[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Zaten mail atinca tamam current yapalim diyr mesaj atmalarini beklemiyoruz.onemli olan orada "abi cok mail geliyor bu cut off la ilgili demeleri :) "
-
kentucky personeli bunlar.director falan hepsi burda.maillerini bulmaya calisiyorum.
-
@alesta hahaha keske sey deseler lanet olsun yapalım tamam
-
Valla hepsi lanet olsun nerden geldim buraya diye bakmis.hatta konusunan arkasindaki gozluklu kadin uyuyor.:)
-
Managerindende deneyilim sansimizi.
-
ondeki sarışın teyzeyi bulabilirsek o bizim icin birseyler yapabilir.vucut dili magdurdan yana bir teyze
-
Ahhaahahhahahah magdurdan yana
-
Valla bulun taciz edelim
-
Eveett bu da KCCnin googledaki ask questions bolumu. https://www.google.com/search?source=hp&ei=xtEnW8uMPIOwswHz-o2ADA&q=Kentucky+Consular+Center&oq=Kentucky+Consular+Center&gs_l=psy-ab.3..0l10.1578.1578.0.4424.1.1.0.0.0.0.167.167.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.166....0.6y5KWY6DBis#lpqa=d,2
buradan sorumuzu soralim. We wonder why EU got only 23325 cut off number when we only have 1 month left and statistically AF or AS can not reach their quota at all. EU desperately needs redistribution. Hope you don't decide the give way less than 50000 visa when EU is over selected and cant even reach the visa numbers they had gotten before/ at least 30000CN
gibi kim nasil isterse.
-
Brit’in sorulara verdiği cevapları okuyorum 23bin case lere bile bekle gör yok mümkün değil falan demiş.Abi anlamadığım eminim ellerinde yeterince vize var yetiştirmek isteseler yetiştirirler verirler sadece doktor ve mülakatlarda bile baba baba para kazanıyorlar.Neden current yapmıyorlar o zaman asla anlamıyorum. Al mülakata bırak idari işleme bu kadar istemiyorsan. Ama neden mülakat sansı bile vermiyorsun
-
Brit 23binlerden 28binlere kadar risk var derken, uzerindekilere mumkun degil bence diyor bu arada :( dun oyle gordum yorumlarinda
-
Bu currentla birlikte AFta kac reel id var agustos eylulde gorusmeye alacaklari?Bilen var mi?
-
teyzenin gözü pastada bizle ilgilenceğini pek sanmıyorum :D .28 binlere kadar risk var değil şans var diyecekti herhalde.bende 28050 yim olamazz :]
-
@jade Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Bu currentla birlikte AFta kac reel id var agustos eylulde gorusmeye alacaklari?Bilen var mi?
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
gorusme yetistiremezler diye birsey yok.sonucta tr de kac kisinin girecegi belli.tum EU bir yerde girmiyor ya mulakata.
-
Teyze Virginia Combs 'muş. deputy director KCC.
-
Case numaram 249xx, ağustos bulletin'ini gördükten sonra ciddi ciddi umudumu kesmiş durumdayım... KCC'ye mail atan arkadaşlar acaba maillerinin özel bilgiler içeren kısımlarını silerek paylaşabilir mi, şablon olarak kullanalım... oturup ingilizce kasacak dermanım dahi kalmadı...
-
@freeline1 toprağı bol olsun bizim bitane Birol arkadaş vardı o olsa Google earthden bulurdu kesin evini falan :)))
-
Chris Beard Director.Amcada republican tipi var.buna bulasmamak lazım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum