[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
berbat bir gün berbat bir gece bitmiyor arkadas bitemiyor yani, geri dondum zira haberi olmayan arkadaslar vardır, kart olmadı öğreci oluruz diyen vardır bilsinler istedim. f-1 j-1 m-1 gibi vizelerde önceden öğrenciliği kanıtlayan i-20 belgesi aktif olduğu sürece sınırsız abd de yasal kalınabiliyordu. uscis bunu değiştirmiş. artık vize biter bitmez yasadışı duruma düşülüyor. ne lanet bir yıl ya allah cidden kahretsin.
edit:tam olarak böyle değilmiş.
-
Temmuz ve Agustos aylari icin kac vize gorusmesi gozukuyordu arkadaslar EUda?
-
@periscope Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
berbat bir gün berbat bir gece bitmiyor arkadas bitemiyor yani, geri dondum zira haberi olmayan arkadaslar vardır, kart olmadı öğreci oluruz diyen vardır bilsinler istedim. f-1 j-1 m-1 gibi vizelerde önceden öğrenciliği kanıtlayan i-20 belgesi aktif olduğu sürece sınırsız abd de yasal kalınabiliyordu. uscis bunu değiştirmiş. artık vize biter bitmez yasadışı duruma düşülüyor. ne lanet bir yıl ya allah cidden kahretsin.
Burada çok net açıklama var...
-
@case Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@periscope Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@periscope. Burada çok net açıklama var...(pardon linki eklememişim)
Bu konudaki bilgileri suraya aktardim, bilginize:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/758/9-agustos-2018-itibariyle-baslayacak-f-j-ve-m-vizelerini-ilgilendiren-degisiklik -
gönül istiyor current. görünen köy klavuz istemez son 3 ay ne olduysa bu ayda öyle olucaktir. 24.5k aciklanicak. keske current olsa.
-
bugündən geriyə sayım başlatalım bence ) ) son 8 gün .. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar
-
Bence artırım olmaz, 23325 te biter.
-
Abartmayin o kadar da degil
-
düşük CN beklentisi olan arkadaşlar hangi donelerle bu rakamları açıklıyorsunuz ?
-
@superdem22 ben cok dusuk beklemiyorum aslinda kac olacaginida tahmin edemiyorum bi fikrim yok ama onceki aylara bakarsak yine dusuk gelecegini tahmin etmek zor degil gibi
-
Yani genel gidis insanlari hakli olarak bu dusunceye yoneltti
-
@superdem22 senin tahminin ne ? Hesaplama yapan sensin ben burdaki yazilanlara gore fikir yurutuyorum
-
Önceki senelere ya da bu seneye bakıldığında fiscal year içindeki artışlar ( ne kadar arttığı çok ya da az ) bir anlam ifade etmiyor. Yani Vize bülteni final cutoff'a kadar faydalı bir bilgi kaynağı değil.
-
Bekleyip gorecegiz o zaman. Yinede senin hic tahminin yok mu
-
@metert 2015 ve 2018 Issued / real id correlasyon datası paylaşmıştım. kafama yattı. EU'ya 19500 gibi bir vize verilirse 28K civarında final cutoff görürüz. Bu biraz altı ya da üstü de olabilir. Tabloya bakınca ocak ayından itibaren hem 2015 hem de 2018'de ( Issued / Real ID) değişim ivmesi Haziran'a kadar nedereyse aynı. Haziranda şuan bu oran 1,13 ancak geriden gelenlerle beraber 2015 correlasyonuna uyum sağlayabilir. Neyse az kaldı zaten bekleyip görelim derim.

-
@superdem22 bu tabloya göre 24800lere çıkması % 1 milyon garanti gibi
-
inşallah ucundan kaçırmam bi 100 daha artsa güzel olur
-
2015 te 43 binde bitmişti sanırım. o sene avrupaya ve totalde verilen vize sayısı neydi
-
tahminim 24900
-
@yekta umarım sıra gelir sana yekta.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum