de çalıştığım yeri paylaştığım sırada vermişim, NO ile cevaplamışım. Belki daha öncesinde formu doldururken bunu forumda da sormuşum olabilirim, ancak bir sıkıntı çıkmaması adına teyit etmek istedim. NOT: Zaten bu sorudan bir önceki sayfada Previous US Travel info.'da ABD de bulunduğumu belirtmişim.
-
Arkadaşlar merhaba. Evrak talep maili alıp da yakın zamanda onay maili alan arkadaşlar var mı? Evrak talep maili alıp evraklarımı ilettim ve yaklaşık 55 gün oldu ortada bir onay yok. Teşekkürler.
-
@Aytek excel tablosuna göre bu hafta (dün) sadece 23 mayıs ds gönderimi yapan 1 kişiye evrak talebi gelmiş. Bu ay tek ve son onayı ise 2 Kasım tarihinde 21 ağustosta evrak talebi istediği kişiye vermiş. Yani talep olsun, onay olsun akılalmaz derecede yavaş gidiyor. Her hafta bir kaç kişi talep alıyor. Çok daha az kişi onay alıyor. Mülakat ise zaten sıfır. Süreç berbat işliyor, şimdilik!!
-
Kazanmış herkesin sorunsuz bir şekilde almasını temenni ederim, herkese bol şans!
-
merhaba
evrak talebim geldi. gönderdim. İnşallah bekleyen herkese de gelir. sorum şu. başvuruda aile bireyleri adına da form doldurdum ama sadece ben gideceğim. o yüzden evrakları sadece kendi adıma gönderdim. doğru mudur. teşekkürler.
Dosya Numarasi: 2022EU19XX
DS-260 Gonderimi: 20/05/2021
KCC Evrak Istegi: 05/11/2021
KCC Evrak gönderim: 09/11/2021
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy ()
Vize Onayi: gg/aa/yyyy -
@Mirali-Doğan Diğer aile bireyleri adına da ds260 dolduruldugu icin KCC den eksik evrak adında bir mail alabilirsiniz. Yerinizde olsam imkanım varsa diğer aile bireyleri için de evraklari gönderir onayımı alır ve mulakat günü ödememi tek kişi için yapar ve orada açıklarım tek kişinin gideceğini.
-
@mac Sorun olacağını sanmıyorum, bu sorunun daha çok dış ilişkilerde ABD ile sorun yaşayan ülkelere seyahat edenler için sorulduğunu okumuştum.
-
@Mirali-Doğan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba
evrak talebim geldi. gönderdim. İnşallah bekleyen herkese de gelir. sorum şu. başvuruda aile bireyleri adına da form doldurdum ama sadece ben gideceğim. o yüzden evrakları sadece kendi adıma gönderdim. doğru mudur. teşekkürler.
Dosya Numarasi: 2022EU19XX
DS-260 Gonderimi: 20/05/2021
KCC Evrak Istegi: 05/11/2021
KCC Evrak gönderim: 09/11/2021
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy ()
Vize Onayi: gg/aa/yyyy:warning:
evraklarınızı bütün aile bireyleri için göndermeniz gerek, aksi halde evrak onayı alamazsınız.
tek gidecek olsanız dahi evraklarınızı, DS260 doldurduğunuz bütün aile bireyleri için göndermelisiniz.
eğer aile bireyleriniz vize almayacaksa sadece mülakata girmesinler yeterli. -
Merhaba @gucarslan buna ek olarak şunu sorabilir miyim. Aile birayları daha sonra randevu alabilirler mi? Örneğin ben kazanan olarak mülakata Şubat ayında (gelirse tabi) gitsem, aile bireyleri için de haziran ayına talep etsem, böyle bir şey teknik olarak mümkün mü? Teşekkürler.
-
@koc2022 asıl talihli vizesini aldıktan sonra diğer aile bireyleri mali yıl bitmeden mülakat yapabilir.
ancak bu, konsolosluğun kapasitesine ve boş slot olup olmamasına bağlıdır.tavsiyem, aile bireylerinin sağlık muayenesi yapmadan mülakata girmesi ve mülakatı tamamlaması.
sağlık muayenesini mali yıl bitmeden tamamlayıp vizesini öyle bastırır.en sağlıklısı bu olacaktır diye düşünüyorum.
-
@gucarslan Çok teşekkürler bilgiler için. Daha önce de sormuştum. Eşimin aşı olamama durumu olduğu için geciktirmeye çalışıyorum. Şundan emin olmak için sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben sağlık muayenesi olup, eşim ve çocuğum sağlık muayenesi olmadan mülakata gidebilir miyiz aynı anda? Daha sonradan mali yıl bitmeden onlar da sağlık muayenesini olup vizeyi alabilirler mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum