Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Merhaba, benim pasaportumun 6 ay süresi var başvuru yapabilir miyim ?
-
@turan15 evet yapabilirsiniz şuan geçerli olması yeterli
-
merhaba arkdaşlar pasaportumun 2 Kasıma kada süresi vardı, pasaportu yeniletmek istedim ama sıkıntı varmış sanırım geç geliyormuş, eski pasaportu geçersiz kıldılar ama 2 kasıma kadar süresi vardı bu pasaportla başvurabilir miyim, yardımcı olursanız sevinirim.
-
@furkz pasaport çıkartırken öğrenci olduğunuzu belirtin ve harç ödemeden 10 yıllık pasaport alırsınız. Öğrenci olduğunuzu e devletten görüyorlar.
-
Merhabalar,
Fotoğraf sakallı veya sakalsız fark ediyor mu ? -
@pringleshine merhaba bende yeni pasaport bekliyorum 1 hafta oldu.. eğer haftaya gelmez ise sıkıntı zaman daralıyor iyice :( bu sene ilk pasaport ile başvuru deneyimim umarım emekler boşa gitmez.. e devlet üzerinden bilgiler yansısa yeterli olacak sanırım.. maalesef bekliyorum.
-
@Timosis olmuyor diye bilgi aldım okudum bende. Yüzün belirgin hatlarını kapamadığı sürece sıkıntı yokmuş yani elmacık kemikleri gibi yüzün genel hatları belli olacak şekilde..
-
Herkese merhaba,
Ben de ilk kez bu yıl başvuru yapmayı planlıyorum.
Hiç bir zaman da böyle bir düşüncem olmamıştı. Herşey bugün gelişti.
Olur da birgün bana çıkarsa eğer green card, bu mesajı alıntılayıp önce kendimde, sonra da sizde tatlı bir tebessüm bırakmayı hedefliyorum :)İngilizce bilgim bilgisayar oyunlarında karşıdaki ile tek tük konuşacak düzeyde. Loto çıkarsa dil kursuna yazılırım diye düşünüyorum.
Bakalım..
-
@pringleshine, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba arkdaşlar pasaportumun 2 Kasıma kada süresi vardı, pasaportu yeniletmek istedim ama sıkıntı varmış sanırım geç geliyormuş, eski pasaportu geçersiz kıldılar ama 2 kasıma kadar süresi vardı bu pasaportla başvurabilir miyim, yardımcı olursanız sevinirim.
Su durumda pasaportunuz gecersiz oluyor, o nedenle bu bilgileri kullanmamaniz daha iyi olur. Bu islemi basvuruyu yaptiktan sonra halletseydiniz keske...
Basvuru icin yeni pasaportu beklemenizi tavsiye ederim, 9 Kasim'a yaklasirken hala pasaportunuz ulasmamis olursa bu baslikta bir daha sorun, en ideal sekilde yonlendirmeye calisalim...
-
@Timosis, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar,
Fotoğraf sakallı veya sakalsız fark ediyor mu ?fark etmez.
-
@özkan-Yelseli, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@pringleshine merhaba bende yeni pasaport bekliyorum 1 hafta oldu.. eğer haftaya gelmez ise sıkıntı zaman daralıyor iyice :( bu sene ilk pasaport ile başvuru deneyimim umarım emekler boşa gitmez.. e devlet üzerinden bilgiler yansısa yeterli olacak sanırım.. maalesef bekliyorum.
199'u arayip hizlandirmaya calisin veya twitter'dan NVI ile iletisime gecip hizlandirmaya calisin... Bu sekilde islemlerin hizlandigina dair deneyimler var.
-
evet teşekkür ederim. bende dün 199 ile irtibat kurdum. aciliyetim olduğunu söyledim ve işleme aldılar.. bugün aksam saatleri ptt den mesaj aldım pasaport onaylanmış ve dağıtıma hazır durumda şükür..
199 müşteri temsilcisi yoğunluk olduğunu bildirmişti belki de aramamın faydası oldu.. bekleyen arkadaşlar var ise dediğiniz gibi bu yolu deneyebilirler.. -
pasaport numarası, paraport seri no / belge no kısmındaki numara oluyor sanırım?
pasaport postaya verilmeden e devlet üzerindeki bilgiler ile başvurumu yapıcam, vakit kaybetmemek adına :) -
@özkan-Yelseli, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
pasaport numarası, paraport seri no / belge no kısmındaki numara oluyor sanırım?
pasaport postaya verilmeden e devlet üzerindeki bilgiler ile başvurumu yapıcam, vakit kaybetmemek adına :)isterseniz bilgilere emin olmak adina biraz daha bekleyin... pasaport ulasinca veya Kasim'a girerken yaparsiniz...
-
@Rhonster, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@turan15 evet yapabilirsiniz şuan geçerli olması yeterli
çok teşekkür ederim hocam
-
pasaport postaya verilmeden e devlet üzerindeki bilgiler ile başvurumu yapıcam, vakit kaybetmemek adına :)Pasaport numarası " U " harfi ile başlayan bir numara, bilginiz olsun.
-
@ayvalik10 merhaba
Bende telefon ile çektim arka fon beyaz kapıydı fakat kirli beyaz gibi hafif gri çıktı. Şimdi beyazlatmak için düzeltme yapsak sadece arka fona problem olur mu illa kar beyaz mı olması gerekiyor fotolara bakıyoruz kabul görenlere ama insan hep tereddüt ediyor 🥴 -
@kartalveat merhaba böyle gri görünen arka plan rengini değiştirmek sakıncalı mı??
-
@crazycells merhaba sizi de sıkıyoruz böyle soru soru ama çok teşekkür ederim gerçekten. Bu foto olayında tereddüdüm arka plan yani örnekteki fotomun ham hali sadece arka planı beyazlatma yapsam kabul görür mü sizce!

-
@özkan-Yelseli eşim ve oğlumun fotoları da bu şekil tel ile çektik. beyaz fon ama böyle gri gibi çıktı fotolar belirgin yüzler güzel fakat şu arka plan olayı beni benden aliyor 😬🤔
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum