[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@rocken Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Ben de yaptığım çalışmayı paylaşayım, ancak şunu belirteyim ki varsayımları biraz katı uyguladım.
27,000 CN için 19,927 issue
31,000 CN için 21,605 issue
36,000 CN için 23,726 issue gerekiyor.
Dediğin gibi şartları katı uyguladım, inşallah biraz el kota ile hemen herkes mutlu olacaktır. Her açıklanan xarthisus datasında modeli güncelliyorum. Sonuçlar çok değişmiyor. Bu da demek oluyor ki aslında süreç KCC açısından öngörülebilir gidiyor.12 Haziran verileri ile sonuç olumlu gelişmeyi teyit etti:
27,000 CN için 19,729 issue
31,000 CN için 21,458 issue
36,000 CN için 23,529 issue -
@rocken sanki bu en kötü ihtimallermiş gibi geldi bana. Kuralları katı uyguladığın varsayımlarından bu sonuca varabilir miyiz ? Yani eğer 19,9K visa verilecekse en kötü ihtimal 27 CN'e gelecektir diyebilir miyiz bu tabloda senin yorumuna göre ?
-
@superdem22 ben kötü bir anlamda kullanmadım ki yani büyütülecek bir şey değil bu. bence gereksiz alınganlık yapıyorsunuz. yinede kırdıysam kusura bakmayın lütfen.
-
@superdem22 aynen öyle
-
2019 talihlileri çok heyecanlı.Tam olarak neler çektiniz ya da neye göre şanslısınız? Mesela ben gidiyorum Amerika’ya aldım vizemi.Ama annemi burada bırakmak canımı yakıyor ya da ona sıra gelmemesi büyük yıkım her gün ağlıyorum falan. En hafifinden buradaki hiç bir insanı tanımıyorum ama öyle üzülüyorum ki bir tanesi bile açıkta kalacak hayalleri yarım kalacak diye.Biz bir buçuk yıldır çekiyoruz.Rica ediyorum 1.5 ayda sadece da260 formu, doldurdum case numberım 10 binlerde diye forum forum gezmeyin zira dün ki arkadaş 2000 case numarası ile endişeye kapılıyordu saçma sapan.Buradaki insanlar stresli lütfen daha fazla stres yaratmayın...
-
@discordiaa nasipten öte yol yoktur
-
@discordiaa 2000 değildi 200 dü :D. insanlar burada aylardır ne yaşadığımızı bilmiyorlar ve gelip 2 gün gördükleriyle yorum yapıyorlar maalesef.
-
bu arada ben barisaslanpence bu konuda illaki gören olmuştur yanlışlıkla hesabımı sildim :D
-
Harika bir cümle ya sizi görünce ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bir şey demeyeceğim her şey olumlu sonuçlandığında son cümlelerimi yazacağım:)
-
Bu ileti silindi! -
Kentucky-de saat 8:10 )
-
Bugun aciklanir gibi geliyor
-
konu başlığında yazdığı şekilde 2018 çekilişine katılanlar faydalanırsa burdan çok iyi olacak çünkü diğer hiç kimseyi alakadar edecek birşey konuşulmuyor burada current olsun isteyen yazsın ama cidden stres doruk noktasında visa bulletin sayfasını yenileyip duruyoruz o yüzden biraz anlayış gösterin
-
@gülderen-aydemir ben visa bulletin sayfasını yenilemeyi bıraktım artık. visa status check sayfasında kendime 2 tane CN buldum onları sorgulatıyorum sürekli :D
-
@azeusa şimdi donat ve kahvelerini almışlardır. 12 kızgın adam var masada. Birisi hariç hepsi EU'yu yükseltmek istiyor ... :)
-
@gülderen-aydemir size soracağımı açıkçası bilemedim bu konuda kusra bakmayın
-
-
@kivooo neyi soracağınızı bilemediniz ? anlayamadım
-
@ozan-aydemir hangi forumda nerede ne konuşacağımı
-
@kivooo size çok güzel şeyler söylerdim fakat bu stresle yanlış birşey söyleyip kalbinizi kırmak veya buradaki diğer insanların vaktini almak istemem.muhahtap olmazsanız sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum