Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 119.4k 195

• @simurg9492
    Esimi alicam degil, ziyaret edicem diyorsunuz. Cogu danisman bu yola yonlendiriyor zaten. Pratikte de bir cok kisinin kullandigi yontem.

• @kokyay
    Pekala davetiye mektubu konusu ne olacak peki? Normalde PR veya vatandasligi olan kisinin ID bilgileri konusu ne olacak? Ben basvuru yaparken alinan davetiyenin iceriginde onunda olmasi iyi olur diye dusunuyorum.
    Bu baglamda turist vizesiyle zaten kanadada olan kisinin davetiye yazmasi cok mumkun sanmiyordum...

Bir de neden alip donecegim degil de ziyaret edecegim yazalim ki? Alip donecegim dersem daha reel bir niyet mektubu olmaz mi? Yani gelip kanadanin basina bela olmayi dusunmuyorum ulkeme geri donecegimi beyan etmemiz vize memurunun istedigi bir konu degil mi?

• @simurg9492
    Turist vizesiyle degil, study permitle davetten bahsediyorum. Gecici de olsa Kanada’da bir oturum anlamina geliyor study permit. Zaten resmi bir davet yazisi degil, sadece konsolosluga vereceginiz bir destek yazisi gibi dusunun bunu.
    Bana sorarsaniz vizeleri verirken zaten sizin orada kalabilme olasiliginizi da hesaba katiyorlar.
    Eger mevcut isinizden yazi alabiliyorsaniz vizede cok etkisi olur. Onun haricinde neden esinizin kendi basina donemeyecegini, sizin gelip almaniz gerektigini anlatan bir mektup yazabilirsiniz. Iyi bir niyet mektubunda sizin ziyaretinizi anlatmak daha kolay oldugu icin oyle dedim ben.

• @kokyay
    Hocam turist turist diye giderken Study Permit e gectik. En basta da family visit friend visit ile bayagi corba oldu ama ben anladim demek istedigini

• Arkadaşlar Merhaba daha önce forumdan birçok arkadaşımın aracılığı ile bilgiler edindim.Ailece vize başvurusuna hazırız lakin çeşitli bilgiler ortalıkta çok fazla dolanıyor.Sizlerden ricam KANADA TURİST VİZESİ SONUCLANMASI ŞUAN İÇİN KAÇ GÜNÜ BULUYOR. BAŞVURU YAPIP ONAY VEYA RED ALAN ARKADAŞLAR KENDİ ÖZ GEÇMİŞLERİ İLE BİLGİLER PAYLAŞABİLİR Mİ ?

• 150 Bin Tl eşimin vadeli hesabında bizim paramız var.
    Fransa shcengen vizemiz mevcut.
    11 günlük avrupa turu yaparak Fransa-Belçika-Lüksemburg-Hollanda-Almanya-İsviçre-İtalya yı gezdik.
    devlet memuruyum, eşim ev hanımı 3 yaşında oğlumuz var. Bilgisi olan arakdaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.@crazycells

• Kanada turist vizesi vermek icin cok can atan bir ulke degil. ABD vizesi olmadan, tursit vizesi veme oranlari dusuk maalesef. Kanadayi neden ziyaret etmek istediginizi anlatan bir intention letter isinize yarayabilir. Turkiye'nin ekonomik durumu itibari ile basvuru yapan herkese potansiyel gocmen muamelesi yapiyorlar.

• bir zincir markette çalışıyorum acaba bana vize verir mi abd

• @sigmoidalmammal amacımız tamamen turistik 10 yıllık devlet memuruyum lakin açıklamanızda ki haklılık yok sayılamaz ülkemiz her gün daha kötüye gidiyor. Genç arkadaşların karamsar gelecek hayalleri sadece instagramdan bakmak ve hayal kurmak ile bitiyor. Harekete geçmeleri için bir gelecek sunamadık.

• @reallife35 vize sureclerinde onemli olan vizeyi onaylayan konsolosun sizin hakkinizda ne dusundugu. Turistik gezi yapacagina dair ne kadar destekleyici unsur varsa belirtmenizi oneririm. Ama daha once de dedigim gibi kanada tursitik vize vermek icin biraz gonulsuz davraniyor. Pandemi dolayisi ile biraz daha sorunlu olabilir. Iyi sanslar dilerim.

• ⭐⭐

En büyük sorun Kanada'nın turistik bir ülke olmaması aslında...

• @LordBolton kanada nasıl turistik olmaz lütfen

• ⭐⭐

@reallife35 neyi turistik sizce bir İspanya veyada Fransa'ya göre?

• Kanada bizim bildigimiz anlamda pek turistik degil, bu konuda @LordBolton a katiliyorum. Deniz-gunes ve tarih-kultur turizmi olarak dusundugumuzde Turkiye ve avrupanin gerisinde kaliyor. Kis turizmi olark bakildiginda da Vancouver civarinin iyi oldugunu biliyorum. Onun disinda Kanada doga ve av turizmi ile biliniyor. Sonuc olarak Amerika kitasinda turistik olarak dusunuldugunde bayagi bir alt sirada.

• kanadaya sadece niagara selalesini gormek icin gidilir.

• Kanada'da yaşayan amcamın kızı var onun daveti üzerine vize almak kolaylaşır mı? Ya da hiç karıştırmamak mı lazım

• kanada da şu an turist vizeleri açık mı? red oranları ne durumda bilgisi olan var mı ?

• Günaydın,uzun bir aradan sonra herkese merhaba..Bu geçen süre zarfında 1 Amerikan vize reddi,1 Kanada vize reddinden sonra nihayet ikinci Kanada vize başvurusunda eşim Study permit,ben de (bir nevi yancı olarak)open work permit,ikizlere de study permitlerimiz onaylandı.Gerek buradan,kendimize bir nevi günlük bizim gibi Kanada hayali olanlarada ayrdımcı olabileceğini düşündüğüm instagram hesabım elelekanada'dan sorularınıza cevaplamaya yardımcı olurum.

• @theruhix, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu

kanada da şu an turist vizeleri açık mı? red oranları ne durumda bilgisi olan var mı ?

Kanada turist vize başvuruları hiç kapanmadı sadece süreçler uzadı.Vize başvurusu yapabilirsin.2021 in vize onay-red istatikleri henüz açıklanmadı.

• @ikizbabasi öncelikle tebrik eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Biz de eşimle kanadaya gitmeyi planlıyoruz. Sizin için özel değilse yaşadığınız süreçle ilgili bilgi almak isterim. Şehir, okul, danışman, ingilizce sınavı vs. ile ilgili genel olarak

Benzer Başlıklar

• Çocuklar için Kanada vizesi başvurusu

Kanada kanada
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    simurg9492S
    Ben sifirdan basvurdum... Esim bahsettigim sure icinde gitme firsati olmadi... Sizin konuyu da bilemiyorum. Yine internetten basvuruyorsunuz ancak kesin veriip vermedikleri konusunda emin degilim
  • Kanada Turist Vizesi İçin İyi Niyet Mektubu

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    316 Bakış
    A
    Merhabalar bu yıl bilgisayar programcılığı 1.sınıfa başladım.Kanada turist vizesi almak istiyorum ve abimin kanadada çalışma izni var. Ve bir iyi niyet mektubu hazırlamam gerekiyor fakat abimin çalışma iznini kullanmak istiyorum. Ve başvururken şuna dikkat et dediğiniz bir yer var mı bire iyi niyet mektubunu belge yükleme yerinde nereye yüklemeliyim ek belgeler kısmına mı eklemeliyim rica etsem birisi bana yardımcı olsun.
  • Kanada ilaç fiyatları

Kanada
    2
    1 Oy
    2 İleti
    426 Bakış
    CalibraturboC
    ögrenci olarak yıllık 900 cad ödeniyor new brunswickte
  • Kanada - ABD Sınırından Enteresan Kareler

Kanada
    14
    7
    6 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    ATS16A
    [image: 1766931041036-0105b0e5-af3e-46df-a1b5-3303c46a5752-image-resized.jpeg] Sol kısım Niagara, NY ve sağ tarafta suyun diğer tarafında görünen Skylon Tower’ın gözüktüğü Ontario, Canada [image: 1766931308245-746825e7-9356-4267-b2f3-77107c894f45-image-resized.jpeg] Yukarıdaki Niagara nehri üzerindeki köprü veya diğer köprüler ile tren veya araç ile çok hızlı bir şekilde permanent resident kart + pasaportunuz ile Kanada’ya geçebiliyorsunuz. 📸 7/14/2025 I Niagara, NY
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k