Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @Ping-PONG öylede ora 4 yıl en kötü ihtimalle, diğerinde yarım dönemde okuldan derslerimi alıp yeniden cpa için başvurup sınava girsem ne bileyim ya 😞 şuan tekrar amerikadaki okullara bakıyorum duolingo kabul eden varmı diye

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG öylede ora 4 yıl en kötü ihtimalle, diğerinde yarım dönemde okuldan derslerimi alıp yeniden cpa için başvurup sınava girsem ne bileyim ya 😞 şuan tekrar amerikadaki okullara bakıyorum duolingo kabul eden varmı diye

Amerika da okul yolu ile gidilip PR a dönmek bana çok zormuş gibi geldiği için biryerden sonra araştırmayı bıraktım. Sponsorluk yolu ile almak bayağı bir zormuş gibi hissediyorum. 😭

• @Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Günaydınlar, galiba neden şansınızın düştüğünü buldum.Farklı bir green card grubuna gireyim dedim herkesin başvurular evlere şenlik, birkaç yıldır aynı fotoğraf kullanan mı gölgeli fotoğraf kullanan mı confirmation number almayan bir ton insan var

Telegramda bi kaç grup var içerde 5 dk durmak mümkün değil. O kadar değişik bi ortam. Toplam başvuruların yarısının bile geçerli olması imkansız diyosunuz onları görünce. Aralarında pasaport numarası kısmına rastgele yazın çıkınca alırsınız pasaport muhabbeti vardı. Seviye bu. İkna etmeye çalışırsanız rakip eliyor muhabbeti yapıyorlar. Başvuru keşke direk konsolosluğa gidip biribir yapılsa. Hatta ücretli olması gerektiğini halen düşünüyorum.

• @Ping-PONG zor keke zorrr, sende ne var ne yok

• @avar Dediğinizi cidden inanıp yazan var ise bilinçli olarak adam elemek için yapıyorlar sanırım çünkü madem numara salayacaksın neden senden pasaport istesin hiç istemez düşüncesi bile yok sanırım katılanlarda.

@Ping-PONG zor keke zorrr, sende ne var ne yok

Deli gibi döviz biriktirmeye çabalıyorum. 100k$ ı bankamda görürsem direkt okul yolu ile giderim. Biraz çabalamam lazım onun içinde. Biraz garanticiyim.🙃
    Döviz kazanıcam diye bütün yazı denizde geçirdim. Biraz zorlu geçti ama hedefime biraz daha yaklaştım. ☺
    Greencard çıkmayacakmış gibi hissettiğim için garantiye almaya çalışıyorum. 2 sene daha deneyeceğim eğer çıkmazsa ve okul yokuyla gitmenin PR için ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsem gidicrm. Düşünmezsem daha fazla beklemeden Canada’ ya direkt geçiş yapıcam. 2 sene daha buralardayım çıkmadığı taktirde 😂

• @Ping-PONG 100k yaparsan zaten direk ne öğrencilikle uğraşıcaksın. yatırımcı yapsan daha iyi olmaz mı

@Ping-PONG öylede ora 4 yıl en kötü ihtimalle, diğerinde yarım dönemde okuldan derslerimi alıp yeniden cpa için başvurup sınava girsem ne bileyim ya 😞 şuan tekrar amerikadaki okullara bakıyorum duolingo kabul eden varmı diye

Bu 4 yıl olan nedir okul mu?
    Ne gerek var eğer öyleyse. 1 yıllık college a yazılın biriniz. 1 yıl okul + 1 yıl çalışma alın. Diğeri de bu 2 yıl süreci için çalışma alsın.
    Bu arada dilinizi de geliştirirseniz PR ı almama şansınız yok kadar az.

Vatandaşlıkta da 5 yılın tamamı PR lı olmadı gerekmiyor. Son 2 yılı PR lı olmadı gerekiyor. 3. Yıl bitmeden PR ınızı elinize alırsanız iki yıl sonra yani gitmenizin toplam 5. Yılında vatandaşlığınızı alırsınız.

@Ping-PONG 100k yaparsan zaten direk ne öğrencilikle uğraşıcaksın. yatırımcı yapsan daha iyi olmaz mı

Kızma ama bekarım ben 😂
    Sosyalleşmem lazım. Süreci hızlandırmak için 😂
    Yatırım yoluyla Greencard a yürümek bayağı uzun bir süreç 😭

• @Ping-PONG 2 yıl okul 3 yıl oturum 2 2 4 demişim pardon 🙂 kanada da açtı gözünü çatır çatır red geliyor hergün whatsapptan bi grup aracılığıyla takipteyimde. pek iç açıcı değil

@Ping-PONG 2 yıl okul 3 yıl oturum 2 2 4 demişim pardon 🙂 kanada da açtı gözünü çatır çatır red geliyor hergün whatsapptan bi grup aracılığıyla takipteyimde. pek iç açıcı değil

Okul vizelerine mi red geliyor? PR başvurularına mı?
    Okul vizesidir o.
    Şartları karşılayıp (dediğimiz şartlarla gidip) PR başvurduğunuzda red geleceğini sanmıyorum. Kaç numarada bittiği önemli. Red vize için olan bir tabirdir diye düşünüyorum.

• @Ping-PONG okul okul pr alma aşamasında biriyle tanışmadım, pr a giden yol okuldan geçiyorsa onuda baya zorlaştırıyorlar bence sen 100 bini beklemeden elindekiyle şansını denemeye başla..

• @Ping-PONG çiçek gibi profiller gözümüzün önünde red yiyordu... 😞

@Ping-PONG çiçek gibi profiller gözümüzün önünde red yiyordu... 😞

İelts sonuçları?
    Bence birçoğunun dil seviyesi bile sıkıntılıdır.
    Senin profilinle düşündüğümde sen dil sorununu geçtiğin takdirde alırsın bence.
    Canada nüfus hesaplamalarına göre 35 yıl sonra iş gücü kalmayacak ülkede. O sebeple evli olanlara fazladan eş puanı dağatıyorlar. Çift lerin şansı bekarlara göre daha yüksek.

• @Ping-PONG İelst yok ki çalışmayı denedim ama tamamen odaklanma imkanı yok 2 yaşında çocuk ve talepleriyle pek mumkun değil. geceleri teacher luke bakıyorum sitesinden denemelerle işte.

@Ping-PONG İelst yok ki çalışmayı denedim ama tamamen odaklanma imkanı yok 2 yaşında çocuk ve talepleriyle pek mumkun değil. geceleri teacher luke bakıyorum sitesinden denemelerle işte.

Ben bekarım bilmem çocuk nasıl bir efordur. 😂
    Allah kolaylık versin🙃

90% hedeflerin önünde sorun dil ama kimse gereken eforu sarfetmiyor.
    Herkes için demiyorum tabiki ama çok fazlalar.

Bunların içinde seninki gibi zamanı gerçekten kısıtlı olanların oranı çok düşük. Geneli tembellikten maalesef 🙃

• @Ping-PONG motivasyon için evin satılmasını bekledim suan vites 5 te hızlandırdım bakalımsagfdasdf

@Ping-PONG motivasyon için evin satılmasını bekledim suan vites 5 te hızlandırdım bakalımsagfdasdf

Dil için vites arttırma. Sadece tamamen ona ayırabileceğin bir zaman dilimi yaratmaya çalış. En önemlisi de düzenli ve verimli olması. Günde 5 saat çalışa çalışa olmuyor. 🥲

Kafanız rahat ve enerjiniz olan bir saat diliminde günde 1-2 saat çalışıp bunu her gün olacak şekilde düzene sokmanız; Fırsat buldukça harıl harıl 5 saat çalışmaktan çok daha verimli.

Bence önce bir plan yapın.

• Merhaba

Eşim bayan kuaförü usta öğretici belgesini aldı ama kızımızdan dolayı 3 yıldır çalışmıyor. Teksas'ı düşünüyoruz Austin veya Houston eyaletlerini bayan kuaförü olarak iş bulabilir mi? Bayan kuaförü gelirleri nasıldır acaba bilgisi olan var mı? Ben bir 13 şubeli süpermarketin bilgi işlemine bakıyorum ve indie olarak oyun geliştiriyorum. Niyetimiz eşim bayan kuaförü olarak bende evde delivery yapıp geri kalan zamanlarda oyun geliştirmeye devam etmek bakalım hayat bize nasıl bir yol çizecek hepimiz için hayırlısı ama gerçekten gitmeyi çok istiyoruz 🙂 .

• @Ping-PONG agahahaha çocuk varken 5 saat başka hiç bir şeye vakit ayırman mumkun değil 1-2 saat gece sessizliğinde bakıyorum işte okadar

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k