[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@gokayK bilgi cin cok tessekkur ederim bu hhafta icinde butun bu islemler tamamlanmis olacak
-
@gokayK asilari derken sadece biontech yeterli olmazmi sinovactami olmak gerekiyor.
-
@Hussein 2 doz biontech yeterli, aşılar derken iki doz demek istedim
-
Sn.@MySea tecrübelerinizi okudum. En son size yardım etmedi değince çok üzüldüm..Ya böyle durumlara hazırlıklı olmak gerekiyor..Ama 20 yıldır oradasın foruma girip anılarınızı paylaşmaya devam etmeniz çok güzel.
-
@AYSY33 Umarim sizin arkadasiniz yardimci olur. En azindan ilk birkac hafta yol gosterir ki bu sayede daha rahat adapte olabilirsiniz.
-
Merhaba tek kişi için anakarada yapılacak mulakat ıcın gıder ve banka hesabında ne kadar bulunması gerekir
-
@POLAT-ALEMDAR hangi yılın kazananısınız?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@POLAT-ALEMDAR yanimiza memeati ve abdulheyode almamiz gerekirr tek kisi olmaz bu is
-
İyi geceler. Davanın sonuçlanmasından sonra hiç randevu alan oldu mu? Nasıl öğrenebiliriz?
-
@greennkml, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
İyi geceler. Davanın sonuçlanmasından sonra hiç randevu alan oldu mu? Nasıl öğrenebiliriz?
ABD Disisleri Bakanligi henuz bununla ilgili bir izlence yayimlamadi, biz de bekliyoruz...
-
Merhabalar, dv2023 için başvuruda bulunsak ama sonra 9095 vizede bize sıra gelirse bir sorun teşkil eder mi ?
-
@Candan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar, dv2023 için başvuruda bulunsak ama sonra 9095 vizede bize sıra gelirse bir sorun teşkil eder mi ?
sorun olmaz. Henuz Green Card'iniz yoksa DV-2023 icin basvuru yapabilirsiniz.
-
@greennkml son karari aciklamadan once rating olsun diye sureyi uzatiyorlar :D
-
@Hussein 😁😁😂
-
@ybi04 merhabalar, cok uzun olmus ama, hayirli olsun tekrar. Umarim hayatiniz gonlunuzce geciyordur. Arastirirken gordum sizinde green krt paketiniz yirtik gelmis. Ben bu hafta ayni sekilde aldim. Sonrasinda naptiniz, nasil gondermistiniz konsolosluga. Tesekur ederim
-
Vay be! Yıllar sonra tekrar ve "hala" dv2020 başlığına bir şeyler yazıyor olmanın, hala bekliyor olmanın tarifi imkansiz duygusallığı ile bir soru soracağım dostlar...
Konsolosluk seçimini değiştirebiliyor muyduk? Lütfen değiştirebilelim çünkü 🙏 9 bin küsür rezerv vize dağıtılır mı artık ne olur ne zaman olur bilemiyorum ama mülakata çağırırlarsa şayet başka ülkede katılmak mümkün müdür? (Not: 2 defa mülakatım iptal edildi, tüm evraklarım Ankara'da) -
@rodin mulakata davet edilmek te ayri bir duygu olsa gerek biz onu bile goremedik 😢
-
@rodin siz mulakat haberini mail araciligiylami aldiniz yoksa dv lotteryden mi kontrol ettiniz?
-
@rodin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Vay be! Yıllar sonra tekrar ve "hala" dv2020 başlığına bir şeyler yazıyor olmanın, hala bekliyor olmanın tarifi imkansiz duygusallığı ile bir soru soracağım dostlar...
Konsolosluk seçimini değiştirebiliyor muyduk? Lütfen değiştirebilelim çünkü 🙏 9 bin küsür rezerv vize dağıtılır mı artık ne olur ne zaman olur bilemiyorum ama mülakata çağırırlarsa şayet başka ülkede katılmak mümkün müdür? (Not: 2 defa mülakatım iptal edildi, tüm evraklarım Ankara'da)Henuz islemler tekrar baslamadigi icin KCC bu dosyalarda su an herhangi bir islem yapmayacaktir sayin @rodin , ama islemler tekrar baslayinca tahminimce normalde nasil isleniyorsa o sekilde islenmeye devam edecektir. Eger dosyaniz Ankara'ya gittiyse, belki Ankara'da mulakata girmek sizin icin avantaj olabilir. Cunku oldukca kisitli sayida vize dagitilacak... Onceligi evraklari tam olan veya konsolosluga transfer icin hazir bekleyen dosyalara vereceklerdir.
-
@Hussein ilkinde mail aldik. İkincide ais üzerinden mülakat tarihimizi kendimiz seçtik. Ilk mülakat covid nedeniyle iptal edildi. Ardindan trump'in khk süreci başladı zaten.. ikinci mülakatta da 14 gün kuralına takıldık... Tekrar iptal edildi. 30 Eylül bizim 13. Günümüzdü...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum