[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@miralex ondan bahseden yok 13 cocuktan bahsediyoruz sizce cok normal bi durummu
-
arkadaslar sakin olun :)
-
Hakikaten 13 çocuk ne ya. Kapıcı karısına çevirmiş hanımı. Her sene doğum.
-
@arnblt Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Hakikaten 13 çocuk ne ya. Kapıcı karısına çevirmiş hanımı. Her sene doğum.
asdfghjklşişlkjhgfdsadfghjklşi :D
abla keskinoğlu tavukçulukta kuluçka makinesiymiş.
-
bizim butun sansizligimiz trumpun green cardi cok on plana cikarip response rate artmasina sebep olmasi yoksa suc 13 cocuklu ailelerin degil..
-
@miralex ahah ) trump PR yapmış resmen :)
-
@superdem22 verilere baktin mi?
-
siz hic ana akim medyalarda green cardin prime timelarda haber oldogunu,turkiyede veya disarida ,gordunuzmu 2018 yili haric?
-
katılım gittikçede artıyor böylece. insanlarda artık gitmenin yollarını arıyor bi çok vasıfsız kişi içinde en iyi yol bu green card . buda doğal olarak başvuruları arttırıyor.2020 için çok gördüm bu yıl ilk defa başvurucam diye
-
@metert yok mert bakmadım. güncel mi CEAC?
-
evet dün bitirdik şu captcha ları
-
@metert biz son güncellenmiş CEAC verilerine ne zaman baka biliriz ?
-
bilmiyorum .
-
Bakan yokmu su verilere
-
Daha açıklanmadı veriler . açıklanınca bakılır
-
Ben aciklandi sandim . Pardon
-
acaba kaygısızlar ailesine de çıktı mı bu green card?
-
@pacaveli kaygısızlara çıksa Memnun çoluk çocuğu burada bırakır tek başına giderdi.
-
kcc baktı bunlar 15 er 15 er geliyor . adamlar arttırmaz tabi . ben olsam bende arttırmam
-
Hello Turkish friends from Russia!
I would like to share with you guys my simple calculations based on linear interpolation of Issued visa numbers and Derivatives rate. Look at this picture https://ibb.co/jfPcz8
Green data shows real data, yellow one is prediction. If quota for EU is around 21k then we could see 34k cutoff in the upcoming visa bulletin. All AOS and AP cases hopefully will be closed by AF, AS visas after redistribution (as said by DV4Roger). If Response rate will decrease on higher numbers, then even current is possible.
Cheers!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum