Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Shila benim de pek niyetim yok tekrar başvurmaya,arkadaşlar başvurdu mu diye merak ettim sadece.


  • @samet-tr Ben basvurdum. Numaram 16 bin kusur gibi yuksek bir numara olmasi, surecin oldukca yavas ilerlemesi ve nolur nolmaz bir yerde hata yanlislik yaparim gidemem cagirmazlar 2022 olmaz vs. 2023 bari yedekte olsun diye basvurdum


  • @smartcells evrak talebi istendi ama hali hazırda yollamistim ilk evrak talebi alan kişilerden biriyim anladığım kadariyla


  • bunu soylemek bana dusmez tabi de ben sadece kazanabilecek diger arkadaslarin hakkina girilmesin diye dedim, yanlis anlasilma olmasin. @samet-tr

  • ⭐⭐⭐

    @samet-tr Greencard'ı elinize alana kadar yeni çekilişlere katılın bence. Normal bir dönem olsa başvurmanıza gerek yok derdim ama gidişat normal olmadığı için sonradan pişman olmamak adına başvurmanızda yarar var.

  • ⭐⭐⭐

    @Ahmet-Aydın-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells evrak talebi istendi ama hali hazırda yollamistim ilk evrak talebi alan kişilerden biriyim anladığım kadariyla

    Bilgi için teşekkürler.
    Sizi DV2022'lerin excel sayfasına ekledim.
    Sürecinizde gelişmeler olduğunda ilgili tarihleri (evrak onayı, mülakat tarihi ) ve diğer bilgileri size ayrılan satırda günceleyebilirsiniz.

    Excel Link >> Excel DV2022


  • @smartcells teşkkr.buldum şimdi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Uhduhyankee hayır hiçbir sorun yok, kesinlikle katılabilirsiniz.


  • @Shila Bu konuda büyük bir yanlış anlama var. Green Card'a başvurup gitmemek kimsenin hakkına mani olmaz. Zaten fazladan kişiye çekiliş sonucu bu hak veriliyor. Süreci yarım bırakan veya gitmeyen yerine başkası çağrılıyor ve sürece dahil ediliyor. 1 kişiye çıkınca ailesi ile beraber 5 kişiyi götüren de var, tek başına gidende. Sonuçta toplam sayı değişmiyor. Yani şans yine.


  • @crazycells
    Hocam Merhaba, daha önce sorduğum durum ile ilgili;
    ''Ben Türküm eşim ise yabancı uyruklu, kazanan eşim ve kendisi yabancı olduğu için Türkiye'de mülakata çağırılmayacak'' şeklindeki söylenti hakkında yeni bir gelişme oldu mu, olduysa paylaşabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.


  • @smartcells haklisiniz hata yapmisim..tesekkurler nazik uyariniz icin 🙂 bilgilerimi check edip tekrar girecegim.Vaktinizi ayirdiniz tesk.

  • ⭐⭐⭐

    @s-demirbas, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells haklisiniz hata yapmisim..tesekkurler nazik uyariniz icin 🙂 bilgilerimi check edip tekrar girecegim.Vaktinizi ayirdiniz tesk.

    Telegram kullanıcı adınızı bana özelden mesajla gönderirseniz sizi eklerim hemen..


  • Arkadaşlar son 1 aydır çok yoğundum sürekli şehir gezmek zorunda kaldım pasaport çıkartamadım. Cuma günü ne randevu aldım e-devletten pasaport numarasına ne zaman ulaşabilirim?


  • @raerox Üstad Mahkeme kararını, yeminli, noter onaylı, veya her ikisi olmaksızın(Bunlar için ayrı ayrı fiyat belirliyorlar) nasıl çevirteceğiz. Bilginiz var mı? Bilgisi olan üstadlar yardımcı olursa sevinirim...

  • ⭐⭐⭐

    @RIDVAN, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells
    Hocam Merhaba, daha önce sorduğum durum ile ilgili;
    ''Ben Türküm eşim ise yabancı uyruklu, kazanan eşim ve kendisi yabancı olduğu için Türkiye'de mülakata çağırılmayacak'' şeklindeki söylenti hakkında yeni bir gelişme oldu mu, olduysa paylaşabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

    Eşinizin aynı zamanda TC vatandaşlığı yoksa Ankara'da mülakat alma şansınız yok denecek kadar az. Bu durumda mülakat alabileceğiniz başka bir yere transfer imkanlarını araştırın.

    Eşinizin TC vatandaşlığı da varsa Anakara'da mülakat alıp almayacağı henüz belirsiz. 2021'lerde yaptıkları (Yurtdışı doğumlu TC vatandaşlarına da mülakat verilmemesi) uygulamasını devam ettirip ettirmeyeceklerini yeterince mülakat verilmediği için şu anda bilemiyoruz. Bunu mülakatlar verilmeye başladığı zaman anlayacağız. Aramızda evrağı onaylı, Case Numarası düşük ve mülkata hazır arkadaşlarımız var. Eğer onları atlar ve sonrakilere mülakat verirlerse bu durumdaki arkadaşlar da başka yere transfer veya AOS ile devam etmek zorunda kalacaklar.
    .
    .
    1563060a-afcd-4ade-b874-cd6fbb86b369-image.png


  • Merhabalar bu işi iyi bir tanıdığım var yardımcı olur çok da uygun fiyati


  • @smartcells Aynı durum bende de var ve korkunç bir haber oldu bu. Dediğiniz gibi bizden öncekileri takip etmemiz gerekecek ancak biz forum üyeleri aynı duruma haiz kişilerin kim olduğunu bilmiyoruz. Acaba sizler bizi bilgilendirir misiniz Ankarada mülakata çağrılıp çağrılmadıklarını?

  • ⭐⭐⭐

    @Azazel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells Aynı durum bende de var ve korkunç bir haber oldu bu. Dediğiniz gibi bizden öncekileri takip etmemiz gerekecek ancak biz forum üyeleri aynı duruma haiz kişilerin kim olduğunu bilmiyoruz. Acaba sizler bizi bilgilendirir misiniz Ankarada mülakata çağrılıp çağrılmadıklarını?

    Bu durumda olan 7-8 kişi var (yurtdışı doğumlu TC vatandaşı).


  • @smartcells
    Anladım. Eşim Azerbaycanlı ve TC vatandaşlığı yok. Bu durumda hiç beklemeden DS-260 formunu açtırıp mülakat yerini Tiflis olarak değiştirmemiz lazım değil mi?
    DS-260 formunu açtırmak için örnek mail nasıl olur ve hangi mail adresine göndermemiz lazım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

  • ⭐⭐⭐

    @RIDVAN, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells
    Anladım. Eşim Azerbaycanlı ve TC vatandaşlığı yok. Bu durumda hiç beklemeden DS-260 formunu açtırıp mülakat yerini Tiflis olarak değiştirmemiz lazım değil mi?
    DS-260 formunu açtırmak için örnek mail nasıl olur ve hangi mail adresine göndermemiz lazım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

    DS260'ı açtırmanıza gerek yok. Doğrudan KCC'ye mail atarak Türkiye'nin yabancılara mülakat vermemesi uygulması nedeniyle mülakat ülkesini değiştirmek ve hangi ülkeye transfer olmak istediğinizi belirtin. Türkiye'den başka bir yere transfer etmek isteyen yabancıların işlemlerini 1-2 gün içinde tamamlıyorlar. Size mülakat yerinizin değiştiğini ve bu yüzden DS260'ı açtırıp adres güncellemesi yapmanız gerektiğini söyleyen bir mail atacaklar. Bu mailden sonra DS260'ı açtırmak için talep gönderirsiniz ve açılınca da mülakata gireeğiniz ülkenin adresi olarak ikamet adresinizi güncellersiniz.

    Dikkat: Transfer etmek istediğiniz ülkede yasal oturum hakkınızın olması lazım yoksa yapmazlar!

    KCC ile olan yazışmaları nasıl yapacağınızın bilgileri aşağıdaki linkte:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum