(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@AYKlRl Benim normalde 13 Aralık 2022 idi tarihim ama benim acil vizeye ihtiyacım olduğu için talepte bulundum red edildi. Bir umut bir boşluk yakalar mıyım diye sürekli kontrol ediyordum, ve tamamen tesadüf 2 günlük bir boşluk oldu anında tarihimi değiştirebildim. Şimdi yeniden baktım ve bitmiş tarihler. 2023 e kadar boşluk görünmüyor. Benim hiç umudum yoktu, bence sürekli kontrol edin.
-
Teşekkürler bilgilendirme için. Bizim acil değil, sürekli de kontrol edemiyoruz malesef. Olduğu kadar :)
-
@AYKlRl Rica ederim :)
-
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar selam 9-10 kasım 2021 tarihleri boş ranvdevu almak isteyenler hızlı hareket ederse alabilir. @crazycells Ben 9 Kasım 2021 tarihine randevumu aldım. Acaba benim ds-160 formuna yazdığım gidiş tarihi 12 kasım / etkinlik tarihleri de 13-14 kasım tarihle çok yakın, konsolos bunu sorun yapar mı ?
Düzeltme : Şu an 9 kasım 2021 boş!!!!
Hocam ne sorun yapacak. Etkinlik bu tarihte, randevular dolu, boşluk buldukça öne çektim dersin sorarsa. Sormazsa hiç bir şey söyleme, soruya vereceğin cevap hariç her şey boş konuşma ve vize almak için gereksiz ekstra gayret olarak değerlendirilecektir. Rahat ol. Alacaksın vizeni, hissediyorum.
-
@laxking, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar konsoloslukla nerdeyse komsu oldugumdan dolayi oluyor böyle, gidesim yoksada her gün evdem cikip önünden gectigim icin durtuyo birazda 😂
Valla iyiymiş, komşu diye indirim de yapıyolar mı?
Bence senin en büyük sorunun hesapta fazla para var. Sanki orda hayat kurmaya hazırlanmış gibi görünebilir. Rakamı 7500 dolara düşür. Güzel de bi ziyaret hikayesi uydur. sen de alacaksın.İnanıyorum. -
@ibrahimasar Teşekkür ederim, benim bu aralar tüm aklım, fikirlerim , düşüncelerim, duygularım ve hatta hislerim epeyce karışık, bu durumda sizin hislerinize güveniyorum :) Randevu gününe kadar sakinleşmem gerekiyor. :)
-
Konsoluslukta modumuz budur. 😂
https://www.instagram.com/reel/CU0ANdlgt3z/?utm_medium=copy_link
-
Merhaba ben eşim ve 1 yaşındakı kızım için ds160 ayrı 3 form doldurup kişi başı 160$ ödeme yapacağım fakat aynı tarihe nasıl randevu alabilirim. Şimdi başvuru yapan 2023e mi gün veriliyor
-
@Erdem-AKDEMİR, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba ben eşim ve 1 yaşındakı kızım için ds160 ayrı 3 form doldurup kişi başı 160$ ödeme yapacağım fakat aynı tarihe nasıl randevu alabilirim. Şimdi başvuru yapan 2023e mi gün veriliyor
DS 160 ları ayrı ayrı dolduruyorsunuz. Sonra https://ais.usvisa-info.com/ da kullanıcı oluşturuyorsunuz. Sonra grup oluşturup sıra ile DS 160 numaralarını ve kişi bilgilerini ekliyorsunuz. Randevu tarihi seçtiğinizde bir kez seçiyorsunuz. Vize ödemesi yaparken bir kerede 480 $ olarak ödüyorsunuz.
-
@ibrahimasar Teşekkürler peki vize tarihi ödemeden sonra mı belli oluyor? Haziran 23 deniliyor. Kızımın pasaportu yok şuanda pasaport şartı var mı ds160 için iyi aksamlar dilerim .
-
@ibrahimasar acikcasi bu zamana kadarki mulakatlarda dedigim gibi hic hesap dokumu sorulmadi, sorunun o oldugunuda sanmiyorum bu yuzden :)
-
@Erdem-AKDEMİR ever odemeden sonra tarihleri goreceksiniz. Daha sonra surekli takip ederek onemalmaya calisacaksiniz. Bende esim ve oglumla basvuedum 2023 e atafim ancak surekli bakiyorum one cekmek icin henuz yakalayamadim.
Cocuklar icinde pasaport bilgisi gerekiyor. Evet
-
@laxking evet ona özellikle dikkat ettim çoğunlukla turist vizesinde hesap dökümü istenmiyor
-
@Erdem-AKDEMİR selam Erdem bey ben de sizin durumunuzdayım haberleşebilir miyiz? Faydamız olur belki diye Adres gkhnadiguzel@hotmail
-
Arkadaş merhaba bu gün b1 vizemi öne cekebilir miyim diye girdim ve hesabınız aktif degildir hatası aldım. Mail attım. Bana illegal birşeyler olabilir o yüzden hesabınızı askıya aldık. Durumu elçiliğe bildirdik. Dediler. Bende sadece kendimin hesaba erişim sağladığını bildirdim. Onlarda verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz dediler. Hesabın telrar aktif olması 3 hafta sürebilir şeklinde sonunu bağladılar.
- Bu durum elçilik görüşmesine olumsuz olarak yansır mı ?
- Başına böyle bir iş gelen arkadaşımız var mı?
@crazycells özellikle sizin bilginize ihtiyacımız var
-
@Sercan-Özüsağlam Merhaba Sercan Bey
Nasıl denediğinizle ilgili bana da yardımcı olur musunuz?
Kaç gündür bakıyorum bana denk gelmedi neyi yanlış yapıyor olabilirim? -
@goe Merhaba, aslında hiç bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz, bende özel olarak bir şey yapmadım. Benim acil randevu talebim red edilmişti, gerçekten acilen vize randevusuna ihtiyacım vardı. Sürekli sitede aktif kaldım, sıklıkla sayfayı yeniledim ve aniden 9-10 kasım 2021 tarihlerinin açıldığını gördüm, anında randevumu aldım. Zaten 5-10 dk bile sürmedi belki bitmesi, biraz geç kalsam alamayacaktım. Şu an baktığımda hiç boşluk görünmüyor, 2023'e kadar, o nedenle gerçekten doğru nedir? Ben emin değilim, sürekli aktif olarak randevu kovalayabilirsiniz sadece. Yöntem olarak doğrudur diyemem ama bende işe yaradı.
-
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@goe Merhaba, aslında hiç bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz, bende özel olarak bir şey yapmadım. Benim acil randevu talebim red edilmişti, gerçekten acilen vize randevusuna ihtiyacım vardı. Sürekli sitede aktif kaldım, sıklıkla sayfayı yeniledim ve aniden 9-10 kasım 2021 tarihlerinin açıldığını gördüm, anında randevumu aldım. Zaten 5-10 dk bile sürmedi belki bitmesi, biraz geç kalsam alamayacaktım. Şu an baktığımda hiç boşluk görünmüyor, 2023'e kadar, o nedenle gerçekten doğru nedir? Ben emin değilim, sürekli aktif olarak randevu kovalayabilirsiniz sadece. Yöntem olarak doğrudur diyemem ama bende işe yaradı.
Bende de yasadi. Ben de kasim ayina randevu bulup almistjm aybi uygulamayla.
-
@Ping-PONG Evet haklısınız ben onu unuttum bu taktiği siz vermiştiniz bana hak geçmesin teşekkür ederim :) Ama gerçekten bu taktik, sürekli işe yarıyor mu yoksa şans mıydı? hala çözemedim :) Umarım herkeste işe yarar.
-
@Ping-PONG Evet haklısınız ben onu unuttum bu taktiği siz vermiştiniz bana hak geçmesin teşekkür ederim :) Ama gerçekten bu taktik, sürekli işe yarıyor mu yoksa şans mıydı? hala çözemedim :) Umarım herkeste işe yarar.
Hayirli olsun. Ben farkinda degildim. Onu demek istemedim. Sadece bende yaradigini soylemek istemistim.
Evet haklisiniz simdi farkettim. Paylasimimdan yararlanmis olmalisiniz.
Umarim olumlu sonuclanir. Siz benden oncesiniz. Sonucunuzunu da paylasirsaniz seviniriz. 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum