Merhabalar , Ben ocak ayında Dünya genelinde tanınan bir aşçılık okuluna pastacılık eğitimi almak adına başvurmayı düşünüyorum. En büyük hayalim Amerikada yaşamak ve insanlara güzel tatlılar-pastalar yapmak.MSA nın sitesindeki genel verileri incelediğimde MSA mezunu olup Amerikada çalışan bir çok öğrencisinin olduğunu gördüm , bu bir açıdan MSA diplomasının Amerikada geçerli olduğu anlamına geliyor (ki bunu zaten vadediyorlar) . Bazı yerlerde okulun tanınmadığı yazılınca aklımda soru işaretleri oluştu ama sonradan doğrusunu öğrendim . Asıl soruma gelecek olursam , Bir pastacı Amerikada iş bulabilirmi , çalışabilir mi , iş bulması zor olurmu. Bir aşçıya göre pastacının iş bulma imkanının daha az olabileceğini düşünüyorum bu benim fikrim eğer yanlışsa lütfen beni düzeltiniz . Pastacılık mesleği Amerika için uygun bir meslek midir? Geridönüşlerinizi bekliyorum