Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
arkadaşlar eşim baş örülü gren card fotografı nasıl çekilir ?
yardımcı olan herkeze tşekkürler
-
-
Merhaba arkadaşlar.. Fotoğraf çekildim ve evde cropladım fakat arka planda az bir gölge var sorun olur mu yüzüm net olarak görülüyor ve yüzüme gölge vurmuyor ama hafif gölge var arka planda dediğim gibi. Ve arka plan beyaz değil, açık renk kırık beyazımsı gibi bir renk sorun yaratır mı? Fotoğrafı ekleyebilirim. Yardımcı olur musunuz?
-
@emrezkh, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba arkadaşlar.. Fotoğraf çekildim ve evde cropladım fakat arka planda az bir gölge var sorun olur mu yüzüm net olarak görülüyor ve yüzüme gölge vurmuyor ama hafif gölge var arka planda dediğim gibi. Ve arka plan beyaz değil, açık renk kırık beyazımsı gibi bir renk sorun yaratır mı? Fotoğrafı ekleyebilirim. Yardımcı olur musunuz?
eger yuzunuz net seciliyorsa sorun olmaz.
-
Biyometrik fotoğrafı o siteden ayarlattırsak olmaz mı?
-
Ben aşağıdaki gördüğünüz bütün aile üyelerinin fotoğraflarını evde çok açık renkli bir duvar önünde cep telefonu ile (Oneplus 5T) çekerek hazırladım. Işıklandırmayı iyi ayarlayarak yüzde ve arka planda gölgelenme olmasını engelledim.
Renk, Parlaklık, Satürasyon ve Kontrastları Windows Live Photo Gallery programı ile ayarlayıp en dengeli hale getirdikten sonra online tool'lardan biriyle (Bu konu başlığının ilk mesajını kontrol edin) başvuru şartlarına uygun halde kesimi yaptım (Cropping: 600 x 600 pixels, 300 dpi, 24 bits per pixel). Bu fotoğraflarla kazandık.
.
.

-
@Digital-Monk, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Biyometrik fotoğrafı o siteden ayarlattırsak olmaz mı?
Green Card cekilisi icin biyometrik degil normal kaliplardaki foto gerekiyor, bilginize.
-
Merhaba herkese. Başvuru tarihinde askerde olacağım için bir yakınım benim adıma başvuru yapacak. Fotoğrafımı evde kendim çekildim fakat birkaç sorum var;
Fotoğrafı beyaz bi çarşafın önünde çekildim ve kulaklarımın arkasında çok ufak gölge düşmüş. Dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. Bir de çarşafta çok ufak kırışıklıklar var, bunlar problem yaratır mı?
Teşekkür ederim
-
@mrtcrlu aşağıdaki iki tane siteye resmini yükle eğer bir sorun yoksa gönder gitsin başvuruya
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@mrtcrlu aşağıdaki iki tane siteye resmini yükle eğer bir sorun yoksa gönder gitsin başvuruya
Bi problem gözükmüyor. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar DV Lottery'nin resmi sitesinde "photo tool" aracına tam 600x600 fotoğraf yolluyorum, kabul etmiyor, ardından 640x640 yolladım ve kabul etti. Sonra bu fotoğrafı indirdim ardından sitenin bana 600x600 olarak indirdiğini fark ettim. Bu sefer de indirdiğim fotoğrafı yeniden yüklemeyi denedim yine kabul etmedi. Peki Green Card'a başvururken bu resmi sitenin bana indirttiği fotoğrafı çekilişte kullanırsam sorun olur mu?
Not: fotoğraf 601x601 bile olsa kabul ediyor, ama tam en az 600x600 istediği boyutu kabul etmiyor. Bu yüzden kafam karıştı. :smiling_face:
-
@Alonna-Brain hemen bir üstte 2 adet link var oralardan resimleri kontrol edebilirsin.
-
@ayvalik10 Çok teşekkür ederim. İkisinde de başarıyla sonuçlandı diyor.
-
@Alonna-Brain, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar DV Lottery'nin resmi sitesinde "photo tool" aracına tam 600x600 fotoğraf yolluyorum, kabul etmiyor, ardından 640x640 yolladım ve kabul etti. Sonra bu fotoğrafı indirdim ardından sitenin bana 600x600 olarak indirdiğini fark ettim. Bu sefer de indirdiğim fotoğrafı yeniden yüklemeyi denedim yine kabul etmedi. Peki Green Card'a başvururken bu resmi sitenin bana indirttiği fotoğrafı çekilişte kullanırsam sorun olur mu?
Not: fotoğraf 601x601 bile olsa kabul ediyor, ama tam en az 600x600 istediği boyutu kabul etmiyor. Bu yüzden kafam karıştı. :smiling_face:
sorun degil, fotografin boyutlari 600 x 600 piksel ile 1200 x 1200 piksel arasinda olabilir...
-
Green card için çekindiğim fotonun bilgi kısmında
Software: Adobe Photoshop CC 2015.5 (Windows)
yazıyor. Geçen sene de aynı yerde çekinmiştim onda da aynısı yazıyor (green card photo check testlerinde herşeyiyle testi geçiyor fotoğraflar) . Bir sıkıntı oluyor mudur acaba. Bir de zaten fotoğrafı 600x600 yapması için illaki fotoşop uygulaması kullanması gerekmiyor mu? Bilmiyorum o tür işleri. Yani fotoşop olmadığına nasıl inandırıcaz.
-
@crazycells @ayvalik10 sizin bilginiz var mı bir önceki iletide yazdığım hakkında
-
@Bekoray, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
yazıyor. Geçen sene de aynı yerde çekinmiştim onda da aynısı yazıyor (green card photo check testlerinde herşeyiyle testi geçiyor fotoğraflar) . Bir sıkıntı oluyor mudur acaba. Bir de zaten fotoğrafı 600x600 yapması için illaki fotoşop uygulaması kullanması gerekmiyor mu? Bilmiyorum o tür işleri. Yani fotoşop olmadığına nasıl inandırıcaz.
Bilgi kısmında Photoshop veya başka bir program ismi yazmasında bir sorun yok.
Kesme biçme işleri için illa ki bir program kullanacaksınız ve çoğu program kendi ismini ekler bilgi kısmına.
Ülkemizde fotoşoplama diye tabir edilen şey aslında fotomanipülasyon dediğimiz resim üzerinde oynama olayı. Gözleri büyüt, ten rengini aç, yara izini sil gibi şeyler. Yoksa Photoshop adlı programı kesme biçme işleri için kullanmak gayet normal şeyler.
-
@Bekoray ölçülere getirmek için en kolay yolu aşağıdaki siteye biometrik değil vesikalık resmi yüklüyorsun o program otomatik olarak boyutlandırıyor. Bu kadar programlara gerek yok yani
-
@Bekoray, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
sorun yok :) onemli olan fotonun kendisi...
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum