New York City, New Jersey, Chicago ve Columbus Siz olsanız hangi şehri seçerdiniz ?
-
Merhaba. Böyle başlıklar açmak serbest mi bilmiyorum ama forumdaki ilk konum. Green kart ile sıfırdan başlamak için sizce en mantıklı şehir hangisi ? Hangisi daha yaşanılasıdır ? Ben en çok NYC ve Chicago arasında kararsız kaldım.
İklim sorun değil. Soğuk iklimi seviyorum.
-
Chicago, Amerika'da silahla suç oranının en yüksek olduğu şehir. Bu listede New Jersey en iyisi
-
Obur konuda cevaplamistim ama buraya da yazayim: New Jersey.
1- NYC bir metro-subway uzakliginda.
2- NYC ve Chicago'a gore daha ucuz.
3- Cok sayida Turk var. (Duruma gore iyi veya kotu olabilir)
4- Delaware ve deniz kiyilarina yakin.
5- Kuzey NJ'de de ayni NYC veya Chicago downtown gibi arabaya gerek yok. -
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: New York City, New Jersey, Chicago ve Columbus Siz olsanız hangi şehri seçerdiniz ?
@Timitus Teşekkür ederim.
@MySea Teşekkür ederim. Bu arada Delaware'da ne vardı ? Yakın olması ne için iyi ?Ben Delaware de yasiyorum. O yuzden yakin demistim 😁😁
-
@MySea Haha 😂 Teşekkür ederim her şey için.
-
@Orhan-Cabarov sayın @MySea unutmuş söylemeyi, delaware de satış vergisi olmadığı için herşey çok ucuz, insanlar oraya alışverişe gidiyor diye biliyorum.
-
@Hasan-Gündüz Aynen dogru.
-
@Hasan-Gündüz Bu bilgi için çok teşekkür ederim.
-
2 aydir Chicago’da yasiyorum toplu tasima acisindan iyi oluyor fakat uzun sureli beklemeler yasayabilirsiniz duraklarda otobus kacarsa.Kis cok sert geciyormus bu benim acimdan buyuk bir sorun olacak ise gidip gelme acisindan ve bolge degistirmeyi dusunuyorum son 2 gundur.Eger benim gibi burayi secmenizde toplu tasima etkense soylediklerimi gozden gecirin ve dikkatli olun.Bir izmirlinin kanada gunlugu olayina donuyor sanirim benim icin Chicago😂
-
Rica ederim. Nereye gittiniz. Nyc mi NJ mi?
-
@hasan-gündüz Merhaba, henüz Amerika'ya taşınmadım. Ocak veya Şubat ayında taşınacağım eğer başıma bir iş gelmezse.
Şimdilik New York'a gitmeye karar verdim. Kalacak yer, iş ve tanıdık birisi olduğu için. Gelecekte fikrim değişirse foruma yazacağım.
Bu arada New Jersey'de çok Türk ve Arap var diye biraz soğudum ve eledim olayı. Umarım bu cümlem yanlış anlaşılmaz. Türklerin ve Arapların yaşadığı mahallelere baktım youtube'dan yerler hep çöptü. Pek övmüyorlardı ama tamamen ön yargıyla böyle yazdım.
Nyc'de tanıdığım olmasaydı muhtemelen ilk gideceğim yer olmazdı pahalı ve kalabalık olduğu için ama bir yerden başlamam gerekiyor artık.
New york'un büyük göller bölgesin'deki kasabalarda hoşuma gidiyor. Buffalo ve Rochester gibi yerler ama her şey doğa değil tabii. İş imkanları az oralarda da.
İleride taşınırsam eğer aklımda şu eyaletler var. Wisconsin, Illinois, Delaware, Massachusetts ve Virginia.
-
@OrlandoGücü bilgilendirici sunumunuz için çok teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum