Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Özgenç bence de zaten 3 4 sene sonra üniversiteye gidecek beğendiği yere gitsin 🙂

• @gariban gerçekten isteyen ve hazır olanlara çıksın🙏

• @ozlemmm 👍 tabi ki! Biz sıcaklara gidelim😁

• @Özgenç ben yağmur istiyorum kızımda ama kocam yağmur istemiyor 🙄 iyi o zaman o antalyada kalmaya devam etsin..😄

• ⭐⭐

@Özgenç valla ne diyeyim geçen sene çıkmadı tuttum üzüldüm konuştuğum birine çıktı ama onun için sevindim sonra o da gidemedi vize alamıyor öyle olacaksa hevesim kursağımda kalacaksa yinede de çıksın. O has been randomly selected yazısını göreyim istiyorum banane işte çıksın da çıksın

• @b2cberrak hahaha sizin durum biraz kötüymüş taviz vermek zorunda kalabilirsiniz 🙂

• @ozlemmm ben olsam anneyim nasıl olsa fedakarlık yapardım tabiki 🙄ama kizimda yağmur sevdiği için , ikiye bir eşim kaybetti o taviz verecek bu durumda😉

• ⭐⭐

dvprogram.state.gov sonuçlarda hata veriyor geçen senenin sonucunu göstermiyor acaba yuklememi yapıyorlar 8 Mayıs'ta sıkıntı çıkar mı tedirgin oldum

• @gariban 2021 ise onların tam şansızlık oldu gerçekten 30 eylülde bitiyor. Bizim işlemler su gibi kolay aksın olsun🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gariban daha 2 gün var sistem düzelir. Hem geçmişe mazi

• @gariban bende banane banane diyorum 😁aynı ruh hali😁

• @b2cberrak işin gerçeği nerede iş bulursak yeni evimiz orası🙏kısmet artık😊şans artık.

• @Özgenç aynen işin şakası ,hayırlısıyla bi gidelim artık ,,şiştim valla!!!

• @b2cberrak valla öyle! Eşim şarkılı türkülü bekliyor. Başka konu yok evlerde. Ailemiz bile bizimle gün sayıyor😊

• ⭐⭐⭐

@b2cberrak çıksın da Alaska deseler giderim öyle bir ruh halim var şu an😂

• Yorumları okudum hepimiz özgürlük heyleli, amerikan bayrağı, green card falan çizmişiz.. gül ağaçlarının dibi şaşkın 🙂

• @hascerob hahaha aynen bizim evde de aynı dilekler😁

• Bu dilekleri gidip alacak mıyız orada kalacak mı?

• @ayvalik10 bunu yaptım bnde ama kayıt bulunamadı diyor nufüs müdürlüğünden mi almam gerekir daha kazanmadık ama belki başka bişey için lazım olur diye sorayım dedim

Benzer Başlıklar

• 21391
  • 30813
  • 22394
  • 9899
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |