DV2023 Sohbet Odası
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@Rocky, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@Rocky, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Merhabalar, okul ile ilgili kafam biraz karışık. Burası da sohbet konusu belki bilgisi olan biri vardır diye sorayım dedim,
Ben üniversite 3. sınıfım, ortalamam da yüksek. Lakin bir iş buldum ve en azından 1 yıl bu işte çalışayım diyorum, hem artı tecrübe olur hemde biraz birikim yaparım. Sonrasında mezun olmadan Wat, mezuniyet sonrası Yüksek lisans yaparım. Pandemi de zaten evde otura otura emekli hayatı yaşıyorum, akşam yürüyüşleri falan. :) Sorum ise, okulu nasıl uzatabilirim? Dondurmam mı gerekiyor, yoksa derslere katılmamam yeterli mi? Dondurmazsam ortalamam düşer diye tahmin ediyorum, bunun da olmasını istemiyorum. Dondurursam askerlik ne olacak? Bir ton soru var kafamda, öğrenci işlerini arayıp azar işitir gibi bilgi almak istemedim, belki bilen vardır.Bence en iyisi öğrenci işlerinden bilgi almak. Aldığın bilgiyi de bir şekilde teyit ettir ama.
Diploma için okula gittiğimde bir baktık ki hala öğrenci gözüküyorum. O dönem bölüm başkanı okul değiştirmişti. Muhtemelen arada kopukluk oldu ve mezuniyet işlemlerim başlamamış. 2015 yerine 2016 mezunu gözüküyorum falanda fişman.
Ya öğrenci işlerini aramak dahi istemiyorum. Telefonla arıyorum ne kadar kibar olursam olayım hep bir afra tafra tarzı var konuşurken. :beaming_face_with_smiling_eyes: Askerlik tecilim eylülde bitiyor görünüyor öğrenci işlerini arıyorum biz hallettik diyorlar, yav diyorum siz hallettiniz ama e-devlette eylülde bittiği yazıyor nasıl yapacağız diyorum o güncellenir bir kaç güne diyorlar, 1 ay oldu, saldım bende. :beaming_face_with_smiling_eyes:
Aa askerlik muhabbetini tamamen unutmuşum. Ama dediğim gibi bir kaç yerden teyit al bence. Askerlik şubesi de olabilir bak.
Sonra iş yeri kapısı yerine nizamiye kapısından girme de 😁
:beaming_face_with_smiling_eyes: Öğrenci olduğum için askerlik sorun değil (öyle tahmin ediyorum) ama sistemde mi sorun vardır anlamadım bir türlü güncellenmiyor.
-
@Techno-Tp, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Bu yıl biz dv2023 e mi başvurucaz arkadaşlar ne zaman başvuru tarihleri ?
Yeap. Kesin tarih Eylül'de belli oluyormuş. Ekim Kasım gibi başvurulur gene.
-
tüm gelecekteki rednecklere benden hediye olsun :D
https://www.youtube.com/watch?v=mOYZaiDZ7BM -
@Techno-Tp, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Bu yıl biz dv2023 e mi başvurucaz arkadaşlar ne zaman başvuru tarihleri ?
Evet, DV2023...
DV2022'ye ait su takvimi incelerseniz durumu daha net anlarsiniz:

-
Telefon müziğimi Rafet El ROMAN - AMERİKA olarak değiştirdim. Evren artık duy bunu sesi full telefonun sesi de yüksek duyar artık
-
Her sene artan başvurular umut kırıcı ama kendime yüzde elli ihtimal ile çıkar veya çıkmaz şeklinde telkin ediyorum. Bozulduğum bir konu da mesela gitmek istemeyen kardeşime veya yakın arkadaşıma başvuru yaptirmaya çalışmak yerine konuyu bile açmıyorken çevremde veya internette şahit olduğum bazı arkadaşlar pasaportu dahi olmayan bütün eş dost akrabaya başvuru yaptırması hem bizim hem kendi şansını düşürdüğünun farkında olmamaları üzücü umarım yanlış anlaşılmamışımdır
-
@Ferhat-977 kısmen hak veriyorum çünkü bende çok hevesi olmayıp sadece merakından bu konuyu soranlara pek anlatmamayı tercih ediyorum..ciddiyetine inandığım ve sevdiğim insanlara tabiki anlatırım ama diğer türlü konuyu açmamayı tercih ediyorum
-
ama bu sene artık greencard medyaya bile cok malzeme olduğundan herkesin fikri vardır diye düşünüyorum bu konuyla alakalı
-
ich bin ekrem
-
@Joey kanka naber buralarda mısın :D
-
Şu an buralar hep dutluk.
-
selamlar herkese
yoğunluktan ve okudukça darlandığımdan girmiyodum ne zamandır, girdiğimde de kazanan arkadaşların ilginç sorularını başka hiç bir bilgi veren konu başlığı yokmuş gibi burdan sormasına sinirlenip çıkıyordum :D
nasılsınız nasıl gidiyor :)
-
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajının ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
-
@bozo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajın ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
Şu an için net tarihler belli değil. Eylül'de kesin tarihler açıklanınca o dediğiniz tablo düzenlenip ekleniyor sanırım.
-
@bozo ar zaten
-
@bozo tarih belli olunca da güncellenir.
-
@bozo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajının ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
Bu henuz DV2022 takvimi... DV2023 belli olunca ilk iletiyi guncelleyecegim.
Fikir vermesi acisindan DV2022 takvimini paylasmistim.
-
sonuçlar açıklanalı 1.5 ay olmuş sayılı gün çabuk geçer başvuru tarihiydi falan derken zaten 4-5 ay ordan gidiyor. kışın çekiliş sonuçlarını beklerken en sevdiğim şey burada dönen muhabbetleri okumak 😂
-
@efe-kansaslıoğlu müdavim olduk gitti forum içine çekiyor hele bir sonuçların açıklanmasına az kalsın buraları dolar
-
Forum, "Amerikanın Giriş Kapısı" hissi veriyor adeta, bu sebeple hiçbirimiz kopamıyoruz...
Kazanamayınca, önce bir hayal kırıklığı, sonrasında da yeni umutların yeşermesi ile tekrardan buraya dönüyor insan. Tilki ve Kürkçü dükkanı misali... :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum