DV2023 Sohbet Odası
-
Şu an buralar hep dutluk.
-
selamlar herkese
yoğunluktan ve okudukça darlandığımdan girmiyodum ne zamandır, girdiğimde de kazanan arkadaşların ilginç sorularını başka hiç bir bilgi veren konu başlığı yokmuş gibi burdan sormasına sinirlenip çıkıyordum :D
nasılsınız nasıl gidiyor :)
-
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajının ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
-
@bozo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajın ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
Şu an için net tarihler belli değil. Eylül'de kesin tarihler açıklanınca o dediğiniz tablo düzenlenip ekleniyor sanırım.
-
@bozo ar zaten
-
@bozo tarih belli olunca da güncellenir.
-
@bozo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@crazycells Bu tablomuzu odamızın ilk mesajının ( @Erkand ) üstüne eklesek olabilir mi aceba?Diğer yıllardaki öyleydi sanki..
Bu henuz DV2022 takvimi... DV2023 belli olunca ilk iletiyi guncelleyecegim.
Fikir vermesi acisindan DV2022 takvimini paylasmistim.
-
sonuçlar açıklanalı 1.5 ay olmuş sayılı gün çabuk geçer başvuru tarihiydi falan derken zaten 4-5 ay ordan gidiyor. kışın çekiliş sonuçlarını beklerken en sevdiğim şey burada dönen muhabbetleri okumak 😂
-
@efe-kansaslıoğlu müdavim olduk gitti forum içine çekiyor hele bir sonuçların açıklanmasına az kalsın buraları dolar
-
Forum, "Amerikanın Giriş Kapısı" hissi veriyor adeta, bu sebeple hiçbirimiz kopamıyoruz...
Kazanamayınca, önce bir hayal kırıklığı, sonrasında da yeni umutların yeşermesi ile tekrardan buraya dönüyor insan. Tilki ve Kürkçü dükkanı misali... :D -
Arkadaşlar ben şunu anladım ki Green Card sonucunda '' have been randomly selected '' yazması yetmiyor case number da 25 000 altında olması gerekiyor .Geçen senelerde case numberlar hep 25700 civarında kapatmışlar . Yani case number 30 000 - 40 000 ise orada '' has not been randomly selected '' yazmasını tercih ederim .
-
@ertevl bence bilmediğin konularda yazma çünkü çok komik gözüküyorsun. Burada insanlar zaten morali bozuk bir nebze olsun rahatlamaya geliyorlar sende uyduruk bir yazı yazıyorsun gözüne batırıyorsun insanların bu yazıyı okuyanlar bilmeyenler ciddiye alacak daha çok bunalım olacak ondan bu yazıyı silmen iyi olur. Daha geleli 1 ay olmuş ne zaman konuyu kavradın da analizini çıkardın da uzman gibi yazıyorsun
-
Dediğin gibi son senelerde 25700 lerde kapatmışlar yani case number 30 000 olanlar da kendini çıkmamış görebilir .
-
@ertevl kafan güzel galiba son 2 yıldır giden yok ki son seneler diyorsun sana bir şey sorucam excel tablosuna ulaştın mı kazananların listesini gösteren bu tabloya bir göz at istersen visa bulletin diye bir şey duydun mu bir de aşağıdaki tabloda üstü çizili olan kelime ne anlama geliyor biliyor musun

-
@ertevl dediğin numaralarda giden çok insan oldu ama işte her yıl değişiklik gösteriyor, kimse gelecek konusunda net bir şey diyemiyor bir bakmışsın 2023 40k geçmiş .Talihli olmak her açıdan iyidir istersen 50k ol
-
@Ferhat-977 paraport şartından dolayı case numberler arası boşluklar çok daha az olacak ben şahsen artık max 20 binleri olumlu düşünüyorum.
-
son 2 yıl derken bundan önce 2 çekiliş sezonu gidenler demek istedim
-
İnşallah dediğin gibi olur yoksa kazanıp da case number dan dolayı gidemeyeceğime kazanmayayım daha iyi , çok koyar insana case numberın yüksek oluşundan dolayı gidememek
-
Ben hiç ingilizce bilmiyorum o yüzden burada yazılanları anlayamadım
-
@ertevl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Dediğin gibi son senelerde 25700 lerde kapatmışlar yani case number 30 000 olanlar da kendini çıkmamış görebilir .
Merhaba, tartışmalı bir konu. Bu kazanılan yıla, numaralar arası boşluklara, çıkan kişinin ülke kotasına, genel kotaya, CP mi AoS mu yapacağına ve sair göre değişkenlik göstere bilir. Bir çok detay var ama dediğiniz kısmen doğru.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum