DV2023 Sohbet Odası
-

Öyle muazzam, öyle güzel muhteşem ve özel ki insan gözlerini üzerinden alamıyor. Sanki bu dünya dan değilmiş gibi... Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Burada doğan, yaşayan insanlar ne kadar şanslı olduklarını bilselerdi... Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Bir gün bu ağaçların arasına uzanıp okyanusu izlemek istiyorum. Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@Ping-PONG central park bu forumdaki insanların gitmek istedikleri ülkenin sembolü sadece, bu kadar büyütmeye gerek yok..tabiki ülkemizin güzelliklerini hiçbir yerde bulma imkanımız yok ama ülkeyi yaşanmaz hale getirenler saolsun bu güzelliklerin keyfine varabilmek ne mümkün
Sen anlamamışsın rakip elemeye çalışıyor 😂😂
-
....her ulkenin cennet gibi yerleri vardir doga harikasidirlar,ne yazikki doga guzelligi karin doyurmuyor.ulkenin guzel yerlerinden bahsetmek yerine o bolgenin yasam kosullarindan bahsetmek daha iyidir...miami guzel bir yer bir suru oteli var,otelde kalmanin bir geceligi en az 150 dolardan basliyordur,otelde calisan elemanlarda ne yazikki asgari ucretle calisiyorlar.
...turkiyeninde cennet gibi yerleri var,bir anket yapilsa nufusun kacta kaci kac yilda bir ailesiyle tatil yerine gidip tatil yapabilmistir....yurt disina gidecek kisi doga ve tabiat guzelliginden cok kendini gecindirecek bir is ve huzur aramalidir. -
@sir-altan Haklısınız insan hayatın gerçeklerini göz ardı etmemeli. Ne yazık ki azınlık dünyanın sefasını sürüyor çoğunluk ise cefasını çekiyor. Ben ve benim gibiler ise hayallere dalıp gidiyor, belki bir gün seçkin azınlıktan olabiliriz diye...
-
Merhabalar bende bu sene ilk defa başvuracağım nişanlım ile birlikte o hemşire ben fabrika işçisi bakalım kısmet hangimiz daha şanslı
-
@Ping-PONG olmaz central park'da yapıcaz. tüm forum mangalda sucuk keyfi takılıcaz. manhattan cumhuriyet sucuğunun dumanına boğulacak.... Hayal gibi hayal :D :D
-
@istanbuladami ne central park ta mangal partisi mi yapacağız... Allahım nasip et en kısa zamanda
-
@denizci10 kabul olacak duaya amin denir abi :D central parkta mangal yakamazsınız :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@denizci10 kabul olacak duaya amin denir abi :D central parkta mangal yakamazsınız :D
Sal da bi hayal kuralım beee :)
-
Selam forumdaşlarımm nasılsınız? Herkesler iyi mi?
-
@hascerob İç Güveysinden Hallice…
Ömürden yiyiyoruz işte. Gönül isterdi bu ömrü yaşamak istediğimiz yerde bitirelim. İnşallah nasib olur. -
Bir öğretmen olarak çok uzun zamandır Amerika eğitim sistemini araştırıyorum. Biz Türkiye’de ne kadar gereksiz şey öğreniyoruz ya. Gereksiz bir zorlama var eğitim sistemimizde. Amerika’da üniversitede öğretilen şeyler Türkiye’de lisede öğretiliyor. Türkiye’de sınav sınav sınav… lise başarısı önemli değil ortaokul başarısı önemli değil sadece sonunda girdiğin sınav önemli.
Değişim programı ile ABD’ye gitmiş öğrencilerin videolarına bakıyorum da bizi burada harcamışlar hala da harcıyorlar. Ben ABD eğitim sistemi mükemmel demiyorum ama kesinlikle mezun olduktan sonra kendisine lazım olacak şeyleri öğretiyorlar insanlara. -
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Selam forumdaşlarımm nasılsınız? Herkesler iyi mi?
Mafya babası videoları izleyip hiç olmayacak araştırmalar yüzünden geriliyoruz, ülke gene deüğişik bir dönemden geçiyor 😂
-
@hascerob gerçekleşek şeylerin hayalini kurun :D
-
@tolgasatir iyi oluyor iyi. Bu daha buz dağının görünen kısmı bile değil.
-
@Mst, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@tolgasatir iyi oluyor iyi. Bu daha buz dağının görünen kısmı bile değil.
Hiç birşey yapılmayacak bu kadar konuşulandan sonra bu adamı da yakalarlarsa üstüne kahraman ilan edilecekler gerilim bu yüzden
-
Vallahi arkadaşlar borsa ile ilgilenmekteyim. $'da 8.50 direnç var. Eğer kırılırsa 9 ve 9.60 hedefleri söz konusu. Yanisi vay halimize umarım 8.50 kırılmaz. Bugün dünya'dan negatif ayrıştık ve borsamız -3.58 yaptı. Bakalım daha neler göreceğiz.
-
@tolgasatir kendilerine özel bir dünya kurmuşlar. O dünyanın gerçek dünya ile hiçbir şeyi bağdaşmıyor. O dünyada enflasyon % 12 cik işsizlik yok denecek kadar az sebebi de gençler iş beğenmiyor. O dünyada ekonomik kriz yok, Almanya bizi kıskanıyor. O dünyada her zaman onlar haklı. O dünyanın içinde olan birini çizmeye çalışırken patlak verdi işte olaylar. Paralel evrende bile böyle bir dünya olamaz ya. Ve haklısın bir şey olmayacak. Bir kişi dahi görevinden alınırsa kabullenilmiş olur her şey.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum