Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eğitimli ve Uluslararası Yeterlilik Sertifikalı Aşçı Nasıl İş Bulur?


  • Merhabalar, ilk konum ve ilk mesajım. Herkese Selamlar..

    İstanbul mutfak sanatları akademisi mezunuyum. Hem MEB hem ingiltereden gelen City & Guilds uluslararası mesleki yeterlilik sertifikam mevcut. Ayrıca gıda güvenliği, iş güvenliği haşere güvenliği vb bir çok sertifikam mevcut.

    Bu sertifikalarımı ve diplomamı amerikada restaurant sektöründe nasıl kullanabilirim, bana referans olmaları için yeterli midir acaba?

    DW2023 çıkmadı ve bende bir çok insan gibi şansımı 2023 2024 aralığında vize ile amerikaya giderek aramak isteyenlerdenim. Kaçak çalışmak açısından bi kaç yerle görüştüm ama ne kadar sağlıklı ve güvenli olur orasını bilemiyorum. Doğal olarak amerikanlar çalışmaktan kaçan insanlar çünkü alım güçleri rahat. 2022 de dikkat ettiğim kadarıyla kurumsal otellerdeki iş takip kayıtlarından gelen maillerde sürekli işe giriş bonusu 500-1000$ teklifi gelmekte, sebebi işçi bulamamaları.

    Ayrıca amerikada restaurant işleten Türk abilerimin/kardeşlerimin mutfağında görev yapmaya hazırım.

    Saygılarımla


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum