[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
Bu ileti silindi! -
@ejay bizim sitede hiçbir zaman varsayım olmaz. Burada ki tüm bilgiler yaşanmış denenmiş ve ispat edilmiş bilgilerdir ondan dolayı ayrıyızdır. Sorduğun soruya gelirsek çok kişi var istifa edipte giden olarak. Konsolosluk seni senden daha çok istiyor vize almanı o kadar çok yardımseverdir. Fakat insan kendisinde sıkıntı bir durum mesela yasaklı ülkelere gezi yaptıysa yada su işlediyse ya da eğitim düzeyi yeterli değilse ya da maddi durumu yoksa ozaman ap kalırsın. Art niyetli değillerdir yeter ki YALAN ve düzmece evrak olmasın.
-
@ayvalik10 teşekkürler cevap için. Dediğiniz gibi En doğru bilginin burada olduğunu bildigim için burada sordum.Peki tanıdığınız kişiler forumada mı? fikir alışverişi için soruyorum.
-
@ejay kamu derken güvenlik anlamında mı sordunuz yoksa devlet kurumu anlamında mı? Ben kamu personeliyim. Şu anda ABD de olan bir arkadaşım azerbeycan'da polisti. Bunun gidişinizi engelleyen bir şey olmaz. Ama tabi istihbaratçı :) iseniz muhtemelen önden bir incelemeye alınırsınız.
-
Bu ileti silindi! -
@ejay, içinde söyledi: DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
@ayvalik10 teşekkürler cevap için. Dediğiniz gibi En doğru bilginin burada olduğunu bildigim için burada sordum.Peki tanıdığınız kişiler forumada mı? fikir alışverişi için soruyorum.
evet, daha once polis arkadaslara cikmisti ve vize almislardi. Idari isleme kalip kalmayacaginiza mesleginizden cok isminizin ABD'nin listesinde olup olmamasi belirliyor.
-
@crazycells çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
-
Herkese merhabalar iki hafta önce vize başvurusunda bulundum vizeniz onaylandı desiler ve eve passaport boş geldi sarı bi evrakla idari soruşturmaya kalmışım lakin idari soruştumaya kalanların hepsine form gelmiş bana fotm gelmedi doldurmak için niye aceba
-
@hozan, içinde söyledi: DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
Herkese merhabalar iki hafta önce vize başvurusunda bulundum vizeniz onaylandı desiler ve eve passaport boş geldi sarı bi evrakla idari soruşturmaya kalmışım lakin idari soruştumaya kalanların hepsine form gelmiş bana fotm gelmedi doldurmak için niye aceba
form gonderilmek zorunda degil, merak etmeyin. Demek ki sizin icin ekstra bilgiye ihtiyac duymadilar. Eger ihtiyac duyarlarsa size ulasirlar zaten.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. Güncel bilgiler, deneyimler ve soru-cevaplar için şu başlığı incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4583/i̇dari-i̇şlem-administrative-process-ap-süreci
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum