Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(F/M) Öğrenci Vizeleri

Benzer Başlıklar

• F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    59
    1 Oy
    59 İleti
    4k Bakış
    Ayşenur ZazaA
    Bu başlığı hortlatıyorum fakat emin olamadığım birkaç şeyi sormak istedim (gitmeden önce her şeyi eksiksiz yaptığımdan emin olmaya çalışıyorum). Ben F1 statüsüyle kampüste teaching assistant olarak çalışacağım için SSN almam gerekiyor fakat bunun işlemlerini ancak oraya gidip Designated School Officer'ım ile görüştükten sonra başlatabileceğim yanlış anlamadıysam? Gerekli I-94 formunu da Amerikaya giriş yaptıktan sonra görüntüleyebiliyorum sanırım. Son olarak DS-2019 formunun onay sayfası yeterli oluyor mu bu işlem için yoksa tüm formu çıktı almak daha mı mantıklı? Yanıtlar için şimdiden çok teşekkür ederim!
  • Evlilikte Yeni Soyadi ve Resmi Islemler

Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi evlilik f1 vizesi
    62
    0 Oy
    62 İleti
    7k Bakış
    B
    Amerika'da iki Türk konsoloslukta evlilik yapınca soyadı değişiyor mu yoksa konsolosluğa soyadım değişmesin diye talepte bulunabilir miyiz?
  • Öğrenci Vize Mülakatında Türkçe veya İngilizce konuşmak?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    14
    0 Oy
    14 İleti
    3k Bakış
    batuuB
    F1 vizesi yani dil için Türkçe konuşma olmazmi güler yüzlü ve ilk başta merhaba konuşurum sonra ingilizce bir şekilde Türkçe konusabilirmiyiz diyip kendimi Türkçe anlatacak geri donucegime çayır sağlam bı belge diyin 3 ay dil okuluna gidip sonra donucem dil lazım is için burda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k