Food Truck, Food Cart, Yiyecek ve İçecek Standı işleri
-
@RoadtoNewLife, içinde söyledi: Food truck uzerine...
Tost türleri üzerine bir food truck açacağımızı düşünürsek sucuk, somun ekmek tarzı ürünleri temin edebileceğimiz Türk üreticilerin olduğu eyaletler var mı?
new jersey de ıkı adet ana dagıtıcı var.turk urunlerı ıcın. ama turk fırınlarıyla anlasma yapıp sıze ozel uretım yapmalarını saglayabılırsınız somun ekmek konusunda. çok zor degıl yapılması.
-
Bu tur dagitim sirketleri NJ de var.
-
Teşekkür ederim.
-
Tükürük Köfte, dünyanin her yerinde tutar (Bence tabi). Izgaraya mangala biraz kuyruk yağı attımi kokuya gel kokuya. Come to the meatballs, Abd lileri bilmem ama ben ingiliz arkadaslarima yapiyordum. Bayılarak yiyorlardı. Biraz da sogan yanina. Bu nasıl bir lezzettir deyip duruyorlardi.
-
Bunun yaninda, onlarin sevebileceği baharatlar ile yemek içi. Sonraaa baska biz arkadaşlar ile tavuk kokoreç ismini taktik, ekmek arasina bol malzeme domatesiyle birlikte mesela. Kabul ediyorum, alıştirana kadar zaman geçer ama bir sevdirirsen reçetelerini amanin derim tutmayin küçük enişteyi.
-
Slm değerli forum üyeleri.Colorado Denver da Hookah shop/market işi olurmu ,teşekkürler
-
Geçen sene Nisan ayında konuşulan b2 vizesi ile gelip b1 sonra da e2 ile food truck açan arkadaş dün yeni bir video paylaşmış. İlgilenenler bakabilir.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xgu3IzMry-s" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
-
@hadi-BE Hüseyin bey i uzun zamandır takip ediyorum kendisi ve ailesi adına çok sevindim.başarılarının devamını dilerim ayrıca paylaştığın için sanada teşekkür ederim
-
@chase06, içinde söyledi: Food Truck, Food Cart, Yiyecek ve İçecek Standı işleri
@hadi-BE Hüseyin bey i uzun zamandır takip ediyorum kendisi ve ailesi adına çok sevindim.başarılarının devamını dilerim ayrıca paylaştığın için sanada teşekkür ederim
Rica ederim 😊
-
@VolkanU arkadasınızın iletişim bilgisini alabilirmiyim bende şuan delaware deyim yatırım yapabilirim.
-
NJ de dondurma işi yapan bir vatandaşımız.
-
Merhaba, bu dondurma işi nasıl yapılıyor. Yani aracı kiralamak mı gerekiyor, satış için izin mi almak gerekiyor. Ve bu videodaki arkadaşın dediği gibi bir gelir elde edilebilir mi? Günlere göre değişir mutlaka ama mesela florida tampa da
-
-
@MySea Teşekkür ederim
-
@mysea abi benim merak ettiğim lisansı hangi eyaletten alırsan orda mı satış yapabiliyorsun ya da komşu eyaletlerde vs satış yapılabilir mi,
-
@emre-c-kara Hangi eyaletten ziyade, lisansı hangi şehirden alırsan o şehirde geçerli oluyor ve şehir belediyeleri ile ilgili bir süreç diye biliyorum. Şehrin sağlık dairesi, itfaiyesi gibi bir takım yerlerden food truck için standartlara uygunluk belgeleri alınıyor. Belediyeden de satış yeri için müsade alınıyor galiba. Yine de yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
-
@emre-c-kara @Drywall
Delaware kucuk eyalet oldugu icin burada eyaletten aliyorsunuz ve tum eyalette gecerli. Baska eyaletleri bilemiyorum, arastirmak gerekir. Her eyaletin kendine gore kurallari farkli olabiliyor.
-
Dondurma işi çok mantıklı bence de izinler kaç para tutar acaba ? Miami de düşünüyorum
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
min food truck turk isi fast food konusundan ekipman izin araba vb min en dusuk ne kadar parayla yapilabilir/
-
@samuraisamet Tahminince food truck maliyetine bagli olaraktan $30-50 bin arasi olabilir. Bankalardan ve/veya eyaletten small business loan falan da alinabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum