Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @osman-1 gün içinde eğer mümkünse başka pc'den ve bambaşka bir internet bağlantısından tekrar deneyin demekten başka çare bulamıyorum inanın. bir şekilde submit olacaktır form..


  • @gucarslan Dediğiniz şekilde denicem. Şuanda 25 Yaşındayım. İmzalamadan önce DS-1810 formunu okumalısınız diye bir uyarı veriyordu. DS-1810 formu için extra bilgileri doldurup biryeremi göndericem acaba ?
    alt metni

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @osman-1 hayır gerek yok.


  • @Odysseus Merhabalar, ben de devlet üniversitesindeyim. Education yazdım ama form açılınca lisansta ne okuduysam onu yazacağım. Çünkü üniversiteye geçmeden 14 yıl Kamuda lisansta okuduğum işi yaptım.


  • @smartcells Yanıt için teşekkürler. Peki sizce mülakatta bu konuyla ilgili bir şey sorunca mı açıklama getiriyim? Yoksa kendim bu konu açıp açıklama yapayım?

  • ⭐⭐⭐

    @Mahyar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells Yanıt için teşekkürler. Peki sizce mülakatta bu konuyla ilgili bir şey sorunca mı açıklama getiriyim? Yoksa kendim bu konu açıp açıklama yapayım?

    Hayır, sizin bahsetmenize gerek yok. Onlar sorarlarsa açıklarsınız, İran Ankara Büyükelçiliğinden aldığınız için yanlış anlayıp ANKARA yazdığınızı söylemeniz yeterli. Zaten hiç bir ülkenin başka bir ülkeye ait pasaportu verme yetkisi yoktur 🙂 Bunun gayet masumane bir hata olduğu ortada. İçiniz rahat olsun. Konu açılmadıkça sizin bahsetmenize gerek yok.

    Siz DS-260'ı en güncel ve doğru bilgilerle doldurun yeter.

    Never change a running system
    Never touch a running system
    Do not change something while it is working
    If it ain't broke don't fix it


  • Bende de aynısı oldu tarayıcı değiştirip deneyim chrome da çalışıyor ama bazen eklentiler engelleyebiliyor .


  • "https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/" sitesinde》 Ready:18, Max CN: EU900 yazıyor. Bunu yorumlayabilir misiniz, Ankarada mulakata cagrilan ilk 18 kisi EU bolgesinde CN numarasi 900a kadar olanlardir, manasina mi geliyor? Ve buradaki "18" ve "EU900" sayilari icinde aileler de var mi? Ornegin 18 kisi aslinda 18 aile de olabilir degil mi? Tabloyu daha dogru okumak icin soruyorum, mazur gorun, cevaplariniz icin tesekkurler.


  • Merhaba. DS260 formunda annenizin güncel adresi babanız ile aynı mı şeklinde bir soru var. Fakat bu soru form içindeyken bende görünmüyordu, direkt adres satırı bulunuyordu, aynı adresi tekrar girdim. Fakat formu submit edince o soru formda görünüyor karşısı boş, altta adres bilgileri girili. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Teşekkürler.


  • @erhan314 aynısı bana da oldu, sorun olmaz merak etmeyin.


  • @erhan314 Form'u doldururken o şekilde soru bendede yoktu. Anne/Baba ikisindede adresler aynı olmasına rağmen ayrı ayrı yazdım.
    Formu submit edemiyorum şuanda, hiç tepki vermiyor. Acaba bundan dolayı olabilirmi ? Siz formu doldurup gönderdinizmi ?


  • @osman-1 ben formu submit ettim bir sorun yaşamadım. Eğer 25 yaş ve altında iseniz en sonra bir bilgilendirme pdf i çıkıyor. O pdf i açmadan submit etmenize izin vermiyor. Ben tıklayıp pdf i açtım. Hatta bir kopyasını da bilgisayarıma indirdim. Sonrasında submit işlemine devam ettim ve tamamladım. Probleminiz o aşamada oluyor olabilir.


  • @erhan314 Teşekkür ederim. Dediğiniz sıralamada yapınca problem halloldu.


  • Merhaba arkadaşlar, Amerika'da şirketi olan tanıdığımdan alacağım iş mektubu için bir taslak/örnek bulunuyor mu? Forumda çok araştırdım ama göremedim link veya şablon olarak dv22 için buraya koyabilirsek benim ve arkadaşlar için çok iyi olacağını düşünüyorum. Saygılar


  • Merhaba arkadaşlar
    Green card başvurusunda verdiğim pasaportumun süresi dolduğu için yenilettim ve bu yeni pasaport bilgilerimi DS260 foruma girdim. Benim eski pasaportu KCC'ye mail atmam gerekiyor mu? Vize mülakatına gideceğim gün eski pasaportumu yanımda bulundursam yeterli mi ? yoksa DS260'ta güncel bilgileri verdiğim için herhangi bir şey yapmama gerek var yok mu? Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells sömestr tatili 1 ay.Genellikle tatilleri burada geçirdi.

    Hem donem arasi, hem okulu devam ediyor... Kanimca bu durumda hic sorun cikmayacak, direkt F ile giris yapip gocmenlik konusunu hic acmasin. Ama eger gorevliler acarlarsa bu konuda yalan bilgi vermesin, mulakat zamani Turkiye'ye gidip oradan vize alacagini belirtirse F ile girmesini problemli bulmazlar.


  • @salih25, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    nda verdiğim pasaportumun süresi dolduğu için yenilettim ve bu yeni pasaport bilgilerimi DS260 foruma girdim. Benim eski pasaportu KCC'ye mail atmam gerekiyor mu? Vize mülakatına gideceğim gün eski pasaportumu yanımda bulundursam yeterli mi ? yoksa DS260'ta güncel bilgileri verdiğim için herhangi bir şey yapmama gerek var yok mu? Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olu

    öğrendiğim kadarı ile kcc sizden evrak talebinde bulunduğu zaman yeni pasaport evrakları ile birlikte eski pasaport bilgilerini de gönderecek ve pasaportun yenilendiğine dair bir açıklama yazacaksınız. Mülakata da giderken iki pasaportu da yanınızda bulunduracaksınız. Eski pasaportu asla kaybetmeyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @dontoliver, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Kazanan talihli kendi bilgilerini DS260'da doldurdu,,çocuğunuz sizle göc mü ediyor sorusuna evet diyip gerekli bilgileri girdi,buna ek olaraktan çocuk için yeni bir DS260 açıp onun bilgilerini de yazması gerekiyor değil mi yanlış anlamadım? Teşekkürler!

    Sn @goblis'in dediğine ek olarak, çekilişe katılırken var olan aile bireylerinin (eş ve çocuklar) bilgilerini girmemek bildiğim kadarıyla direk diskalifye (red) sebebidir.

    Eğer çekiliş başvurusundan sonra aileye katılan biri varsa (evlenme ve/veya doğum) "Add Applicant" butonuna basarak aileye katılan her birey için birer DS-260 formu ekleyip doldurmak zorundasınız, sizinle gelseler de gelmeseler de.

    Kendi formunuzu doldururken butun aile uyelerinin bilgilerini eksiksiz ve dogru sekilde vermelisiniz. Ama DS-260 formlarini sadece Green Card alacak kisiler icin doldurmaniz yeterli.

    Yani eger esiniz ve cocuklariniz Green Card almayacaksa, o durumda sadece kendi adiniza DS-260 formunu doldurup gondermeniz yeterli. Talihli kisinin formu gonderilmis oldugu surece islemler aksamaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dontoliver, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Kazanan talihli kendi bilgilerini DS260'da doldurdu,,çocuğunuz sizle göc mü ediyor sorusuna evet diyip gerekli bilgileri girdi,buna ek olaraktan çocuk için yeni bir DS260 açıp onun bilgilerini de yazması gerekiyor değil mi yanlış anlamadım? Teşekkürler!

    Green Card alacak her aile bireyi icin ayri ayri DS-260 formunu doldurmalisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @osman-1, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Bilgisayar'da wifi bağlantısı olmadığı için. Bizzat telefondan mobil veri ile girip denedim ama sonuç değişmedi.

    DS-260 Form'unda biyermi boş bıraktım acaba diye tekrar kontrol ettim. DS-260 formunda problem yok gibi.

    daha sonra deneyin isterseniz. ayrica incognito mod'da denemeyi de unutmayin... er ya da gec olacak 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum