DV2023 Sohbet Odası
-
@kotpantelon, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@caner92 Ben New York ta yaşamayı çok istiyorum. O şehrin kültürel çeşitliliği, hayat tarzı, gece gündüz kesintisiz yaşantısı beni cezbediyor. Adeta dünya dışındanmış gibi... :statue_of_liberty:
İstanbul’dan bir farkı yok. Trafiği olsun, daha çok Apartman hayatı olması vs. Benim kafamdaki amerika müstakil güzel bahçeli garajlı bir ev, trafiği fazla olmayan, birde sıcak bir yer. California, texas, florida vs. Benim için daha uygun.
-
@Mst, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hascerob İç Güveysinden Hallice…
Ömürden yiyiyoruz işte. Gönül isterdi bu ömrü yaşamak istediğimiz yerde bitirelim. İnşallah nasib olur.İnşallah hepimize nasib olsun. Çok inanmıştım ben kendi adıma da sizler adına da hala inanmakta güçlük çekiyorum. Sanki bir daha çekecekler kurayı gibi düşünmek istiyorum :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Selam forumdaşlarımm nasılsınız? Herkesler iyi mi?
Mafya babası videoları izleyip hiç olmayacak araştırmalar yüzünden geriliyoruz, ülke gene deüğişik bir dönemden geçiyor 😂
Ay hele bennn... koskoca çoluk çocuk sahibi kadın evde küçük mafya gibi dolanıp aynı tonlamaları yaparak konuşmaya eşimi hasoğğ diye çağırmaya başladım :) Sanırım akıl sağlığım da ülke gibi değişik dönemden geçiyor deliye vurdum kendimi :)
-
@hascerob Umarım güzel dileğiniz gerçekleşir. Şayet nasip olursa var ya mutluluktan uçarım...
-

Miami bölgesi, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 167 yurt içi ve yurt dışı varış noktasına günlük 1.000'den fazla uçuşa sahiptir ve bu bölgeye hizmet veren üç havalimanından biridir. Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Miami'de tropikal muson iklimi görülmektedir. Uzun süren sıcak ve nemli yazlar ve kısa süren sıcak ve az yağışlı kış ayları görülür. Kış aylarında ortalama hava sıcaklığı 20°C, yaz aylarında ise ortalama hava sıcaklığı 28°C'dir. My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
@istanbuladami kanatlar benden.
-
@musty Kanadı, budu boş verin, öyle bir durum da ben pirzola, biftek, kebap ne varsa toplar gelirim. Şans yüzüme gülse, nasip olsa var ya...
-

Gece de özel bir güzelliği var. Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
@Rhonster dur be kardeşim... önce belediye başkanını ayarlarız sonra yakarız biz de.... 😂😂
-
@hascerob hay ağzına sağlık. Kendisi timsah ile ilgili hayal kurarken bişey demiyoruz bize gelince yok şöyle olmaz yok böyle olmaz... sal bizi😎😎
-
Eskiler bilirler. Lise yillarimizda cok dinledigimiz bir sarkiydi. Bu konuya yazan umut dolu arkadaslara gelsin! Hayallerinize kavusabilmeniz dileklerimle 😊
-
bu sarki hala australya radyolarinda calinir.
-
@kotpantelon Abi community dediğin böyle olur :flexed_biceps: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Kasım 2022 ye vize randevusu mu veriyorlarmış ne bu nedir arkadaş bu da mı bizi buldu. Şu forumu okuyup al bizi ey ameriga..
-
@Hyller Konsolosluk forumda yazılanları okusa insanların ne kadar istekli olduklarını görse bir uçak ayarlardı herhalde forum için... :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Foruma girip ne var ne yok diye bakayım dedim, vatandaşın biri gelmiş
Mental illness yani akıl hastalığı almış başını gitmiş, sağlık zaten bitik o kesin, yaşanacak bir yer degil kesinlikle bunları yazıyor şimdi gelde linçleme. Hani orada mı yaşıyorsun nereden biliyorsun yaw, sağlık bitmiş falan ya sabır. Bunları diyorsa %99.9 Amerika'da yaşıyor.Bu arada konu bu
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2044/amerika-nın-artıları-kadar-eksileri-de-var-peki-sizce-neler-eksi/74?page=4Amerika'da yaşıyormuş dedim bak https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz/415?_=1622029493590
-
vayy arkadaş 2 senedir çıkmadığına sevinsem mi üzülsem mi ? çıkıpta konsolosluk tarafından çağrılmamak daha büyük buhran olurdu herhalde
-
ördek tarifi var mı yengemin @denizci10 abi :D
-
köyden ördek gelmiş dayımlar sevmemiş kesin düzgün pişiremediler :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum