DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 Pasaport konusunda bilgili değilim yani farklı bir pasaport numarası verilmiyor yenilendiği zaman pasaport. Eski numara ile aynı olduğu için de problem olmuyor. Yeni numara veriyorlarsa bile problem olmuyor sizin yazdığınızdan anladığım kadarıyla. Çünkü sahte numara ile mi başvurdunuz gibi bir tepkiden korkuyorum.
-
@sobrero çerçeveletip duvara asılması gereken bir metin olmuş.. ellerinize sağlık..
-
@this-time89 dediğinle haklısın ancak eski pasaport ile başvuru yaptın. Daha sonra DS260 yeni pasaport başvuru yaptın mı. Fakat ne diyoruz güven üzerine amerika işlemler yapar. Sen de mülakata giderken 2 PASAPORT birlikte gidiyorsun ki dediğin gibi sahte numara olmadığını ispat ediyorsun. Yani hem eski hem de yeni pasaport yanında oluyor ki onlar da eski pasaport geri veriyorlar yeni pasaportu da vize için senden alıyorlar.
-
@ayvalik10 Daha önce hiç ikinci kez pasaporta başvurmadım hayatımda, yeni pasaporta başvururken eski defteri bizden almıyorlar mı? Eskisi bizde kalıyorsa dediğiniz gibi ikisi birlikte götürülür bu durumda.
-
@this-time89 eskisi zımbalanıyor.
-
@ayvalik10 Anladım zımbalayıp bize geri veriyorlar. Teşekkürler.
-
2 ay önce tanıdıgım bir abi bu yurtdışına gitme olaylarını konuşuyordum dün çalıştıgı iş yerine gittim yoktu kendisi. sordum nerde diye adam agustos ayında evlililk yoluyla isviçreye gitmiş. hellal olsun vallah
-
@onuru insanlar ne düşüneceklerini, ne plan yapacaklarını, buraya ne yazacaklarını kimseye danışacak değiller. eleştirirken, yorumlarken, cevap verirken, gitmeyi hayalettiğiniz Amerikanın, kişisel özgürlük kurallarını önce kendi içinizde işletmeye başlasanız iyi olur. Amerikan toprakları ve kuralları bu forumda başlıyor.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizci10 nirdasın sen abi ya :D @ibrahimasar abimde gözükmüyor forumda
denizci seferde heralde. ben buradayım. yaz bitti. daha sık gelirim buralara.
-
beyler merhaba tam olarak başvuru tarihleri ne zaman
-
@Yener-Yiğit-Çelik bu sayfada yayınlaınca öğreneceğiz
-
@gariban içime yarın atılacak hissi geldi ama bakalım bekliyoruz.
-
@ibrahimasar hoşgelirsin abi dediğin gibi seferde galiba :D
-
@Yener-Yiğit-Çelik, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
beyler merhaba tam olarak başvuru tarihleri ne zaman
Henüz açıklanmadı.
-
@delreyno1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban içime yarın atılacak hissi geldi ama bakalım bekliyoruz.
Yarın benim doğum günüm. Yarın açıklansa da doğum günü hatrına ilk seferinde kazansak.
-
@volume81 merhaba kardeşim ben bu önümüzdeki ay başvuru yapıcam herşeyim hazır ama aşı zorunluluğu getirilmiş ve ben yeni atlattığım için 3 ay yaptıramıyorum sence bir sorun olur mu?
-
@yildizmt1 merhaba abicim kazanırsan mülakata gideceksin ozaman aşı kartını göstermen yeterli olur.
-
Bu ileti silindi! -
O Kart çıkacak o kadar bunuda ekliyorum 08/23/2021 🇺🇸 23:37
-
@CRR, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Mehaba arkadaşlar.ben koyde yaşiyorum ve burda adres yok.bi başqasinin adresini yaza bilirmiyim?
Yaza bilirsem.mailing address bolumune nasil yazilmali?
Detayli bilgi verirseniz cok iyi olur.
TESEKURLERkendi adresinizi yazabilirsiniz. Turkce yazmanizda bir problem yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum