Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turistlik Vizesi Alma Şansım Varmı?


Benzer Başlıklar

  • Aile Üyelerini Aynı Tarihe Alma ?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    155 Bakış
    serkanistS
    Dostlar Aradım bulamadım . Bir ailemiz var bir kişi için 2025 Ekim , Diğer aile üyeleri için 2026 Ocak gibi B1B2 başvurumuz mevcut . Bunları nasıl aynı tarihe alabiliriz. ? Teşekkür Ederim.
  • B1 vizesi expedited oluyor mu?

    Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    435 Bakış
    crazycellsC
    @chediak, içinde söyledi: B1 vizesi expedited oluyor mu? Merhaba, B1 ile öğrenci alan bir eğitim programına başvuru yaptım. Program Mayıs ayında başlıyor ve eğer kabul alırsam davet mektubum şubatın ortasında gelecek. Şu an konsolosluk ve büyükelçilikteki vize randevuları çok geç tarihe veriliyormuş COVIDten dolayı. Ben de kabul alıp da vizeden dolayı gidemezsem diye endişelendim. B1 vizeleri ile acil başvuru yapılabiliyor mu? Şu anki durumu bilen var mı? Acil randevu icin basvuru yapabilirsiniz ama normalde diploma veya sertifika saglayan egitim kurumlari B-1 degil, F-1 ile ogrenci aliyorlar. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama eger ciddi bir egitim programina baslamiyorsaniz konsolosluk durumunuzu acil olarak gormeyebilir, bilginize.
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
  • Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    13
    1 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    Berk RoyB
    Selam arkadaşlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. En büyük hayallerimden biri amerikayı görebilmek ve sırf bunun için yeşil pasaport ile avrupa ülkelerini seyehat edip pasaportu doldurmaya başladım. Gelir kaynağım çok yok genelde yolda para kazanmaya çalışıyorum o yüzden vize başvurusunda gösterebileceğim çok finansal belge yok. Yine de seyehat geçmişimden dolayı vize onayında avantajım olur mu? Boşa kürek çekmek istemiyorum. Ek olarak türkiye yerine yurtdışından (örn. italya) başvuru yapmanın ne gibi avantajları olabilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum