Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
Forum üzerinden başvuru yapılabilecek mi ? @crazycells
-
Umarım herkesin gönlünce olur . Herkes için en iyi dileklerimi sunuyorum .
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023 şuan 18 yaşındayım bu sene çıkmassa atıyorum 10 sene daha başvururum kesin ve net tabikide üniversitemi de okurum 10 sene içerisindede

kardeş 35 hatta 40'a kadar başvur. bak bana 50 oldum daha ilk başvuruyorum. en fazla gelecek yılı da denerim, sonrası zaten kara toprak

50 yaş hayatın asıl başladığı yaş hocam haksızlık etmeyin kendinize=) İnsan asıl 50'sinden sonra kaliteli yaşamalı.
eyvallah, iyi geldi bu güzel yorumunuz sabah sabah...
-
@mikael, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
en fazla link verilir, onun dışında resmi sayfası dışında başka bir yerden başvuru asla ol(a)maz.
-
@Corona2023 o değil resmi kendisi ayarlıyor @crazycells ancak tabi önce bir şart vardır @mikael bilmiyor galiba önce lösev bağışta bulunuyorsun ondan sonra dekontu @crazycells atıyorsun ondan sonra senin bilgilerini resmini o yüklüyor.
-
en fazla link verilir, onun dışında resmi sayfası dışında başka bir yerden başvuru asla ol(a)maz.
Olur hocam eski gönderileri bi inceleyin isterseniz. Başvuruyu buradan yapmıyorsunuz forumdan yardım almış oluyorsunuz.
-
@avar yukarıda cevabı yazdım akşam gelince @crazycells açıklama yapar
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023 o değil resmi kendisi ayarlıyor @crazycells ancak tabi önce bir şart vardır @mikael bilmiyor galiba önce tev bağışta bulunuyorsun ondan sonra dekontu @crazycells atıyorsun ondan sonra senin bilgilerini resmini o yüklüyor.
??? anlamadım yahu
-
@Corona2023 o değil resmi kendisi ayarlıyor @crazycells ancak tabi önce bir şart vardır @mikael bilmiyor galiba önce tev bağışta bulunuyorsun ondan sonra dekontu @crazycells atıyorsun ondan sonra senin bilgilerini resmini o yüklüyor.
??? anlamadım yahu
Bağış karşılığında, senin adına, senin bilgilerinle o başvuru yapıyor.
-
@Corona2023 şahsın bilgilerini şahıs değil başvuru formuna @crazycells giriyor. Resmini de ona göre ayarlıyor o kadar bizim yapacağımız işlemlerin dışında bir işlem yok.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
??? anlamadım yahu
Bağış karşılığında, senin adına, senin bilgilerinle o başvuru yapıyor.
hee onu bilmiyordum. ben direkt buradan başvuru yapılabiliniyor mu diye anladım. tamam o zaman
-
@Corona2023 geçen yıllarda LÖSEV’e bağış yapma şartı ile forum yardımı ile yapılmış
-
-
Hadi bu sene de Darüşşafaka'ya yapılsın, ben de katılayım 2kişi olarak

-
Şayet Darüşşafaka seçeneklerden bir tanesi olarak uygun görülürse, GC başvurusu yapacak 3 öğrenci kardeşimiz için ben bağışta bulunmayı taahhüt ediyorum. Adminlerin dikkatine...
-
@ayvalik10 hocam merhaba daha önceden rusyadan bahsetmiştim rusyaya çalışma izini ile gittiğimde oradan başvuru yapabiliyor muyum yani rus katılımcılar arasına girebiliyor muyum ?
-
Lösemili çocuklar vakfına (losev) 30tl gibi bir bağış yapıp faturasını attığınızda forum sizin adınıza başvuru yapıyor. Ama başvuru olarak bir farkı yok. Aynı siteden aynı bilgileri girerek başvuru yapıyorlar. Şansın artması söz konusu değil. Forum kendi çapında farkındalık yaratmaya çalışıyor sadece. Benim bilgim bu yönde. Yanlisim varsa düzeltin lütfen @crazycells
-
@hknengz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ayvalik10 hocam merhaba daha önceden rusyadan bahsetmiştim rusyaya çalışma izini ile gittiğimde oradan başvuru yapabiliyor muyum yani rus katılımcılar arasına girebiliyor muyum ?
Bulunduğunuz yer değil doğum yeriniz önemli. İsterseniz Rusya vatandaşı olun farketmez. Doğum yeri esastır.
-
@hknengz mülakatı rusyada yapabilirsin şu anda en güncel @Orhan-Cabarov kendisi ile görüş bak kendisi mülakatları farklı ülke de yaptı şu anda uçak biletini de aldı uçacak hayaller ülkesine kaldı ki rusya da türkiye de EU olarak çekilişe giriyor.
-
süper iş durumum kesinleştiğinde mutlaka görüşeceğim çok teşekkürler sabırsızlıkla iş soncuunu bekliyorum
Benzer Başlıklar
124
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k