Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kitap Tavsiyeleri

Gündem ve Sohbet
86 25 3.1k 23

• Tunç Kılınç - Sıfır adlı kitabı ve Malcolm Gladwell - Outliers (Çizginin Dışındakiler) Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? adlı kitabı tavsiye ederim.

• Ben bunu nasıl kaçırmışım yaaa
    Çok iyi kitap tavsiye ederim ama ne türde şeyleri seversiniz onu bilmem lazım. Ben bir ara bibliyoterapi ile ilgileniyordum. Türkiye'de bu konuda boşluk farkettim ama sonra bazı sorunlarım oldu güzel bir hayalimi daha gerçekleştirmeden sonlandırdım. Herneyse. Ben son zamanlarda fikir ve felsefe kitapları okuyorum genelde ama eğer türk ve dünya klasiklerinden ya da o meşhur listelerdeki kitaplardan okumadığın varsa birini seçip okuyabilirsin bence çünkü o listeler kesinlikle başarılı. Ayrıca şiir kitapları da okuyabilirsin.

• Bir ara instagramda Bookstagramlık yapıyordum. Ancak resim çekmek bana işkence gibi gelmeye başladı, ya da zaman ayıramamaktan dolayı paylaşmayı bıraktım. Burası tam bana göre olmuş :)

Dan Brown = tüm kitapları gerçekten eşsiz.. Herkese tavsiye ederim. ( filmleri de mevcut)
    Sabahattin Ali = Kürk Mantolu Madonna - Kuyucaklı Yusuf - İçimizdeki Şeytan kesinlikle okunmalı.
    John Verdon = Tüm kitapları güzel ( Polisiye)
    Blake Crouch = Karanlık Madde ( Çok etkileyici bir bilimkurgu gibi bir kitap.. )
    M. L. Stedman = Kitabın orjinal ismi Light Between Oceans ama Türkçe çevirisi Hayat Işığım beni çok etkilemişti. ( Filmi var, ancak kitap gibi olmuyor hiçbir zaman)
    Josh Malerman = Kafes gerçekten güzel bir gerilim kitabı. film izler gibi kitabı okuyorsunuz bir çırpıda. ( Filmi de mevcut Bird Box)
    Jennifer Niven = Hayatın Kıyısından Etkileyici replikleri olan güzel bir kitap biraz gençlik, biraz hayata yön verme ile ilgili beni sözleri etkiledi.

• @Burcu-Boz Tesekkurler! Hepsi birbirinden guzel kitaplar...

• @Burcu-Boz Dayanamadım bu espiriyi yapmam lazım "Şarkıcı Madonna'nın hayatını, aşklarını anlatan Kürk Mantolu Madonna kitabını ben de çok severim."

Gaf hatırlatıcı kaynak: :) https://www.youtube.com/watch?v=yuQ-DE2R_jc

• @stardium ya evet :) kitabın özeti ! ahahahaha. Güzel ülkemin güzel insanları :grinning_squinting_face:

• @MySea Teşekkürler :smiling_face:

• Sabahattin Ali = Kürk Mantolu Madonna - Kuyucaklı Yusuf - İçimizdeki Şeytan (Tavsiye Sayin @Burcu-Boz tarafindan yapilmis, yukaridaki bir paylasimda)

Bu ucluden "Kürk Mantolu Madonna" ve "İçimizdeki Şeytan" kitaplarini asagida linkini verdigim siteden aldim ve covid doneminde evden calisirken okudum. Su anda "Kuyucakli Yusuf" okuyorum. Esimin bu yaz Turkiye'den getirdigi kitaplardan birisi.

ABD'den Turkce kitap siparislerinde www.kitapyurdu.com sitesini tavsiye ederim. Defalarca kitap aldik, hic sorunsuz 2-3 haftada elimize ulasiyor ve oldukca ucuz. Ayrica, bircok indirimli kampanyalari var.

• Klasikler hepsi birbirinden değerli,Kürk Mantolu Madonna ve bunların yanında Şimdinin Gücü,Kurtlarla Koşan Kadınlar tavsiye edebilirim.

• Satranc (Stefan Zweig) tavsiye ederim. Incecik bir kitap, 75 sayfa, ama ilginc bir konusu var.

• Gecen hafta Azeri yazar Ali Yildirimoglu'nun Benim Rencper Babam isimli romanini okudum. Yazarin olaylari tasvir etme seklini ve anlatim dilini cok begendim. Oldukca guzel bir kitapti. Tavsiye ederim!

• Ben de ekleyeyim 😊

Ince Memed _ Yasar Kemal
    Körlük_ Jose Saramago
    Arkadas _ Panait Istrati

Ayrica cocuklariniz icin ingilizce kitap tavsiyesine ihtiyaciniz olursa bu hesapta guzel kitaplar var.

https://instagram.com/cocukkitaplariusa?utm_medium=copy_link

• FB_IMG_1641610913684.jpg

• alt text

• Huzursuzlugun kitabi

“ruhum hayatımdan yoruldu! her şey beni yoruyor, yormayan şeyler bile. neşeyle acının tadı, benim için bir.

ne kadar da isterdim bir bahçedeki havuzda, kağıttan gemilerini yüzdüren bir çocuk olmayı, bir de asma kameriyesi olsun üzerimde, kameriyenin kafesi sığ sulardaki koyu yansımaların arasında, ışıktan ve yeşil gölgelerden bir dama tahtası çizsin.

hayatla aramda ince bir cam var. açıkça görmeme ve anlamama rağmen, dokunamıyorum hayata.”

• Son dönemde okuduğum Piraye'nin Seyir kitabı var.. Bir çıkış yolu arayanlar için aydınlanma kitabı bence.. Tavsiye ederim :)

• Nar Agaci romanini okuyorum. Bu ucuncu denemem. Ilk ikisinde ilk 100 sayfadayken yarim birakmistim. Bu defa kararliyim bitirecegim. Agir tempoda ilerliyen bir hikayesi var.

• @mysea Ben daha ona yeltenemedim ancak arkadaşım baya bayıldı sonunda.. Biraz inat edip o kısmı kırabilirsen enfes bir roman olduğunu söyledi.

• @burcu-boz Yorumunuz ve arkadasinizin soyledikleri uzerine simdi iyice meraklandim bu kitabi bitirmek icin. Tesekkurler 👍

• @burcu-boz Nar Agaci'ni bitirdim, cok etkileyici ve surukleyici bir romandi, cok begendim :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k