bir önceki senenin fotoğrafı ile greencard başvurusu yapmak
-
merhaba sizi takip ediyorum ve teşekkür ediyorum yayınladığız ilgilendirici videolar için.
ben yıldır greecard çekillişin başvuruyorum ama bir türlü çıkmıyor. dv 2020 için bir önceki senenin fotoğrafını kullandım eğer çekilişi kazanırsam bir önceki senenin fotoğrafını kullandığım için greencard iptal mi olacak? -
@firat_1908 bir önceki senenin fotoğrafı ile greuencard başvurus içinde söyledi:
merhaba sizi takip ediyorum ve teşekkür ediyorum yayınladığız ilgilendirici videolar için.
ben yıldır greecard çekillişin başvuruyorum ama bir türlü çıkmıyor. dv 2020 için bir önceki senenin fotoğrafını kullandım eğer çekilişi kazanırsam bir önceki senenin fotoğrafını kullandığım için greencard iptal mi olacak?yonergelerde o sekilde yaziyor; ama kanimca buyuk ihtimal sorun olmayacak. Bundan sonraki basvurularda yonergeleri takip edin.
-
@crazycells çokteşekkür ederim bilgilendirme için.
Geceleri gözüme uyku gitmiyordu şimdi biraz daha rahatladım. 5 yıldır başvuruyorum çıkmıyor eğer şimdi çıkarda fotoğraf yüzünden iptal olursa çok üzülürüm. -
arkadaşlar lütfen konuyla bilgisi olanlar varsa daha detaylı yazarlarsa çok sevinirim
-
@firat_1908 bir önceki senenin fotoğrafı ile greencard başvurusu yapmak içinde söyledi:
arkadaşlar lütfen konuyla bilgisi olanlar varsa daha detaylı yazarlarsa çok sevinirim
Bu konuyu baştan sona okumanızı öneririm: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
Orada buna benzer sorular geldi ve yanıtlar verildi.
-
@firat_1908 Merhaba.Merak ettim.vizenizi alabildiniz mi? Sorun çıktı mı?
-
@Ali-Yüksel henuz bu konuda sorun yasayan gormedik, fakat yine de kurallara uyarak sonraki senelerde yeni fotograf ile basvuru yapin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum