[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@ceronimo, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Hala Ağustos'a yeni mülakat veriliyor mu acaba yoksa kapandı ve Eylül'den mi devam edecekler?
ağustos için slotlar doldu, temmuz sonu eylül mülakatları dağıtılacak.
-
Bütün yıl tier ayağına DV işlemi yapmayıp yattılar, arap atı gibi sonradan açıldılar :)
En azından umutla bekleyen çok sayıda kişi bir şekilde arzusuna kavuşacak. Yetişmeyenler de davalardan rezerve alıp devam edeceklerdir.
Yakında buralar bayram yerine dönecek :) -
@gucarslan en son kaç no ya mülakat verilmiş ? bize hala evrak onayı gelmedi.
-
@İpek-Dedemen-Erdur siteden kontrol edebilirsiniz;
-
@İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@gucarslan en son kaç no ya mülakat verilmiş ? bize hala evrak onayı gelmedi.
EU33700'e kadar mülakat alanlar var görünüyor.

-
@smartcells bu veriyi (33700) dikkate almayın lütfen, bu sıradışı bir mülakat.
sıralı sistemde en yüksek mülakat alan dosya numarası 8950. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@smartcells bu veriyi (33700) dikkate almayın lütfen, bu sıradışı bir mülakat.
sıralı sistemde en yüksek mülakat alan dosya numarası 8950.Doğrudur, Case numarası yüksek bir kaç kişinin mülakat alması o numaraya kadar herkesin aldığının göstergesi olmuyor. Anlayamadığımız bir mantıkla kendi iş akışlarına göre bazen onbinlerce numara yukarı atlayıp bir kaç kişiye mülakat verdiklerini gösteriyor sadece.
-
@marathon çok geçmiş olsun. Aynı tatlı heyecanı bizler de yaşarız umarım. Mülakat deneyiminizi de bekliyoruz :)
-
Şu anda gelen en güncel haberlere göre, kapasitesini zorlayarak deadline'dan önce en çok mülakat veren, vermeye çalışan konsolosluk Ankara olarak görünüyor. "Ankara , Ankara, Güzel Ankara" diyoruz biz de.
-
@marathon hocam aşı kaç tane yaptılar veya yaptılar mı?
-
@smartcells yuksek sayilara mulakat verilmesini @gucarslan bu sene belli sayida kisiye denk gelen bir sans oldugunu soylemisti. Bazi ds260 formu actirma talebinde bulunan kisiye acma islemiyle birlikte evrak talebi de yapılmış. Bu birkac sansli talihlinin devami gelmemis ama.
-
bu bankada para gösterme olayında 100 bin tl nakit yeni alınmıs 200 bin tl bir araba göstersek herhangi bir sorunla karsılasırmıyız..araça gösterirlen ruhsatın asıllarını istiyorlarmı? @gucarslan @crazycells
-
@godzilla1923 bunun kararını konsolsoluk verecektir elbette ama yeterli bir miktar gibi duruyor.
aracınızın güncel fiyatını gösteren bir fatura ya da expertiz yaptırabilir ve fiyatını belgeleyebilirsiniz. -
@gucarslan tesekkürler noter satısında sanırım araç fiyatı yazıyordu..onu belgelerim...yada ilan sitelerinde muadil araçların ekran görüntülerini gösteririm..ruhsatın asıllarınımı? yoksa fotokopilerini göstermemi önerirsiniz?
-
@gokayK, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
biraz korkmaya başladım, savediversityvisa.org sitesindeki verilere göre EU bölgesindeki 875 vizeden 197'si reddedilmiş. bu çok büyük bir oran değil mi? niye reddedilebilir ki bir dv vizesi?

@gucarslan ın yanıtına ek olarak, vizeler issued öncesi kısa süre refused görünüyor. bu veriler anlık fotoğraf gibi olduğundan bu şekilde görünenler de var içlerinde. nihai sonuç gibi düşünmeyelim.
-
@godzilla1923, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@gucarslan tesekkürler noter satısında sanırım araç fiyatı yazıyordu..onu belgelerim...yada ilan sitelerinde muadil araçların ekran görüntülerini gösteririm..ruhsatın asıllarınımı? yoksa fotokopilerini göstermemi önerirsiniz?
mümkünse aslı, değilse fotokopileri de olur.
-
@gucarslan Çok çok çok mutlu oldum bu habere. Evde kim varsa tek tek öptüm :D 2022 talihlisiyim ama bu haber muhteşem ya tebrik ediyorum inşallah herkes Amerika'ya gitmeyi bir kere de olsa görmeyi basarir
-
Sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar. Keşke ben de bu sevinci yaşayabilseydim. Cn 3k ama bize yetim gibi davranıyor konsolosluk. Çok üzülüyorum anlatacak kelime bulamıyorum inanın.
Buraya hislerimi rüyalarımı yazıyordum. İçimde bir his vardı ankara açılınca çoğu konsolosluktan daha hızlı çalışacak diye ama bunu buraya yazmamıştım çünkü kanıtsız konu dışı mesaj olur diye. Yine hislerim haklı çıktı ankara rekor kırmış ama bizi dışladı. 😪
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar. Keşke ben de bu sevinci yaşayabilseydim. Cn 3k ama bize yetim gibi davranıyor konsolosluk. Çok üzülüyorum anlatacak kelime bulamıyorum inanın.
Buraya hislerimi rüyalarımı yazıyordum. İçimde bir his vardı ankara açılınca çoğu konsolosluktan daha hızlı çalışacak diye ama bunu buraya yazmamıştım çünkü kanıtsız konu dışı mesaj olur diye. Yine hislerim haklı çıktı ankara rekor kırmış ama bizi dışladı. 😪
@Orhan-Cabarov , Ben senin de vizeni alcağına inanıyorum.
Bu yapılan ayrımcılığın Ankara konsolosluğunun seçimiyle değil KCC'nin işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum. Ankara konsolosluğu KCC'ye kendi işlem kapasitesine göre örneğin "Bana mülakatı hazır Türk vatandaşı 200 dosya gönder" dediğinde KCC'nin dosyası hazır olanlar arasından Türk vatandaşlığı değil "Eligibility" üzerinden, yani çekilişe katılırken hangi ülke seçilmişse onun üzerinden seçim yaparak göndermesinden oluyor. Halbuki konsolosluğun "Türk vatandaşlığı" isteğiyle hareket etseler senin de dosyana mülakat verilirdi. Benim tahminim bu yönde. Öyle ya da böyle seninde mülakat alacağına inanıyorum. Tamamen bitti denene kadar pes etme, moralini bozma, umudunu kaybetme. -
@smartcells Teşekkür ederim hocam. Son güne kadar elimden geleni yapmaya devam edeceğim. 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum