[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, ben şu anda Ankara'dayım; lakin aslında Almanya'da yüksek lisans yapıyorum. Interview Location kısmına hangi lokasyonu girmeliyim ? Green Card başvurumu yaparken de Ankara'daydım. Interview esnasında nerede olacağımı şimdiden bilmem zor. Mesela, Ankara olarak girsem sonradan değiştirme hakkına sahip miyim ?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
istemdeki iletisim adresinizi guncellemelerini saglamalisiniz. DS-260 formunu degistirince otomatik olarak degismiyor maalesef.
Konuyla ilgili bir danışmanla konuştum. ds 260 formunu doldurabiliyorsanız orada verdiğiniz bilgilerle süreç yürüyecek dedi. şimdi sizde farklı birşey söylediniz. şimdi ben ne yapmalıyım. çık işin içinden. hayır sizin dediğinizi yapmakta kolay değil. bana bi akl verin son kez
-
Arkadaşlar tekrar selamlar. Ben bu yıl Universite son olduğum için bitirdiğim gibi şehir değiştirme ihtimalim var. DS260 sırasında verdiğim bilgiler, benim şehir değiştirmem halinda current address değişeceği için ve tekrar düzenlenemeyeceğime göre, görüşme sırasında bir sorun teşkil eder mi?
-
@ableindahouse Ayni seyi bende yasiyorum kardesim, italya da master yapiyorum, ama bi dusunecek olursak zaten orada da ikametimiz yok mu ? oradan baslayip geriye dogru girmek gerekmez mi , mesela turkiyeden cikis yaptigimiz tarihi son turkiye tarihi olarak eklemek gibi ? Bi yardimci olabilen ciksa cok sevinirim.
-
Merhaba arkadaslar , cekilisi 12 k siralama ile kazandim, Kazanan arkadaslari tebrik ederim, bekleyen arkadaslara da bol sanslar dilerim.
Oncelikle 2 sorum var ;
- Basvuru yaptigim siralarda italyada bulunup master yaptigim icin, suan bulundugum ulke olarak italya isaretledim ancak residental adresim Turkiye, Bu yuzden mulakata da Ankara da girmek istiyorum.Bu bir sorun mu ?
- Adreslerimizi acikladigimiz kisimda italya da suan oturdugum adresi en yukari yazip, halen turkiyede bulundugum adresi bir altina yazarak end date olarakta italyaya gittigim tarihi mi yazmaliyim ?
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
-
Yurt dışında bulunduğumuz tüm tarih ve ülkler için mutlaka polis belgesi almamız mı lazım _? Ben 2011-2014 arası Rusyada bulunduktan sonra Türkiye'ye askerlık yapmak ıcın döndüm .Bu belgeyi alıp tercümemi yapmam lazım ? Askerde olduğum dönem için adres olarak askerlik yaptığım şubeyi mi seçeceğim ? Ayrıca eşim Rus vatandaşı oda Türkiye'de 2 sene kadar ikamet ettikten sonra Rusya'ya dönüş yaptık .Eşime bu belgeyi yurt dışında olduğum için nasıl alacağım ? Yoksa sadece forma tarihleri yazsak yeterli mi ?
-
@Mustafa-Hakkı-Karahan Valla net bir cevap alabilsek de ona göre hareket etsek 10 numara olacak kardeşim, ben de tıkandım kaldım orada.
-
2022 green card çıkanlardan biride benim ama malesef lise mevzunu değilim 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum 10 yıldır gece kuluplerinde garson olarak çalışıyorum ama sigortam malesef yok bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
-
2022 green card çıkanlardan biride benim ama malesef lise mevzunu değilim 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum 10 yıldır gece kuluplerinde garson olarak çalışıyorum ama sigortam malesef yok bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
-
Merhabalar. Herkese hayirli olsun oncelikle. Ben de 4 yil kadar Amerika'da kaldim. Once okudum, sonra da calistim ve SSN'im vardi. Benim ilave bir adli sicil dokumu almama gerek var mi yoksa SSN'den zaten goruyorlar mi? Tesekkurler.
-
Merhaba forumu tamamlamak için 3 sorum kaldı bunlardanda hiç emin değilim farklı cevaplar gördüm çok
1-Bazıları okul yurdunu yazma diyor ikamet değil gerek yok diyor.Bazıları yaz diyor nede olsa kaldın başka yerde diyor?Oraya gittiğimde adam sorarsa sen şehir dışında okudun nerde kalıyordun.Kesin emin olan yazarsa çok sevinirim.
2-Okuduğum lise üniversite sayısında 2 yazdım toplamda fakat 2 tane üniversite okuyorum biri örgün diğeri açıktan 3 mü yazmalıyım.?
3- Birde açıktan okuduğumun adresini yazmadım yazmalımıyım?.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Son iki sorum bağlantılı eğer 3 yazarsam açıkögretimide yazıcam, eğitim sayısını 2 de bırakırsam bilmiyorum adreside eklemelimiyim? -
@Mehmet-Alicem-Özdilek bu ileti size yardımcı olabilir. https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri/1442?_=1620691798681
-
@Fıratsky Bu başlık size yardımcı olabilir. https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
-
mülakat yerini sonradan değiştirmek mümkün müdür. Örneğin Londra da girmek istiyorum diye seçip aradan 10 gün geçtikten sonra veya herhangi bir zaman sonra Türkiye İstanbula çevirebilir miyim.
-
@ableindahouse, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, ben şu anda Ankara'dayım; lakin aslında Almanya'da yüksek lisans yapıyorum. Interview Location kısmına hangi lokasyonu girmeliyim ? Green Card başvurumu yaparken de Ankara'daydım. Interview esnasında nerede olacağımı şimdiden bilmem zor. Mesela, Ankara olarak girsem sonradan değiştirme hakkına sahip miyim ?
Ds260’ta farklı bir yer seçmeniz yeterli olmayabilir. Normalde, kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada Post olarak neresi görünüyorsa mülakata orada gireceksiniz. Mülakat döneminde farklı bir ülkede yaşadığınız için değiştirmeniz gerekirse oturum izninizle birlikte KCC’ye talepte bulunmalısınız. Mülakat planlaması current olacağınız aydan 2 ay önce yapılır. Eğer bu süreyi geçirirseniz KCC yerine konsolosluklara doğrudan yazmanız gerekecektir.
-
@Mehmet-Alicem-Özdilek Sorun olmaz. Formu değiştirmenize de gerek yok. Mülakatta sorulursa söylersiniz.
-
@Mustafa-Hakkı-Karahan Sorunuz nedir tam olarak? Mülakat yeri değişikliği mi yapmak istiyorsunuz?
-
@Mustafa-Hakkı-Karahan
1- Ds260’ta farklı bir yer seçmeniz yeterli olmayabilir. Normalde, kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada Post olarak neresi görünüyorsa mülakata orada gireceksiniz. Mülakat döneminde farklı bir ülkede yaşadığınız için değiştirmeniz gerekirse oturum izninizle birlikte KCC’ye talepte bulunmalısınız. Mülakat planlaması current olacağınız aydan 2 ay önce yapılır. Eğer bu süreyi geçirirseniz KCC yerine konsolosluklara doğrudan yazmanız gerekecektir.
2- Fiili olarak yaşadığınız yerleri yeniden eskiye doğru yazmanız gerekiyor. -
Merhaba
2022 talihlisiyim
Telegram grubuna nasıl katılabilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum