DV2022 Sonuç Odası
-
@Burak-Çalışkan Ondan dolayı değil. Genel bir problem. Yoğun olmadığı zamanlarda deneyin sabah mesela. Ben de giriş yapamıyorum sabah deneyeceğim.
-
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu Çok teşekkürler,hayırlı olsun sizede
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
En son ds 260 formunu yollarken case numberdaki 0 ları siliyoruz dimi ?
-
20xxx gelmez diyorlar tecrübeli arkadaşlar görüşleriniz nedir uyku girmiyor gözüme yaa üzülsemmi sevinsemmi
-
Sisteme giremiyorum arkadaşlar
-
Hata kodu alan arkadaslar soyadi kismina ismini yazsin duzeliyor !!
-
@by-aydogdu hata kodu aliyorsan soyadi yerine ismini yaz duzeliyor
-
Arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok heyecanlıyız. Eşime çıktı 4 veya 5. Başvurumuz. Casenumber 19 binlerde... Gidebiliriz umarım 😊
-
@zaferryildiz Hayırlı olsun tebrik ederim. Case numarası açık yazmayın (sebebini bilmiyorum) son 3 rakamını xxx diye yazın. 19xxx gibi.
-
@yekta The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 18357766254958997818
[Go Back] şöyle bı hata
-
Kazananlari tebrik ederim! Sorunsuz ve kolay sekilde vizelerini alip, hedeflerine ulasmalarini dilerim! 👏
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@zaferryildiz Hayırlı olsun tebrik ederim. Case numarası açık yazmayın (sebebini bilmiyorum) son 3 rakamını xxx diye yazın. 19xxx gibi.
Sebebi, kotu niyetli kisilerin sizin adiniza islem yapmamasi icin.
-
Amerikada yazacağım adres kasımda taşınacak o adresten sakıncası olurmu yinede yazmamın
-
Volkan Konak- Elumuze verduler 13üncü posta da başarısız. 12 başarılı olduda ne oldu a.g Korana ayagına hakkımıza yattılar
-
Haç kurasına yazılsaydım cıkardı bu kadar sene.
Yine Dil bilmeyen kültür bilmeyen.
21 Haziranda Alaskanın kUzeyinde iftar vakti sorgulayan.
Kia forte veya piriusa tavBana çıhtı amariga ucak biledimi ne zaman aliyeh Ev kirami veriyemi ustune birde karı isterem yaşim 20, liseyi bitiremedim fakat cenaze gömücüsüyüm govid sebebiyle beni sectiler meslegimin edkisi büyük çünkü ben seçilmişim diyenlere cikti
-
@keysnambır Bilgilendirme için teşekkür ederim. 👍
-
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu 1 Saat gibi bekledikten sonra 4 farklı tarayıcıdan denedim Microsoft Edge'de giriş yapabildim. Bilginize
-
@Mehmetalihayal forumda hakaret etmek yasaktir, 48 saatligine forumdan yasaklandiniz. Bir daha olmasi halinde kalici olarak forumdan cikarilacaksiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum