(soru)ilkokul mezunu olup greencard basvurusu yapmak
-
@crazycells merhabalar.Eşim ilk okul mezunu.Son 5 yıl içerisinde 2 yıl sigortalı bir işte çalışıyorsa bu geçerli olurmu.Mesleğin önemi varmı?
-
@mert35
bu siteden https://www.onetonline.org/ mesleğinizi buluyorsunuz sonra puanı eğer 7 üzeri ise başvuru hem siz hem de eşiniz ayrı ayrı başvuru yapabilir ancak 7 puan altında ise eşiniz başvuru yapamaz sadece siz yaparsınız ancak kazanınca ikiniz birlikte gidebilirsiniz."'Job Zone' başlıklı bölümü bulmalısınız. Bu bölümde bulunan Title kısmında Job Zone Four veya Job Zone Five yazıyor olmalı, ayrıca en alttaki SVP Range ise 7.0 veya daha yüksek bir sayı olmalı."
-
@ayvalik10 teşekkür ederim cevapladığınız için
-
Merhaba arkadaşlar ben ilkokul mezunuyum 12 yıllık masaj uzmanıyım (masör) 2008 ve 2020 yılları arasında 2 adet bakanlıktan onaylı sertifikalarım var 3 yıldır büyük bir otelde çalışıyorum bu yılki greencard kurasına katılmak istiyorum kafamı kurcaladığı için sormak istiyorum meslekler testinde şu ibare çıkıyor svp aralığı (6.0 ila 0.7 kuraya katıldım diyelim çekiliş bana çıkarsa mülakattan geçmeme engelmi bu oran yoksa geçerlimi?
-
@Harun-Coşkun, içinde söyledi: (soru)ilkokul mezunu olup greencard basvurusu yapmak
Merhaba arkadaşlar ben ilkokul mezunuyum 12 yıllık masaj uzmanıyım (masör) 2008 ve 2020 yılları arasında 2 adet bakanlıktan onaylı sertifikalarım var 3 yıldır büyük bir otelde çalışıyorum bu yılki greencard kurasına katılmak istiyorum kafamı kurcaladığı için sormak istiyorum meslekler testinde şu ibare çıkıyor svp aralığı (6.0 ila 0.7 kuraya katıldım diyelim çekiliş bana çıkarsa mülakattan geçmeme engelmi bu oran yoksa geçerlimi?
Maalesef bu bilgilere gore ne egitim sartini ne de meslek sartini saglamamis oluyorsunuz. Meslek puaninin 7.0'dan yuksek olmasi gerekiyor. Su basliktaki ilk iletiyi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
-
@magnetius2015 kardeşim merhaba ben lise mezunu değilim şu anda ve green cart kazandım bana yardım cı olabilirmisiniz
-
@mesut-kutlu şu anda meslek sahibi misin lise mezunu olmayanlar meslek puanı olarak 7 üstü olması gerekiyor sen mesleğini yazar mısın
-
@ayvalik10 kule vinç operatörü tüm yeni Amerikan elçilik binası inşaatında 43 ay çalışmışlığım var son 5 yıl içinde birde Amerikalı proje müdüründen tavsiye ve referans mektubum var ingilizce imzalı şirket kaşeli 2008 yılında alınmış mesleki diploma var ve diğer yıllara ait aynı işle ilgili çalışma belgelerim var .imzalı kaşeli.
-
@mesut-kutlu, içinde söyledi: (soru)ilkokul mezunu olup greencard basvurusu yapmak
@magnetius2015 kardeşim merhaba ben lise mezunu değilim şu anda ve green cart kazandım bana yardım cı olabilirmisiniz
su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1807/lise-mezunu-olmadan-green-card-dv-almak
-
https://www.onetonline.org/link/summary/53-7021.00
SVP Range (6.0 to < 7.0) olmuyor puanın yetmiyor.Ancak o proje müdürünü bulabilirsen sana sponsor olarak gidebilirsin. Green kart için puanın yetmese bile sponsorluk ile gidebilirsin. Burada ki puan ilk başvuruda geçerli referans mektubu daha sonra mülakatta yardımı olur.
-
ben 2022talihlisiyim şu an ve CN 59** birdahaki aya muhtemelen current olacağım mülakatta işimi garantiye almak adına ne yapmalıyım o müdür şu anda burada Türkiye'de öneriniz nedir
bide şöyle bir durum var ben bir din okulu mezunuyum 3yıl artı ortaokul. diplomam var toplamda 12yıl eğitim diploması şartını karşılarmı -
@mesut-kutlu din okulu önemli değil lise okulları gibi aynı statüde ise evet karşılar ancak lise yada üniversiteye eş değer değilse sorun olur kaldı ki sen ds260 hangi okul mezununu yazdın ve evrak olarak ne gönderdin
-
@mesut-kutlu, içinde söyledi: (soru)ilkokul mezunu olup greencard basvurusu yapmak
ben 2022talihlisiyim şu an ve CN 59** birdahaki aya muhtemelen current olacağım mülakatta işimi garantiye almak adına ne yapmalıyım o müdür şu anda burada Türkiye'de öneriniz nedir
bide şöyle bir durum var ben bir din okulu mezunuyum 3yıl artı ortaokul. diplomam var toplamda 12yıl eğitim diploması şartını karşılarmıHenuz Green Card'iniz veya gocmen vizeniz olmadigi icin cekilise basvuru yapabilirsiniz.
bu dediginiz durumda egitim sartini saglamiyorsunuz, meslek sartiyla ilgili basliklari incelemelisiniz. Ancak o yontemle vize alabilirsiniz.
-
merhaba şuanda neredesiniz kazanıp gittiniz mi
-
@magnetius2015 bende green card için form doldurdum orta okul mezunuyum mesleğim yok bildiğiniz bir yol varsa anlatırsanız çok duacınız olurum gerçekten Amerikaya gitmek çok istiyorum ve çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
-
merhabalar dv 20024 e başvurduğumda açıkçası mezuniyet şartının olduğunu bilmiyordum sonrasında kazanan olduğumu öğrendim sonrasında da işin içine girince herşeyi öğrendim yıllardır açık lisedeydim ama bir türlü bitirmemiştim ds260 da eğitim bölümünden lise diplomasız ı işaretledim okuduğunuz bir okul varsa yazın gibi birşey vardı bende açık lise olarak yazdım geçen ay lise diplomamı aldım henüz mülakat gelmedi bu benim sürecimi nasıl etkiler mülakat aldığımda dosyayı açıp güncellemek mi yoksa mülakat günü memura güncelletmek mi bu konuda rahat olmalı mıyım vize memuru sorun yaratır mı deneyimli arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
-
@reaves mülakat aldıktan sonra dosyanızı açtırıp güncelleyebilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş herhangi bir olumsuzluk yaşanır mı mülakatta ayrıca mülakat günü güncelleme yaptırmak fark yaratır mı
-
@reaves mülakat aldıktan sonra dosyanızı açtırarak eğitim bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz bir önceki mesajda bilgi verildiği üzere garanti olur. Mülakat esnasında da diplomanızı beyan ederek sorunu ortadan kaldırırsınız.
Buna ilave olarak sahip olduğunuz CN ile dosya taşıma araştırması yapmanız sizin için daha iyi olacaktır zira Ankara’nın hızı sahip olduğunuz CN’ye mülakat vermeye yetmeyebilir. Bol şans 🍀
-
@ATS16 teşekkür ederim bu arada tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum