DV2022 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar sonuçlar tr saatiyle hangi gün saat kaçta açıklanıyor acaba?
-
@kryilkilic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar sonuçlar tr saatiyle hangi gün saat kaçta açıklanıyor acaba?
Yarın 19:00
-
Başa sabitleme olmuyo mu 8 mayıs 19:00 diye?
-
Merhaba 55.000 den 80.000 e çıkarıldımı vize sayısı?
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba 55.000 den 80.000 e çıkarıldımı vize sayısı?
Yok çıkmamış daha
-
Allah aşkına bendeki triplere bakınnnnn çok biliyomuşum gibi bi cvp vermeler :) :)
-
@ahsenaydgdu kanada dil okulu için toplamda ne kadarlık bi bütçe gerekli biliyormusunuz
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Allah aşkına bendeki triplere bakınnnnn çok biliyomuşum gibi bi cvp vermeler :) :)
Oldun sen oldun 🙏😁
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir sarı dediğin hatun cristina 😂🗽
bilmiyorum bir sürü sarışın çocukları var çiftlik yapıp yerleşeceklerdi en son, sarışında bi kocası var yada ben çok karıştırıyorum şuan asyalımıydı o kadın acaba sarışın kocası olan
Sizin dediğiniz hayalimdeki ev programı Chip ve Joanna çifti sunuyor ve ayrıca çiftliklerine yerleşeli çok oldu harika bi hayatları var. Yani Dışardan öyle görünüyor 😄
heh onlar işte çok daha eğlenceli geliyo diğer ikiliden :D
Evet bende aynı düşüncedeyim çünkü tarekler para odaklı yapıyorlar işlerini şunuda ekleyelim pahalıya satarız muhabbetleri dönüyor. Johannada öyle bişi yok tabiki onlarda para için yapıyorlar ama kişiyi özel hissettiren minik jestleri oluyor bide karı koca atışmaları çok tatlı kadın o kadar çocugu nasıl doğurmuş onca işin gücün arasında aklım almıyor 😄
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir sarı dediğin hatun cristina 😂🗽
bilmiyorum bir sürü sarışın çocukları var çiftlik yapıp yerleşeceklerdi en son, sarışında bi kocası var yada ben çok karıştırıyorum şuan asyalımıydı o kadın acaba sarışın kocası olan
Sizin dediğiniz hayalimdeki ev programı Chip ve Joanna çifti sunuyor ve ayrıca çiftliklerine yerleşeli çok oldu harika bi hayatları var. Yani Dışardan öyle görünüyor 😄
heh onlar işte çok daha eğlenceli geliyo diğer ikiliden :D
Evet bende aynı düşüncedeyim çünkü tarekler para odaklı yapıyorlar işlerini şunuda ekleyelim pahalıya satarız muhabbetleri dönüyor. Johannada öyle bişi yok tabiki onlarda para için yapıyorlar ama kişiyi özel hissettiren minik jestleri oluyor bide karı koca atışmaları çok tatlı kadın o kadar çocugu nasıl doğurmuş onca işin gücün arasında aklım almıyor 😄
@panaroyak ellerine vermiştir bir çekiç çivi oyalansınlar işte diyordur napsın 🙂
-
DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığı bile açılmış hatta içinde ufak bir tartışma bile çıkmış :face_with_tears_of_joy:
İnşallah başta şahsım olmak üzere yarın talihli olarak bu odadan o odaya geçmek nasip olur artık bize de :folded_hands:https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Oldun sen oldun 🙏😁
Dün bana Ahsen bi sayfa önerdi gördün mü? Amerika’da kötü evleri alıp yeniden yapıp satıyorlar.. ne kadar çok kâr etmişler vallahi yapılır senede 2 ev yapsan yeter..
-
Oldun sen oldun 🙏😁
Dün bana Ahsen bi sayfa önerdi gördün mü? Amerika’da kötü evleri alıp yeniden yapıp satıyorlar.. ne kadar çok kâr etmişler vallahi yapılır senede 2 ev yapsan yeter..
Tarek ile Christina proje başı ortalama 10% kazanıyorlar. (Takip ettiğim kadarı ile)
Utanmadan bugüne kadar 400milyon$ lık proje bitirdim dedi. :D
en az 40milyon$ cukkalamış herif :D pardon 20 sini Christina. :P -
@hascerob bu işlerle ilgilenen bir türk vardı zamanında izliyordum linkini şuraya bırakayım öldürecek zamanı olanlar için 😄
https://youtu.be/_eGLIf5ZsoE -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Oldun sen oldun 🙏😁
Tarek ile Christina proje başı ortalama 10% kazanıyorlar. (Takip ettiğim kadarı ile)
en az 40milyon$ cukkalamış herif :D pardon 20 sini Christina. :PBir şirketle çalışıyorlarmış ustalar falan onlar ayarlıyordur herhalde. Ben çok severim öyle işleri gidersem araştırcam nasıl oluyor
-
Selamlar arkadaşlar,
İnşallah bu sene hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz, herkesin gönlünce olsun. -
@hascerob bu işlerle ilgilenen bir türk vardı zamanında izliyordum linkini şuraya bırakayım öldürecek zamanı olanlar için 😄
https://youtu.be/_eGLIf5ZsoE33 bin dolara aldım dedi..! Nasıl yaa bedava resmen..
-
Oldun sen oldun 🙏😁
en az 40milyon$ cukkalamış herif :D pardon 20 sini Christina. :PBir şirketle çalışıyorlarmış ustalar falan onlar ayarlıyordur herhalde. Ben çok severim öyle işleri gidersem araştırcam nasıl oluyor
@hascerob ever bizim de hayalimiz bu zaten aynen ev yenileyip satıcaz inşallah bir kazanalım da 🙏
-
Merhaba arkadaşlar. Ben orta okul mezunuyum liseyi dışarıdan okuyorum ama henüz mezun olamadım. Yıllardan beri bir gözlük mağazasında satış temsilcisi olarak çalışmaktayım. Benim işim green card alabilmem için uygunmudur. Lütfen yardımcı olun
-
Oldun sen oldun 🙏😁
@hascerob ever bizim de hayalimiz bu zaten aynen ev yenileyip satıcaz inşallah bir kazanalım da 🙏
Abla Elektrik - elektronik - audio - video ve akıllı sistemler tarafında destek olabilirim size.
Şimdide akıllı sistemler uzmanı oldu adam demesinler diye şunu da şuraya iliştireyim. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum