[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
-
@northfield geriden gelenler, respond rate, derivatives, AP, Ready vb hepsi modelleniyor.
-
Kimse yanlis anlamasin ama gecen ayda boyle bi ton hesaplama yapilmadi gerek burada gerek baska forumlarda . Kimseninki de tutmadi. Ross un dedigi gibi bircok bilinmeyen faktor var ve esas etkileyende onlar. Burdaki tahminlerin daha kotusude olabilir iyiside . Gonul iyisinden yana bakalim son bi kac gun keyfini cikaralim
-
@superdem22 çözülme olacaktır zira AP de önceden aylık ortalama 15 kalmış. Backlog konusunda da aylar belli olmuyor zira Ağustos ve Temmuz da en çok geriden gelenler ekimden geldi ( ekim kasım Aralık’a baktım) yaklaşık 120.
-
@metert yaklaşık son 3 aydır tahminler 25-26 max.a kitlendi çok değişmiyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
-
youtube dan rastgele şarkı açıp türkçeye çeviriyorum :) hesap yapmaktan daha sonuç verir bir eylem olduğuna karar verdim :)
-
benim tahminim 36k olacaktır
-
@azeusa abi sallada bari biraz inandirici olsun bu biraz fazla gibi geldi :)))
-
@metert yarın akşama kadar bana zaman ver )))
-
Arkadaslar merhaba 26 binleri bulurmi sizce? Nedir son durumlar? Bir sans varmidir acaba?
-
Umarım hepinize sıra gelir. Her seyden önce umarım hayal ettiğiniz hayatı yaşarsanız. Annem için umudum yok ama ondan öncesine her türlü gelecek bence:)
-
@orhann 26 binler bence şimdiden VB çıkmadan uçak biletlerini alsınlar ))
-
Minimum 33K soylemedi demeyin.
Dua edin. dileyin. evrene olumlu mesaj yollayin.dik durun. isteyin. olacak. birakin hesabi kitabi.matematigin olmadigi boyuttayiz. genel secimler gibi dusunun:) Son diyecegim budur. en az 33K.olmazsa adimi degistirir Burhan Kuzu yaparim. o kadar diyeyim. -
@freeline1 yoksa adiniz zaten burhan kuzu mu? :))
-
@gannaly Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Arkadaslar bu bulletin gerceten p.tesimi aciklanacak?
evet, KCC'den aktarilan bilgiler o yonde.
Bultenin aciklanmasi USCIS ve DOS'un ortak calismasiyla gerceklesen bir durum, bultende sadece cekilis talihlileri icin degil, tum gocmen vize kategorileri icin bilgiler var. Fakat diger gocmen vize kategori siralari simdiye kadar belli olmustur diye tahmin ediyorum, onlari hesaplamak biraz daha kolay... bir tek KCC'nin Diversity Visa icin eylul cut-off'u bekleniyordur buyuk ihtimal.
-
@superdem22 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@periscope Kalan visaları hesaplayıp bülten açıklandıktan sonra biz :)
:)
-
ulan kcc yaktın bizi
-
@metert ne zaman açıklanıyor
-
pazartesi
-
@metert en son rakam kaçtı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum