(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@laxking, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar konsoloslukla nerdeyse komsu oldugumdan dolayi oluyor böyle, gidesim yoksada her gün evdem cikip önünden gectigim icin durtuyo birazda 😂
Valla iyiymiş, komşu diye indirim de yapıyolar mı?
Bence senin en büyük sorunun hesapta fazla para var. Sanki orda hayat kurmaya hazırlanmış gibi görünebilir. Rakamı 7500 dolara düşür. Güzel de bi ziyaret hikayesi uydur. sen de alacaksın.İnanıyorum. -
@ibrahimasar Teşekkür ederim, benim bu aralar tüm aklım, fikirlerim , düşüncelerim, duygularım ve hatta hislerim epeyce karışık, bu durumda sizin hislerinize güveniyorum :) Randevu gününe kadar sakinleşmem gerekiyor. :)
-
Konsoluslukta modumuz budur. 😂
https://www.instagram.com/reel/CU0ANdlgt3z/?utm_medium=copy_link
-
Merhaba ben eşim ve 1 yaşındakı kızım için ds160 ayrı 3 form doldurup kişi başı 160$ ödeme yapacağım fakat aynı tarihe nasıl randevu alabilirim. Şimdi başvuru yapan 2023e mi gün veriliyor
-
@Erdem-AKDEMİR, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba ben eşim ve 1 yaşındakı kızım için ds160 ayrı 3 form doldurup kişi başı 160$ ödeme yapacağım fakat aynı tarihe nasıl randevu alabilirim. Şimdi başvuru yapan 2023e mi gün veriliyor
DS 160 ları ayrı ayrı dolduruyorsunuz. Sonra https://ais.usvisa-info.com/ da kullanıcı oluşturuyorsunuz. Sonra grup oluşturup sıra ile DS 160 numaralarını ve kişi bilgilerini ekliyorsunuz. Randevu tarihi seçtiğinizde bir kez seçiyorsunuz. Vize ödemesi yaparken bir kerede 480 $ olarak ödüyorsunuz.
-
@ibrahimasar Teşekkürler peki vize tarihi ödemeden sonra mı belli oluyor? Haziran 23 deniliyor. Kızımın pasaportu yok şuanda pasaport şartı var mı ds160 için iyi aksamlar dilerim .
-
@ibrahimasar acikcasi bu zamana kadarki mulakatlarda dedigim gibi hic hesap dokumu sorulmadi, sorunun o oldugunuda sanmiyorum bu yuzden :)
-
@Erdem-AKDEMİR ever odemeden sonra tarihleri goreceksiniz. Daha sonra surekli takip ederek onemalmaya calisacaksiniz. Bende esim ve oglumla basvuedum 2023 e atafim ancak surekli bakiyorum one cekmek icin henuz yakalayamadim.
Cocuklar icinde pasaport bilgisi gerekiyor. Evet
-
@laxking evet ona özellikle dikkat ettim çoğunlukla turist vizesinde hesap dökümü istenmiyor
-
@Erdem-AKDEMİR selam Erdem bey ben de sizin durumunuzdayım haberleşebilir miyiz? Faydamız olur belki diye Adres gkhnadiguzel@hotmail
-
Arkadaş merhaba bu gün b1 vizemi öne cekebilir miyim diye girdim ve hesabınız aktif degildir hatası aldım. Mail attım. Bana illegal birşeyler olabilir o yüzden hesabınızı askıya aldık. Durumu elçiliğe bildirdik. Dediler. Bende sadece kendimin hesaba erişim sağladığını bildirdim. Onlarda verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz dediler. Hesabın telrar aktif olması 3 hafta sürebilir şeklinde sonunu bağladılar.
- Bu durum elçilik görüşmesine olumsuz olarak yansır mı ?
- Başına böyle bir iş gelen arkadaşımız var mı?
@crazycells özellikle sizin bilginize ihtiyacımız var
-
@Sercan-Özüsağlam Merhaba Sercan Bey
Nasıl denediğinizle ilgili bana da yardımcı olur musunuz?
Kaç gündür bakıyorum bana denk gelmedi neyi yanlış yapıyor olabilirim? -
@goe Merhaba, aslında hiç bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz, bende özel olarak bir şey yapmadım. Benim acil randevu talebim red edilmişti, gerçekten acilen vize randevusuna ihtiyacım vardı. Sürekli sitede aktif kaldım, sıklıkla sayfayı yeniledim ve aniden 9-10 kasım 2021 tarihlerinin açıldığını gördüm, anında randevumu aldım. Zaten 5-10 dk bile sürmedi belki bitmesi, biraz geç kalsam alamayacaktım. Şu an baktığımda hiç boşluk görünmüyor, 2023'e kadar, o nedenle gerçekten doğru nedir? Ben emin değilim, sürekli aktif olarak randevu kovalayabilirsiniz sadece. Yöntem olarak doğrudur diyemem ama bende işe yaradı.
-
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@goe Merhaba, aslında hiç bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz, bende özel olarak bir şey yapmadım. Benim acil randevu talebim red edilmişti, gerçekten acilen vize randevusuna ihtiyacım vardı. Sürekli sitede aktif kaldım, sıklıkla sayfayı yeniledim ve aniden 9-10 kasım 2021 tarihlerinin açıldığını gördüm, anında randevumu aldım. Zaten 5-10 dk bile sürmedi belki bitmesi, biraz geç kalsam alamayacaktım. Şu an baktığımda hiç boşluk görünmüyor, 2023'e kadar, o nedenle gerçekten doğru nedir? Ben emin değilim, sürekli aktif olarak randevu kovalayabilirsiniz sadece. Yöntem olarak doğrudur diyemem ama bende işe yaradı.
Bende de yasadi. Ben de kasim ayina randevu bulup almistjm aybi uygulamayla.
-
@Ping-PONG Evet haklısınız ben onu unuttum bu taktiği siz vermiştiniz bana hak geçmesin teşekkür ederim :) Ama gerçekten bu taktik, sürekli işe yarıyor mu yoksa şans mıydı? hala çözemedim :) Umarım herkeste işe yarar.
-
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG Evet haklısınız ben onu unuttum bu taktiği siz vermiştiniz bana hak geçmesin teşekkür ederim :) Ama gerçekten bu taktik, sürekli işe yarıyor mu yoksa şans mıydı? hala çözemedim :) Umarım herkeste işe yarar.
Hayirli olsun. Ben farkinda degildim. Onu demek istemedim. Sadece bende yaradigini soylemek istemistim.
Evet haklisiniz simdi farkettim. Paylasimimdan yararlanmis olmalisiniz.
Umarim olumlu sonuclanir. Siz benden oncesiniz. Sonucunuzunu da paylasirsaniz seviniriz. 🙃
-
@Ping-PONG Tabi ki paylaşırım. Size de bol şanslar :)
-
@Erdem-AKDEMİR, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Yakın zamanda yeşil pasaport alacağım. Eski pasaportum ile sadece Suriye'ye gittim ve süresi bu ay doldu.
Vize randevuları Mayıs ayında mı başlayacak ?
Eşim ve 2 yaşındaki çocuğum içinde 160 dolar kişi başı ücret mi ödemeliyim. ?
Uçak bileti veya kalacak yer rezervasyonu yapmadım. Teyzemin yanında kalacağım. Uçuş tarihi de kesin değil.
Yeşil pasaport elime geçer geçmez mi randevu almam gerekiyor yoksa zaman kaybı olmaması için şimdiden başvuru yapmalı mıyım ? D160 formu randu sonrası mı dolduruluyor ?
Ilk iletiyi gozden gecirmenizi tavsiye ederim.
Su an gorusmeler devam ediyor ama cok kisitli olarak... O nedenle ilk firsatta bir randevu tarihi almanizi tavsiye ederim.
Vize alacak herkes icin ayri birer DS-160 formu gerekiyor ve ayri ucret odemelisiniz. DS-160 formunu doldururken pasaport gerekli, o nedenle once pasaportun gelmesini beklemelisiniz.
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@vince-carter daha önce hiç yurtdisina çıkmadıysaniz yüksek ihtimalle red alacaksınız ve ABD de bir tanıdığınız olduğu için de tek başına genel olarak bir red sebebi oluyor
Direkt bu sekilde bir cikarim yapamayiz, bunlar dosyayi olumsuz etkileyebilecek ozellikler; ama neticede kisinin Turkiye'ye donmesi icin ciddi nedenler varsa o durumda vizeyi hala alabilir...
-
@miraclepuff, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba.
10 yıllık vizem bu nisan ayında doldu. Daha önce 1 aylığına Losangelesta bulundum. 10 yıllık Vizemle aynı dönemde pasaport sürem de doldu, yeniledim. Önceki pasaportumda 7- 8 adet shengenim de vardı. Önce postayla vize yenilemesi işlemlerine başvurdum. Medeni durumum dahil hiçbir info değişikliği yok, oturduğum ev adresi haricinde. 36 yaşindayım, 18 yıllık memurum. Postadan cevap olarak vize görüşmesi talebi geldi. Önce ağustos 2022 ye randevu buldum. Sonra bu sene eylül ayında bir randevu buldum. İş yerinden aldığım belgeler ve pasaportlarla gittim. Sarı bi kağıt verdiler, bizi aramayın mailimizi bekleyin vesaire yazan.1 hafta sonra detaylı soruların bulunduğu bir mail geldi. tüm aile fertlerimin doğum tarihlerini ve bugüne kadar çalıştığım ve yaşadığım yerlerin adreslerini sordular. Cevapladım. bu arada 2 abim de orada yaşıyorlar, biri 12 yıldır orada, diğeri henüz 3 yıldır orda. İkisi de evliler ve tüm süreçlerini de yasal bir şekilde geçirdiler. Biri vatandaş, restoranı var ve eşi üniversitede profesor. ben ortada bir sorun göremiyorum yani.
bu detaylı bilgiler istedikleri maile cevaben, durumumu takip etmemi 6 ay kadar bekleyebileceğimi onaylanırsa postayla tekrar başvuru yapabileceğimi söyledikleri bir mail aldım. başvuru durumumu takip edebileceğim adreste refused olara görünüyorum.
Benimle aynı durumda olan başka kimse var mı?
Vizem riskte mi , red alma ihtimalim konusunda endişelenmeli miyim? Bir bileniniz var mı?Idari islemlere kalmissiniz maalesef; sistem sizi vize icin aklayamadigindan gorusme talep etmisler. Pek cok idari islem 60 gun icinde sonlaniyor, fakat daha uzun da surebilir maalesef. Fakat telaslanmanizi gerektiren bir durum yok, isminiz kara listedeki birine isabet ettigi icin bu surecten geciyorsunuz buyuk ihtimal, sizin o kisi olmadiginizi anladiklarinda vizenizi alacaksiniz. Daha ayrintili bilgi icin su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
Idari islem sureci bitene kadar dosyaniz sistemde "refused" olarak gorunecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum