[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
"Your request cannot be processed at this time." hatasını sadece ben mi alıyorum? 2 gündür deniyorum formu açmayı ve sürekli bu hatayı alıyorum
-
Merhaba, lise zamanımda okul değiştirdim onu belirtmem gerekir mi ds-260 formunda yoksa sadece mezun olunan okul yeterli midir?
-
1 günlükte olsa sigortalı part tıme işlerde çalıştım tek tek hepsini yazmalımıyım
-
@crazycells cevap için çok teşekkür ederiz kalbinize ve yüreğinize sağlık herkes ile tek tek ilgileniyorsunuz 🙏🏻
-
@halilpekuz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Daha önce amerikada bulundum fakat eski pasaportum kayıp haliyle eski visa numarasını bulamıyorum.Ds-260 Formu doldururken istiyor. Onu bulabilceğim bir yöntem bileniniz var mı ?E devlet üzerinden pasaport sorgulaması yapıp eski pasaportunuza bakabilirsiniz
-
Formdaki aile bilgileri kısmında sadece annem ve babamın doğum yerini girdiğimde hata ile karşılaşıyorum. Anlam veremedim. Annem de babam da Elazığ doğumlu. Lakin sistem State/Province kısmında ELAZIG'ı bir türlü kabul etmiyor. Dont know kısmını mı işaretlesem bilemedim, hiçbir mantığı yok verdiği hatanın.
-
site yoğun mu? adres kısmında birkaç defa sayfa yenilendi,2 defa da talebiniz şu an alınamıyor uyarısı verdi
-
adres merkez ilçeyse merkez mi yazıyoruz ?
-
@aze Merkez ilçe için İlin ismini yazabilirsiniz.
Örnek: Konya / Konya.
-
@ableindahouse, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Formdaki aile bilgileri kısmında sadece annem ve babamın doğum yerini girdiğimde hata ile karşılaşıyorum. Anlam veremedim. Annem de babam da Elazığ doğumlu. Lakin sistem State/Province kısmında ELAZIG'ı bir türlü kabul etmiyor. Dont know kısmını mı işaretlesem bilemedim, hiçbir mantığı yok verdiği hatanın.
Karakter uyarısı mı alıyorsunuz?
Eğer öyle ise CAPS LOCK açık ve hiçbir türkçe karakter tuşuna basmadan yeniden deneyebilirsiniz. Yine hata ile karşılaşıyorsanız, klavyenizi İNGİLİZCE'ye çevirip deneyebilirsiniz.
-
@ALS, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells Tşk Ederim nazik cevabın için. Hangi video yada foruma baksam vakit kaybetmeden doldurup gönderin diyorlar BS 260 formunu , neden öyle diyorlar anlamış değilim o zaman..
Siz diğer videoları ve bilgi kaynaklarını boşverin, Yeşilkartforum'dan devam edin. İnanın en doğru bilgileri burada bulabilirsiniz :)
@crazycells 'in dediği gibi DS260'ı göndermek için acele etmenize de gerek yok bu arada. Gönderim tarihinden daha önemli olan hata yapmamak :)
-
@Mehmet-Alicem-Özdilek, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Tekrar merhaba, bir önceki sorulara verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Benim hali hazırda bir SSN'im mevcut, DS260'ın Social Security Info. sorularından "Do you need a new card issued? " a negatif cevap vermeyi tercih ettim, hali hazırda SSN'e sahip olduğum için. Takip eden "Do you authorize disclosure of information..." sorusuna bu bilgilerin kullanımını istedikleri için yes demeyi düşünüyordum, SSN sahibi olarak bu sorulara nasıl cevap vermem daha uygun olur bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
ssn kartınızı hangi statü ile almistiniz?
J1? -
@aze, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
site yoğun mu? adres kısmında birkaç defa sayfa yenilendi,2 defa da talebiniz şu an alınamıyor uyarısı verdi
bu hayatı almaniz cok normal, çünkü yoğunluk hâlen geçmiş değil.
-
@cenkbuker, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, lise zamanımda okul değiştirdim onu belirtmem gerekir mi ds-260 formunda yoksa sadece mezun olunan okul yeterli midir?
mezun olduğunuz okul yeterli.
-
@Uhduhyankee, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
"Your request cannot be processed at this time." hatasını sadece ben mi alıyorum? 2 gündür deniyorum formu açmayı ve sürekli bu hatayı alıyorum
çoğu kişi alıyor ve sebebi yoğunluk. sık sık deneyin, mümkünse sabah erken saatlerde.
-
@Burooo07, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
1 günlükte olsa sigortalı part tıme işlerde çalıştım tek tek hepsini yazmalımıyım
hayır. uzun soluklu profesyonel islerinizi yazın lütfen.
-
iyi bayramlar herkese, ds 260 formunu dolduruyorum şuan, bu aşı kaydıyla ilgili kısmı ''No'' yaptım,açıklama kısmına da Türkiye yasalarına göre aşı kaydım var dedim.Sonraki süreç nasıl ilerleyecek,Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
-
@crazycells Merhaba, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederiz. Otomatik olarak değişmiyor. Eşim kendi ülkesine gidip bizim evlilik cüzdanımızı gösterip değiştiriyor soy ismini.
-
@crazycells Teşekkürler cevabınız için. Biz o zaman eşimin pasaportunu benim soy ismim olarak ülkesinde güncelledikten sonra DS260 formunu dolduralım. Benim CN 12XXX, 2 ay sonra DS260 formunu doldurmam bir sakınca yaratır mı ?
-
@gucarslan Sorduğumuz her soruya ayrıntılı şekilde cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forum gerçekten inanılmaz faydalı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum