Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
-
@morpenguen adli arkadas hakli. Ben yazarken farkli bolgelerin farkli kazanclar saglayacagini dusunemedim. Benim yazdigim veriler Dallas/TX bolgesi icin gecerlidir.
Ama hala 200-400 arasi haftanin her gunu yapan varsa (Pazartesi, Sali, Carsamba dahil) bence harika. Tebrik ediyorum. -
arkadaşlar merhaba kasım sonu gibi oradayız bir aksilik olmazsa (NJ de) ehliyeti alır almaz grubhab doordash vb delivery hesaplarını hemen açıp çalışmak mümkünmü ne kadar sürede hesap açılıyor bilgi verebilecekler şimdiden teşekkür ederim
-
herkese merhaba bir sorum olucakti North Carolina eyaletinde uber eats doordash delivery isleri kazancli midir ? yapan yada bilen birileri varsa aylik tahmini ne kadar bir kazanc soz konusu oluyor ilk geldigimiz zamanlar ?
bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. -
@Ahmet-Kölüş hemen sisteme alinip alinmayacaginiz, bolgenin durumu ile ilgili. Driver havuzu dolu ise, on gorulemeyen bir sure beklersiniz. Baze bolgelerde bir iki hafta, bazi bolgelerde aylarca. Driver ihtiyaci bulunan bolgelerde uye olur olmaz suruse baslayabilirsiniz.
-
@Sefa teşekkür ederim. Peki NJ dolu ise nj ehliyeti ile Philedelphia hesabı açabiliyor muyuz .
-
@Ahmet-Kölüş ehliyetin resmini istediği için her eyaletin ehliyeti farklı olduğu için açamazsın.
-
@ayvalik10 anladım teşekkür ederim
-
@Sefa ihtiyacı olan bölgeleri görebileceğimiz bir uygulama/harita vs var mı?
-
@sobrero maalesef boyle bir imkan, su an itibari ile yok fakat bazi uygumalarda kaliplasmis cumleler var. Onlarin da icerigi kac gun/ay gibi degil de bolgenizde su an driver ihtiyaci bulunmamaktadir gibi.
-
arkadaşlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum ancak bu tarz appleri kullanırken, malum sürekli aractan in ,yemeği al teslim et aşamalarını gerçekleştirirken kontağı sürekli kapat aç yapmanın araca bir zararı oluyor mu ? yoksa anahtarı üzerinde bırakıp mı yemek teslim al- teslim et yapıyorsunuz.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
arkadaşlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum ancak bu tarz appleri kullanırken, malum sürekli aractan in ,yemeği al teslim et aşamalarını gerçekleştirirken kontağı sürekli kapat aç yapmanın araca bir zararı oluyor mu ? yoksa anahtarı üzerinde bırakıp mı yemek teslim al- teslim et yapıyorsunuz.
Riskli is hocam. Bir arkadasin arabasini oyle calmislardi.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
Aracta keyless entry ve push button start varsa, anahtar cebinizde oluyor, arabayi calisir durumda birakip, kapisini kitleyip uzaklasabiliyorsunuz. Boylece defalarca stop edip calistirmamis oluyorsunuz. Bircok arabada var bu ozellik. Tercih edilebilir bastan.
-
Arkadaslarin da belirttigi gibi, calisir durumdaki aracin uzerinde anahtar birakmak oldukca risklidir. Bence bu risk, mars dinamosu, aku, yakit/yag pompasi vs. gibi ekipmanlarin yipranmasi/omrunun kisalmasi ile takas edilecek bir risk degildir.
-
Aşağıdaki sayfaya göre Doordash Houston ve Austin için artık 1 yıllık ehliyet istiyor sanırım.
https://www.doordash.com/dasher/driving-opportunities/houston-tx/delivery-driver/
https://www.doordash.com/dasher/driving-opportunities/austin-tx/delivery-driver/ -
@cüneyt-tarıkman Eger mahalle icinde neredeyse sifir trafik olan bir yerde teslimat yapiyorsam araci calisir birakiyorum ve anahtar uzerinde oluyor. Aractan 60sn den fazla uzaklasacaksam o zaman kontak kapatip kilitliyorum araci. TX da golge yer yoksa 2dk icinde ogle sicaginda hamam oluyor araba. Klimayi tek basina acik birakabilsem olur da Tesla degil mubarek Ford.
-
@caglaror, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@cüneyt-tarıkman Eger mahalle icinde neredeyse sifir trafik olan bir yerde teslimat yapiyorsam araci calisir birakiyorum ve anahtar uzerinde oluyor. Aractan 60sn den fazla uzaklasacaksam o zaman kontak kapatip kilitliyorum araci. TX da golge yer yoksa 2dk icinde ogle sicaginda hamam oluyor araba. Klimayi tek basina acik birakabilsem olur da Tesla degil mubarek Ford.
Sağolasın dostum. Ben de bunu merak etmiştim. Malum gelir gelmez iyi bir araç alamayacağım . 10 yıllık araçlardada akıllı anahtar fonksiyonu yoktur malum.
-
Merhaba, ubereats - grubhub - doordash ve amazon flex'tede Uber ve Lyft gibi araç yenilik eskilik kriteri bulunuyor mu ? Bildiğim kadarıyla uber'de aracınızın yaşının belirli bir yaşın altında olmaması gerekiyor.
Ek olarak, bu tarz işler için sağlam - masraf açmayacak - yakıt tüketimi iyi olan araç önerileriniz neler olur ? Toyota Prius - Ford çeşitleri harici tavsiyeniz varsa memnun olurum, teşekkürler.
-
Bisikletle yemek dağıtımı yapılıyor mu? Yapılıyorsa bunun şartları nedir arkadaşlar?
-
@cüneyt-tarıkman Benim Ford Focus 2017 SE, cogu marka modellere veya opsiyonlara baglamis akilli anahtari. Eski de olsa bazi markalarin modellerinde/paketlerinde akilli anahtar var. Calistigin bolge ile de cok ilgili bu guvenlik konusu.
-
@LordBolton Yaya, bisiklet ve motorsikletle yapilabiliyor. Genelde downtownlarda ise yarar kazanclar elde edilir cunku hem trafikten yirtildigindan tercih ediliyor hem de tipler ve promosyonlar vb. yuksek oluyor. Sartlari hepsinin kendi sitesinde yazar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum