-
o bölge de yaşayanlar nasılsınız haberlere bakılırsa ciddi bir zarar var.
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-new-yorkta-ohal-ilan-edildi-41885968
-
Şimdi newyork daki kuzenle konuştum abartıyolar dedi ama tabi onun bulunduğu bölge sakindir belki bilemedim
-
Delaware uzerinden cogunlukla bol yagmur ve yildirim faaliyeti seklinde gecti. Biraz guneyde Annapolis, Maryland'de tornadolar tespit edilmis ama her hangi bir yikima yol acmamislar. Burada bazi kucuk dere ve akarsular yukseldi ama buyuk taskinliklar soz konusu olmadi.
-
@MySea Büyük geçmiş olsun, can kaybı olmamasıda sevindirici...
-
@MySea, içinde söyledi: New York New jersey Ida kasırgası vurdu
Delaware uzerinden cogunlukla bol yagmur ve yildirim faaliyeti seklinde gecti. Biraz guneyde Annapolis, Maryland'de tornadolar tespit edilmis ama her hangi bir yikima yol acmamislar. Burada bazi kucuk dere ve akarsular yukseldi ama buyuk taskinliklar soz konusu olmadi.
Çok geçmiş olsun🙏🏻🙏🏻
-
amerika kitasinin bazi bolgeleri gercekten felaket, afet bolgeleri her yil,yangin, sel firtina gelir,cok zarar verip gider.katrina firtinasini cok iyi hatirlarim,koca bir bolgeyi adeta haritadan silmisti.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: New York New jersey Ida kasırgası vurdu
Şimdi newyork daki kuzenle konuştum abartıyolar dedi ama tabi onun bulunduğu bölge sakindir belki bilemedim
dogrudur... Surada NY sehrinin kasirga tahliye bolgelerini gorebilirsiniz: https://www1.nyc.gov/assets/em/downloads/pdf/hurricane_evacuation_zones_map.pdf
New York'un her bolgesi kasirgalardan farkli sekilde etkileniyor... Asagidaki renkli bolgeler genelde en kotu etkilenen ve goruntulerin geldigi yerler, fakat sehrin bazi bolgeleri bu kasirgalari sadece yagmur olarak hissedebiliyor...

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum