K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@carefreething usmle sitepleri ne demek oluyor acaba? Şuan 1 yıllık doktor aile hekimi herangibi belli bir bölümü yok
-
@emirgenco Ben de yeni atanacağım dr olarak ama orada doktor olarak çalışabilmemiz için USMLE steplerini geçmemiz gerekiyor. bunun k1 vizesiyle bir ilgisi vardır diye düşünüyorum
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
merhaba arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Benim bir arkadaşım var oda 3 Mayıs'ta noa1 aldı. Kendisi Türkiye'de doktor sorum şu ki kendisi sağlık çalışanı olduğu için k1 vizesi için hızlandırma talebinde bulunabilir mi ? Bu durum onu kapsıyor mu acaba? Crazycells ve diğer arkadaşlarım yanıtlarsa mutlu olurum
hayir, sadece ABD'de saglik calisani olanlar icin gecerli bu durum. Eger bir hastaneden is teklifi aldiysa ve pandemi konusunda ulkeye yardimci olacaksa ancak o zaman bu konuda hizlandirma talep edebilir.
Sadece saglik calisani olmak hizlandirma talebi icin yeterli degil maalesef.
-
@crazycells Teşekkür ederim üstadım değerli bilgilerini paylaştiğın için
-
@carefreething teşekkür ederim güzel kardeşim bilgilerinden dolayı
-
Arkadaşlar Ocak ayından noa2 alan var mı acaba. 227 gün oldu hala ses yok.
-
Merhaba arkadaşlar hafta ortası güncellemesi
son birkaç gün oldukça yavaş, Bir sonraki güncelleme hafta sonu geliyor.
Ayrıca, birinin merak etmesi durumunda, biri temelde 500 blok WAC Numarası olan tarihlere dayanan iki öğe ekli

-

-
Arkadaşlar iyi geceler 25 ocakta aldığım noa1 im tam 229 gün sonra 10 Eylül'de. Noa2 im onaylandı
Allah tüm noa 1 bekleyen noa2 bekleyen green card mülakatı bekleyen arkadaşlara sabır ve mutlu sonuçlar almayı nasip etsin -
Sayın crazycells. Ve bilen arkadaşlar Az önce noa2 aldım bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor acaba nvc ile ilgili. Yardimci olabilir misiniz saygılar 🤗
-
@Güven-Carmen-Tek kardeşim senin noa 1 tarihin 15 Şubat degil 4 Şubat bunu bil ayrıca ben noa2 aldım 4 saat önce sen benden 9 gün sonra almışsın noa1 i yani muhtemelen 2 haftaya gelir noa2 in benim 25 ocakti
-
@emirgenco senin adına çok sevindim kardeşim 🤩
-
@emirgenco inşallah dediğin gibi olur kardeşim valla sabırsızlıkla nao2 bekliyorum halen ses seda yok
-

Son veriler bu şekilde -

Buda Ocak ayı verileri -
@Güven-Carmen-Tek umarım tez zamanda alırsın. Bı sonuç beklemek çok zor aga heleki son günlerde çok şükür rfe almadan direkt onayladılar
-
@emirgenco tebrikler 🥳senin adına çooook sevindim🎊🎉 inşallah diğer süreçlerde hızlıca sonuçlanır, darısı tüm bekliyenkerin başına inşallah☺️
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Sayın crazycells. Ve bilen arkadaşlar Az önce noa2 aldım bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor acaba nvc ile ilgili. Yardimci olabilir misiniz saygılar 🤗
NVC surecinde bir sey yapmaniza gerek yok sayn @emirgenco . K-1 surecinde DS-160 formunu mulakattan once dolduruyorsunuz.
NVC size bir dosya numarasi verip dosyanizi konsolosluga ulastiracak ve size bu konuda bilgi verecek. Sizin su an icin ne form doldurmaniza ne de belgeleri yuklemenize gerek yok.
-
Yok hani dedim nvc'yi arayıp case number talep ederim diye düşündüm ama dediğiniz gibi onlar bana bildirecektir bu case number numarasını nvc mail yolu ile mi paylaşıyor acaba?
-
@emirgenco eyvallah aga inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum