DV2022 Bekleme Odası
-
ve evet 23 saat 15 dk kaldı
-
@tolgasatir Bölümler genelde eski oluyor yeni sezonlar bazı programlarda daha gelmedi
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Bölümler genelde eski oluyor yeni sezonlar bazı programlarda daha gelmedi
eski derken çok eski yani 90 lar da çekilmiş gibi sanki hiç son model araba geçerken falan görmedim özellikle o ya sev ya sat da falan tarık ın kiler falan yeni belli de
-
@tolgasatir Hangi program mesela TLC Baştan sona izledim
-
Bizim evde sürekli tlc açık oluyor zaten malum başka kanallar açık olunca ey Biden sen kimsin ya demeyeyim diye sonuçta yeni başkanımız

-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Hangi program mesela TLC Baştan sona izledim
Ya sev ya sat , emlak avcıları ama ev yenileyenler değilde ev bulanlar varya 3 tane ev bulup hangisini seçiyosunuz kafası , tarık la sarışın bi çift var bir sürü çocukları olan onlar yeni belli
-
@tolgasatir mali müşavir stajı bitti bitirmelere hazırlanıyorum. Bi yandanda trendyol n11 e ticaret işte ev dekorasyon malzemeleri satışı yapıyoruz
-
"Biden ben sensiz ne edem" falan desek evrene olumlu mesaj olur mu acaba
-
@tolgasatir ay pardon bana dediniz sandım altıntı yapmışsınz
-
@tolgasatir sarı dediğin hatun cristina

-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ay pardon bana dediniz sandım altıntı yapmışsınz
olsun sizinkini biliyoduk zaten detay almış olduk

-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir sarı dediğin hatun cristina

bilmiyorum bir sürü sarışın çocukları var çiftlik yapıp yerleşeceklerdi en son, sarışında bi kocası var yada ben çok karıştırıyorum şuan asyalımıydı o kadın acaba sarışın kocası olan
-
@tolgasatir Rüya gibi evler tarık ve christina sunuyor en son 8. sezon vardı şuan çekimler devam ediyor ve en son ki bölümde 2019 Escalede kullanıyor yaptığın evin ön bahçesinde 2018 s8 vardı. Genelde sezonlar bitince başa sarıp tekrar veriyorlar
-
@yldrmmm mühendislikte dil+ tecrube daha ağır basıyor sanırım. Amerikanın aslında izlemiştim kocası sırf tecrubesiyle işe girmişti bi denklik sağlamadan
-
Sokakta genelde kuralcılar ve krallara uyarlar ama evde kural yok pis dağınık ve eski çok eşya olur mesela evleri temiz tutma kuralı ve cezası olsa evlerin tertemiz olur.
-
20107 vaka varmış şunun şurasında 5000 e bir şey kalmadı yaşasın turizm
-
Yarın akşam iftara vize var
-
@Emtee dualingoya düştüm
105 puan yapmam lazım 

-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee dualingoya düştüm
105 puan yapmam lazım 

Ya o çok garip bir şekilde güzek yapmışar yarışıyorsun falan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum