[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Faviner bulundurmanızda fayda var, çünkü siz de vize alacaksiniz.
-
@gucarslan evraklari yolladiniz artik DS-260 formu acilmaz gibi bir durum olmaz degil mi?
-
@Shila elbette olmaz.
-
@gucarslan tamam cok tesekkur ediyorum cok yardimci oluyosunuz hakkiniz odenmez
-
Formu açtırma talebiniz ne zamandı acaba
-
@icf yollayacagiz evraklar ilgili değişikleri etkilemez. bu yüzden gelirse gönderebilirsiniz.
-
@Cumhur-Havan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar herkes bu case number ile ilgili numaramız yüksek vs. yorumlar yapmakta bu ne anlama geliyor benim case number: 2022EU00004XXX
iyi mi kötü mü? teşekkürlerbu iletiyi dikkatlice okuyun lütfen
-
@gucarslan çok ama çok teşekkür ederim.
-
@xanjee biz 27 Haziran tarihinde gönderdik ama henüz açılmadı.
-
Dün 13 haziranda açtırma talep eden arkadaşın acıldı
-
@xanjee muhtemelen yakın zamanda bize açma talebi gelir. Bilgi için teşekkür ederim.
-
Evet sizde buradan paylaşırsanız sevinirim 🙂 14 Haziran'da yollayan bir arkadaşınada cevap gelmiş
-
@xanjee mutlaka paylaşıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻
-
@tyalcin çok teşekkürler.
-
@unalkuru gelince anlarsın zaten mailde dökümanları istediklerini açıkça belirtiyorlar,congratulations olarak başlıcak giriş
-
@gucarslan çok teşekkürler. Listeyi doldurdum. Telegram grubuna ekleneceğim herhalde bu listeyi doldurunca.
-
@clutchshot buna sanırım kimse şu aşamada net bir cevap veremez ama düşük numaradan başlayacaklarını varsayıyorum çünkü ''interviews scheduled numerically based on region and ''which case numbers have already been processed'' diyorlar.Ama dosya istenilenlerin numarası daha önce aktif olursa ikinci ihtimalde dediği gibi ozaman onlar önce alınacak demektir.
-
@sametbzks, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan çok teşekkürler. Listeyi doldurdum. Telegram grubuna ekleneceğim herhalde bu listeyi doldurunca.
özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim üstadım
-
@gucarslan ben de telegram formunu doldurmuştum. beni de eklemeniz mümkün mü?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum