Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• 80_700t466_719231777_2017120655-miami-min.jpg

Bir gün bu ağaçların arasına uzanıp okyanusu izlemek istiyorum. Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:

• ⭐⭐⭐

@aayhann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

@Ping-PONG central park bu forumdaki insanların gitmek istedikleri ülkenin sembolü sadece, bu kadar büyütmeye gerek yok..tabiki ülkemizin güzelliklerini hiçbir yerde bulma imkanımız yok ama ülkeyi yaşanmaz hale getirenler saolsun bu güzelliklerin keyfine varabilmek ne mümkün

Sen anlamamışsın rakip elemeye çalışıyor 😂😂

• ....her ulkenin cennet gibi yerleri vardir doga harikasidirlar,ne yazikki doga guzelligi karin doyurmuyor.ulkenin guzel yerlerinden bahsetmek yerine o bolgenin yasam kosullarindan bahsetmek daha iyidir...miami guzel bir yer bir suru oteli var,otelde kalmanin bir geceligi en az 150 dolardan basliyordur,otelde calisan elemanlarda ne yazikki asgari ucretle calisiyorlar.
    ...turkiyeninde cennet gibi yerleri var,bir anket yapilsa nufusun kacta kaci kac yilda bir ailesiyle tatil yerine gidip tatil yapabilmistir....yurt disina gidecek kisi doga ve tabiat guzelliginden cok kendini gecindirecek bir is ve huzur aramalidir.

• @sir-altan Haklısınız insan hayatın gerçeklerini göz ardı etmemeli. Ne yazık ki azınlık dünyanın sefasını sürüyor çoğunluk ise cefasını çekiyor. Ben ve benim gibiler ise hayallere dalıp gidiyor, belki bir gün seçkin azınlıktan olabiliriz diye...

• Merhabalar bende bu sene ilk defa başvuracağım nişanlım ile birlikte o hemşire ben fabrika işçisi bakalım kısmet hangimiz daha şanslı

• @Ping-PONG olmaz central park'da yapıcaz. tüm forum mangalda sucuk keyfi takılıcaz. manhattan cumhuriyet sucuğunun dumanına boğulacak.... Hayal gibi hayal :D :D

• @istanbuladami ne central park ta mangal partisi mi yapacağız... Allahım nasip et en kısa zamanda

• @denizci10 kabul olacak duaya amin denir abi :D central parkta mangal yakamazsınız :D

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

@denizci10 kabul olacak duaya amin denir abi :D central parkta mangal yakamazsınız :D

Sal da bi hayal kuralım beee :)

• Selam forumdaşlarımm nasılsınız? Herkesler iyi mi?

• @hascerob İç Güveysinden Hallice…
    Ömürden yiyiyoruz işte. Gönül isterdi bu ömrü yaşamak istediğimiz yerde bitirelim. İnşallah nasib olur.

• Bir öğretmen olarak çok uzun zamandır Amerika eğitim sistemini araştırıyorum. Biz Türkiye’de ne kadar gereksiz şey öğreniyoruz ya. Gereksiz bir zorlama var eğitim sistemimizde. Amerika’da üniversitede öğretilen şeyler Türkiye’de lisede öğretiliyor. Türkiye’de sınav sınav sınav… lise başarısı önemli değil ortaokul başarısı önemli değil sadece sonunda girdiğin sınav önemli.
    Değişim programı ile ABD’ye gitmiş öğrencilerin videolarına bakıyorum da bizi burada harcamışlar hala da harcıyorlar. Ben ABD eğitim sistemi mükemmel demiyorum ama kesinlikle mezun olduktan sonra kendisine lazım olacak şeyleri öğretiyorlar insanlara.

• ⭐⭐⭐

@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

Selam forumdaşlarımm nasılsınız? Herkesler iyi mi?

Mafya babası videoları izleyip hiç olmayacak araştırmalar yüzünden geriliyoruz, ülke gene deüğişik bir dönemden geçiyor 😂

• @hascerob gerçekleşek şeylerin hayalini kurun :D

• @tolgasatir iyi oluyor iyi. Bu daha buz dağının görünen kısmı bile değil.

• ⭐⭐⭐

@Mst, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

@tolgasatir iyi oluyor iyi. Bu daha buz dağının görünen kısmı bile değil.

Hiç birşey yapılmayacak bu kadar konuşulandan sonra bu adamı da yakalarlarsa üstüne kahraman ilan edilecekler gerilim bu yüzden

• Vallahi arkadaşlar borsa ile ilgilenmekteyim. $'da 8.50 direnç var. Eğer kırılırsa 9 ve 9.60 hedefleri söz konusu. Yanisi vay halimize umarım 8.50 kırılmaz. Bugün dünya'dan negatif ayrıştık ve borsamız -3.58 yaptı. Bakalım daha neler göreceğiz.

• @tolgasatir kendilerine özel bir dünya kurmuşlar. O dünyanın gerçek dünya ile hiçbir şeyi bağdaşmıyor. O dünyada enflasyon % 12 cik işsizlik yok denecek kadar az sebebi de gençler iş beğenmiyor. O dünyada ekonomik kriz yok, Almanya bizi kıskanıyor. O dünyada her zaman onlar haklı. O dünyanın içinde olan birini çizmeye çalışırken patlak verdi işte olaylar. Paralel evrende bile böyle bir dünya olamaz ya. Ve haklısın bir şey olmayacak. Bir kişi dahi görevinden alınırsa kabullenilmiş olur her şey.

• @enesbaba inşallah öyle bir şey olmaz. Halimiz nice olur ya.

• @Ping-PONG İstanbul’un nüfusu 4-5 milyon olsaydı yaşanılabilir sevilebilir bir şehir olurdu. Sultan II. Mahmut zamanında İstanbul’a girişlerde pasaport benzeri bir uygulama başlatmış. Yanlış değilsem 80 lerde nüfus 5 milyon. Hababam sınıfı filmlerinin birinde Akil hoca İstanbul’un vasıta sorunundan şikayet ediyor :) İlber Ortaylı katıldığı bir programda Konstantin surları ile Theodosius surları arasının çocukluğunda tarla arsa olduğunu söylüyordu. İstanbul kalabalık değilken güzel olur bence. Daha az bina daha çok yeşillik.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k