[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
ÖSS yi bukadar beklememiştim :)))
-
Bugunde tukkani kapadilar herhalde
-
onumuz ay durumu bugun mu belli olacak ,vize bülteninde 25xxx. deyiz
-
Bu forumdaki bazı arkadaşları asla anlamıyorum ödüm koptu 25 bin mi diye kriz geçiriyorum ya! 25 bin nedir @meer
-
25xxx galiba cn si arkadaşın :D. psikolojim bozuldu intihar edecem ben bu gidişle
-
@meer merhaba bugun yarin sonraki gun.. 15ine kadar aciklanir diye bekliyoruz. Vaktiniz var ise bu basliktaki yorumlari, paylasilanlari okumanizi tavsiye ederim. 25XXX guzel bir numaraniz olmakla birlikte ne olacagi da hic belli degil onumuzdeki 2 ay bultenlerinde.
-
mesai bittiğinde açıklarlar telefonlarla uğraşmamak için
-
@jade Teşekkürler
-
@badass telefonlara cevap veriyorlar mı ki.
-
Mesai onlarda 16:00'da bitiyor. Yani 13 dk sonra ..
-
8 saat var aramızda daha 1 saatleri yok mu?
-
@discordiaa 7 saat var aramızda. Orada saat 15:55
-
Hım bilmiyordum tamam
-
Bugunde bitti
-
Hazır konu açılmışken daha önce sorup yanıt alamadığım bir konuya değineyim , KCC 'yi aradımızda Türkçe bilen bir temsilciye bağlanabiliyor muyuz yoksa İngilizce mi anlaşmamız gerekli??
-
yazın 7, kış saat uygulamasında 8 saat fark var. biz o uygulamayı bıraktığımız için bu fark oluyor. yani marrta kış saati uygulaması varken buranın saatine göre 13.00 te açıklanması orada saat sabah 4 te açıklanmış olur. sanki ruslar sallamış gibi geldi. ya da kentucky de biri sahura kalkmış. hadi açıklayayım şunu demiş. tuşa basmış. neyse ben de can sıkıntısından ne yazdığımı bilmiyorum. herkese hayırlı CURENT ler.
-
pardon, saat sabahın 5'inde açıklamışlar. hesaplar iyice şaştı:)
-
@aytac59 bildiğim kadarıyla hayır. tabi cevap verirlerse :)
-
@başkan Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
İş olanagi: arkadaşlar! Nj-clifsidepark civarı bir siteye bakan arkadaşım yanına acil bir yardımcı ariyor (erkek) ilgilenen varsa özelden yazabilirsiniz. İlk gidenler için geçiş süreci boyunca faydalı olur kanaatindeyim.iş sitenin bakim onarım temizlik gibi işleriyle ilgilidır.ehliyeti olması ve ingilizce bilmesi tercih.
TALEP KARSILANMISTIR ARKADASLAR.
-
Bugünkü heyecanlı bekleyişe hazır mıyız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum