15000$ altında paran varsa
-
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim izninizle bir sorum olacak. Daha gencim (15 yaşındayım) fakat Amerika'da yaşamak en büyük hayalimdir ama kafama takılan bir soru var:örneğin üstüne 15000 dolar göstermezsen Green card alamıyor musun?
Cevaplarsanız sevinirim -
@flyingmanusa 15000$ altında paran varsa içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim izninizle bir sorum olacak. Daha gencim (15 yaşındayım) fakat Amerika'da yaşamak en büyük hayalimdir ama kafama takılan bir soru var:örneğin üstüne 15000 dolar göstermezsen Green card alamıyor musun?
Cevaplarsanız sevinirimLoto ile Green Card almaktan mi bahsediyorsunuz yoksa baska bir yolla mi? Hepsi icin sartlar degisiyor cunku... Cogunda bir sponsor olmasi gerekiyor.
-
@crazycells loto için sayın crazycells.
-
Yeşil kart için en az lise mezunu olma şartı var. Öncelikle bunu yerine getirmeniz gerekiyor. Ülke koşullarında da bildiğim kadarıyla 18 yaşından önce liseyi bitirmek çok da mümkün görünmüyor. Bu şartları sağladıktan sonra yeşil kart talihlisi olduğunuzda ise ortalama olarak o miktarda bir parayı hesabınızda göstermeniz talep ediliyor. Şayet bu miktara ulaşamazsanız da size sponsor olacak birine ihtiyacınız olacak.
-
@crazycells loto için sayın crazycells.
sayin entelman cevap vermis. Green Card sahibi olabilmek icin, ABD'de yasama baslarken kendinize yetecek kadar maddi birikime sahip oldugunuzu gostermelisiniz, aksi takdirde bir sponsor bulmalisiniz. Gosterebileceginiz maddi kaynaklarin listesine su belgenin 5. sayfasindan ulasabilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-TR.pdf -
@entelman evet sayın entelman zaten lise bitirmeden gitsem orada çoğu kimseyle anlaşamam:) yazılım veya pc mühendisliği bitirip gitmek istiyorum ama maddi durumumuz çok iyi değil orta (geçiniyoruz şükür) ama 15000 dolar biraz fazla gibime geldi.
-
@entelman tabi ki kendim çalışarak bu parayı elde edebilirim ama üniversiteden hemen sonra ABD 'ye yerleşmem zor :(
Şahsen 20 yaşından itibaren sürekli başvuru yapmak niyetindeyim ne zaman çıkarsa:) -
@crazycells belge için çok teşekkür ederim. Bir de kaç bin dolar götürsem tam anlamıyla iyi olur? yani ilk 2-3 ay işssiz gezerim diye yanımda para olması lazım.
-
Dostum bosver simdi ne kadar para lazımı . Sen derslerini calis iyi bir uni kazan . Suan senin icin en yakin tarihte onemli olan sey o .. tabikide arastirmayi birak demiyorum oku ogren videolar izle ama bu seyler cok detay bosver . :)
-
@metert haklısınız sayın metert ama boşta olunca detayın detayını düşünüyorsun:) okul hemen açılsa da kafamda ki 9999999 sorudan kurtulsam :) iyi günler.
-
@crazycells belge için çok teşekkür ederim. Bir de kaç bin dolar götürsem tam anlamıyla iyi olur? yani ilk 2-3 ay işssiz gezerim diye yanımda para olması lazım.
Bence de Turkiye'de iyi bir egitim alip, master ve doktora icin gelip daha sonra ABD'de calismaniz cok daha iyi bir yol olur. Zaten master/doktora sonrasi 2 yila yakin calisma izniniz oluyor, genelde o sirada bir
bir is bulmadan gelecekseniz, biraz da geleceginiz sehirdeki yasamin ucuzluguna gore sizi idare etmesi icin 7500-10.000$ civari bir para ile gelmenizi tavsiye ederim. Bu para ile uzun bir muddet kendinizi yasatabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum