Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(F/M) Öğrenci Vizeleri

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    845 Bakış
    crazycellsC
    @Mesut-Tonuc, içinde söyledi: F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler Eger I-539 basvurunuz reddedilirse, ilk firsatta -mumkunse haberi aldiktan sonra birkac gun icinde- ABD'den cikmalisiniz.
  • F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    59
    1 Oy
    59 İleti
    4k Bakış
    Ayşenur ZazaA
    Bu başlığı hortlatıyorum fakat emin olamadığım birkaç şeyi sormak istedim (gitmeden önce her şeyi eksiksiz yaptığımdan emin olmaya çalışıyorum). Ben F1 statüsüyle kampüste teaching assistant olarak çalışacağım için SSN almam gerekiyor fakat bunun işlemlerini ancak oraya gidip Designated School Officer'ım ile görüştükten sonra başlatabileceğim yanlış anlamadıysam? Gerekli I-94 formunu da Amerikaya giriş yaptıktan sonra görüntüleyebiliyorum sanırım. Son olarak DS-2019 formunun onay sayfası yeterli oluyor mu bu işlem için yoksa tüm formu çıktı almak daha mı mantıklı? Yanıtlar için şimdiden çok teşekkür ederim!
  • 6 Oy
    50 İleti
    10k Bakış
    Henry bloorH
    @Tayfun-karakaş kabul edebilir de etmeyebilirde direk konsolosa sorun
  • F1 vizesine ne zaman başvurmalıyım?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    CalibraturboC
    iki ara birdere durumu yok. Hesabındaki paraları şişirmeye başla ve mezun olur olmaz başvur. Kesin
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k