Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese iyi akşamlar. Kafama takılan bir soru var bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Asıl talihli eşim. Şu anda yüksek lisans devam ediyor tez aşamasında. Okul bilgilerini girerken yüksek lisansı da belirmiştim mezuniyet tarihini günümüz tarihi olarak belirtmiştim. Sorum şu eşim olur da tezi yetiştirmezse mezun olamayacak formda da mezun görünüyor. Böyle olunca yalan beyan vermiş olmuyor muyuz? Yüksek lisans bitmezse bir problem olur mu acaba. Şimdiden teşekkürler.


  • @Ironsmasher33

    Şansınızı e-devlet üzerinden ya da nüfus müdürlüğünden alacağınız protokol belgesi ile deneyebilirsiniz. Belgede mevcut ve geçmiş pasaport bilgileriniz yer alacak. Bu şekilde görüşmeye giden oldu mu bilmiyorum açıkcası.


  • @ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese iyi akşamlar. Kafama takılan bir soru var bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Asıl talihli eşim. Şu anda yüksek lisans devam ediyor tez aşamasında. Okul bilgilerini girerken yüksek lisansı da belirmiştim mezuniyet tarihini günümüz tarihi olarak belirtmiştim. Sorum şu eşim olur da tezi yetiştirmezse mezun olamayacak formda da mezun görünüyor. Böyle olunca yalan beyan vermiş olmuyor muyuz? Yüksek lisans bitmezse bir problem olur mu acaba. Şimdiden teşekkürler.

    Benim de çok benzer bir sorunum var. 2022 Green Card başvurusunda yüksek lisans öğrencisi olarak belirttim eğitim durumumu ancak, şuanda DS260 formu sadece mezun olarak işaretlememe izin veriyor. Mevcut durumumu 'öğrenci' olarak işaretleyemiyorum. Dolayısıyla mülakat tarihinde halen mezun olamadıysam ve DS260a şimdi mezun olarak bilgi girersem nasıl olacak ? Ne cevap vereceğim ? Olumsuz bir durum söz konusu olur mu ? Nasıl doldurmam gerekiyor şuanda DS260 formunu ?

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese iyi akşamlar. Kafama takılan bir soru var bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Asıl talihli eşim. Şu anda yüksek lisans devam ediyor tez aşamasında. Okul bilgilerini girerken yüksek lisansı da belirmiştim mezuniyet tarihini günümüz tarihi olarak belirtmiştim. Sorum şu eşim olur da tezi yetiştirmezse mezun olamayacak formda da mezun görünüyor. Böyle olunca yalan beyan vermiş olmuyor muyuz? Yüksek lisans bitmezse bir problem olur mu acaba. Şimdiden teşekkürler.

    Bir problem olmaz.


  • @smartcells telegram grubu kapatıldı mı acaba veya ben mi çıkartıldım?


  • @ahmetdacic @smartcells in buradaki uyarisi cok önemli. Mulakat deneyimlerinde (2021) bu hafta gördük ki CN dusuk olup evlilik yapacak bir cift ancak eylul basinda mulakat aldi (tabi 2021 olağandışı süreç isledi).
    ABD girişini geciktirmek yerine giris çıkış yapilarak da (ucak bileti masrafi katlanmis olacak) bitirmek istediginiz isler icin geri dönebilirsiniz. Bu yolla olası olumsuz senaryolardan hala kat kat daha karli bir durum çıkar ortaya. Giriste pasaportunuza basilacak 1 yillik vizeniz olacak. Kartiniz saglam bir adrese gelecekse, siz geri TR donus yapip işlerinizi halleder ve donersiniz yasal surelerde.


  • Mülakatta giren bir arkadaştan hesabında para göstermesine rağmen employment offer istemişler bu durumda olan başka arkadaş var mı ? Konsolosluğun yeni uygulaması mı bu ?

  • ⭐⭐⭐

    @mehmet48 Farklı bir örneği olmadı bu durumun. Yalnızca bir arkadaşımızdan hesabında yeterli miktarın üstünde bir mali kaynak göstermesine rağmen is teklifi bulması istendi. Genel bir durum degil.


  • @mehmet48 onceki senelerde gosterilen maddi birikimlerle alakali is teklifi ya da sponsor bul seklinde istekler vardi. 2020 yili gosterilen maddi birikim listesi var forumda. Dilerseniz goz atabilirsiniz. Esiyle birlikte 9500+16000 gosteren kisiden de is teklifi/sponsor bulmasi istenmis mesela. Bu tamamen ordaki konusmadaki inandırıcılık durumuyla alakalıdır diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @hector, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells telegram grubu kapatıldı mı acaba veya ben mi çıkartıldım?

    Gruptan çıkarıldığınıza dair bir kayıt görmedim. Kendiniz yanlışlıkla çıkmış olabilirsiniz.
    Özel mesaj gönderdim, kontrol edin lütfen.

    Ve bu arada lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın:
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw


  • merhaba iyi günler bize 19ağustosta kccden onay maili geldi daha dün farkettik bu adımdan sonra profosyonel bir danışmanlık almak istiyoruz malum dolandırıcı olan çok firma var bu konuda bize yardımcı olucak olan var mı şimdiden teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @sudegül-bayram, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba iyi günler bize 19ağustosta kccden onay maili geldi daha dün farkettik bu adımdan sonra profosyonel bir danışmanlık almak istiyoruz malum dolandırıcı olan çok firma var bu konuda bize yardımcı olucak olan var mı şimdiden teşekkürler

    Hayırlı olsun. Aile ve kanunlarla ilgili karmaşık bir durumunuz yoksa süreci baştan sonra hiç bir zorluk çekmeden kendiniz yürüteblirsiniz, Hiç bir danışmanlık hizmetine ihtiyaç duymazsınız. Bu forumu ve DV2022 kazananları için kurulmuş Telegram grubuna katılıp takip ederseniz bütün sürecinizi rahatlıkla kendiniz tamamlayabilirsiniz. Hiç bir danışmanlık şirketi bu forumdaki kadar güncel, doğru ve yoğun bilgi ve tecrübeye sahip değildir.

    Bu arada imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz ileride soracağınız sorulara ve yardım isteklerinize Case Numaranız ve bulunduğunuz aşama görülerek daha etkin ve hızlı cevaplar gelir. Lütfen sürecinizi aşağıdaki linkte tarif edildiği gibi imzanıza taşıyın.
    LINK >>>>> https://bit.ly/3cIMFIw


  • @sudegül-bayram onay maili mi evrak talebi mi?


  • @sudegül-bayram @smartcells in dediği gibi aslında danışmana ihtiyacınız yok ama eğer illa alacaksanız @crazycells in tavsiye ettiği turquazhorizon firmasına danışın bence


  • @ayla-can evrak talebi kusura bakmayın


  • evrak talebi için atılan mailde istenen belgeler e devletten alınsa yeterlimi ve doğum belgesi vukuatlı nufüs örneğimidir


  • @smartcells tamamdır teşekkürler en kısa zamanda güncel bilgilerimi attığınız linke gireceğim


  • @sudegül-bayram o zaman bir an önce yollayın, inanın hiç zor değil, lütfen bu başlığın ilk iletisini dikkatlice adım adım okuyun. Her bir aşaması yazıyor hangi belge nasıl olacak diye, anlamadığınızı sorun eğer hala ben yapamam derseniz o zaman bir an önce firmayla iletişime geçip yollayın. Çünkü erken yollayan erken onay alıyor.

  • ⭐⭐⭐

    @sudegül-bayram, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    evrak talebi için atılan mailde istenen belgeler e devletten alınsa yeterlimi ve doğum belgesi vukuatlı nufüs örneğimidir

    Şu aşağıda vereceğim linkin ilk post'unu dikkatlice ve anlayarak okuyun. Sorduğunuz sorunun ve muhtemelen soracağınız bütün soruların cevapları detaylarıyla var. Hala takıldığınız bir yer varsa sorabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri

  • ⭐⭐⭐

    @sudegül-bayram, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells tamamdır teşekkürler en kısa zamanda güncel bilgilerimi attığınız linke gireceğim

    Bu yazdığımız konu başlığının ilk sayfasındaki ilk 3 post'u dikkatlice okuyun. Telegram grubuna katılmak için yapmanız gerekenler aşağıdaki linkte anlatılıyor:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/3


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum