DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Totem yaptım çıkarsa oturup ağlıyacam 🙈
Çıkarsa çıldırırız yaaa ben vize basılmış pasaport elime geçene kadar kimselere de söylemicem içime içime çatlarım artık... ☺️
-
Hiç söylemediniz sonuç Odası açılmış. 1 ileti yazdım valla totem yaptım yazmıcam başka 🙈
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çıkarsa çıldırırız yaaa ben vize basılmış pasaport elime geçene kadar kimselere de söylemicem içime içime çatlarım artık... ☺️
Ya ben hiç yapamıyorum öyle şeyler hakkaten çatlarım ben içimde tutamam hiç bişeyi 🙄🙄
-
@hascerob benim ağzım durmaz biliyorum kendimi ama söylememek lazım ya aynı fikirdeyim ✌️
-
-
Hiç söylemediniz sonuç Odası açılmış. 1 ileti yazdım valla totem yaptım yazmıcam başka 🙈
Mülakat deneyimleri odası da açılmış 😁😁
-
Bir şeyi çok merak ediyorum emlak sitelerinde ev falan bakıyoruz ya hani televizyonları özellikle tavana doğru takıyolar o şekilde nasıl izliyorlar? Durup dururken kendime dert edindim şimdi :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ya ben hiç yapamıyorum öyle şeyler hakkaten çatlarım ben içimde tutamam hiç bişeyi 🙄🙄
Normalde ben de tutamam ama mecbur tutcam ya alamazsam bir de millete laf anlatamam
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
adınız mı, benim mehmetçiğimin canını niye tehlikeye atıyorsunuz nöbet kulübesi mi kaldı artık sınır da şuraya kamera koyun delirtmeyin beni, benim mehmetciğim namlu u
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun :/
-
@ahsenaydgdu 105 Duolingo nedir, kazanılan taç sayısı mı?
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob Hemen :)
https://www.youtube.com/watch?v=GmLjr6JVVIABu ne böyle o kadar alışverişi ne yapcak çok merak ettimm
-
@hascerob 3. Bölümde aldığı şeylere yer açmak için dolabındakileri dağıtıyor :) Diyor aramızda en çok kimin bebek bezi var onun ama kimin bebeği yok yine onun :) Hastalık bence
-
@hascerob 3. Bölümde aldığı şeylere yer açmak için dolabındakileri dağıtıyor :) Diyor aramızda en çok kimin bebek bezi var onun ama kimin bebeği yok yine onun :) Hastalık bence
Adı var bu hastalığın unuttum şimdi. Şu an tlc açtım bir yandan da ona bakıyorum :)
-
@physicismagister göz korkutmak için yapılan birşey aslı yok ne fotoğraflarla şuan abd de nice insanlar var.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister göz korkutmak için yapılan birşey aslı yok ne fotoğraflarla şuan abd de nice insanlar var.
Ekrem yaa annen nerde? Bak yarın ona da çıkabilir ihmal etmesin bizi :)
-
@hascerob ihmal etmez şuan iş işliyor :D
-
@hascerob Hemen :)
https://www.youtube.com/watch?v=GmLjr6JVVIABu ne böyle o kadar alışverişi ne yapcak çok merak ettimm
@nevzatyildizz @hascerob İnsanların hayata bakış açıları başka ne bu böyle kafayı yemişler
-
çıkarsa herkese benden çay
-
@tolgasatir ahhah bende o sandım, yok o değil dediler. 50 $ a bi denemeye giriliyomuş onda yüksek puan almak lazımmış 😂
-
“Allahümme İnneke Afüvvün Kerimün, Tahibbül Afve Fa’fü Anni”
Amin 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum