DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir kardeşim direk NASA’ya bildirim yapsaydın 😂
-
@Rhonster 😂😂
-
@gariban Onlar bu ülkenin has evlatları. Onların dolarları varsa bizim de allahımız var diyen, dolarla mı maaş alıyorsun diyen zihniyetin evlatları. Bu ülkeye senin benim gibi insanlar değil, böyle has evlatlar lazım :)
-
@tolgasatir o kadar haklısınız ki söylediğinizde, bunun sonu iç karışıklığa belki de iç savaşa gidecek. benim korkum o. emin olun bu ülkede 30 - 40 yaş arası coğu kişinin inancı kalmadı.
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
göze çok batıyor 1. seferde kazananlar ama sadece %30 luk bir kısım asıl yığılma 2. ve 3. yıllarda
Ekremmm 2. Başvurum çıkarsa sana ıslak hamburgee göndericem kızılkayalardan :)
Görüyor ve artırıyorum ben vizeyi alınca imam çağdaş dan baklava göndereceğim sana😂😉 yok mu artıran...
-
@tolgasatir yalnız değilsiniz :D ben de çıktı alıyorum, ekran görüntüsü alıp bilgisayarıma ve mailime atıyorum.. :D ne oluuuur ne olmaz, tedbirden zarar gelmez.. :D
-
@tolgasatir Kız arkadaşım da aynı eşin gibi hiç gitmek istemiyordu. Ülkede her gün yaşanan kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri ve bunları yapanların komik cezalar alması, her türlü adaletsizlik vs. artık öyle bir duruma geldi ki buradan gidelim de neresi olduğu bile çok önemli değil.
-
@denizci10 oh oh gönderin abi yerim ben :D
-
Valla bana çıkarsa abd deki evimde 1.ci yıl kutlaması olarak barbekü partisine tüm forum davetlimdir. TAMPA’cılar dahil 🐊🗽😂😂😂
-
@hayallerabd ben çıktı almıyorum ama ss alıyorum birde telefona atıyorum :D
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
göze çok batıyor 1. seferde kazananlar ama sadece %30 luk bir kısım asıl yığılma 2. ve 3. yıllarda
Görüyor ve artırıyorum ben vizeyi alınca imam çağdaş dan baklava göndereceğim sana😂😉 yok mu artıran...
Türkiye'nin bir çok yerini gezdim, bir çok yerde yemek yedim ama İmam Çağdaş efsane ya :) Gittiğimizde koca restaurantta yer yoktu biraz bekleyin alalım dediler bekledik ama değdi.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster dediğim gibi hep gözüm gibi baktığım için o numaraya :D hiç ihtiyacım olmadı..
Ben direk ekran görüntüsü aldım şahsi mailime şirket mailime harici harddisk e ve pc de sakladım ne olur ne olmaz diye 😁 abartmkş olabilirim ama şansa bırakmam
Görüyorum ve arttırıyorum tüm bunları yaptım bir de oturdum deftere yaZdım :)))
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya insallah küçük ablam. Insallah size de çıkar. Bakarsın Tampa da komşu olmusuz. Barbekü yapıp balığa gidiyoruz ailece.
İbarahim nerwelerdesin sen nasılsın?
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben de gideyim kendime kuru baklava söyleyeyim çıkınca kutlarım :)
-
@letsdothis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@letsdothis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Bağdat caddesinde bir yer var. İşleri güçleri böyle aperatif şeyler. Tost , ıslak hamburger vs . Bu arkadaşlar fazla başarılı :)
Kızılkayalar mı?
Evet başarılı değil mi sizce de ? :)
Kızılkayalar ıslak hamburgerin 1 numarası :) İstanbul'a her gittiğimde mutlaka uğrar ıslak hamburger limonata gömerdim. Daha geçen gün aklıma geldi ve muhabbetini yaptık aşırı canım çekti :)
-
Yarım saat oldu kimse yazmıyor
-
@Rhonster elektronik ortam, başına her şey gelebilir.. :D
-
Merhabalar bu 3. başvurum 3 senedir ara ara forumu takip ediyorum bu sene çıkacağına inandığım için üye oldum ☺️
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya insallah küçük ablam. Insallah size de çıkar. Bakarsın Tampa da komşu olmusuz. Barbekü yapıp balığa gidiyoruz ailece.
İbarahim nerwelerdesin sen nasılsın?
Selamlar abi. Çalışıyoruz ne yapalım. Aynı devam. Biz buralardayız, haberler sende. Yılda 2 sefer görünüyorsun, bi girişte bi çıkışta :)
-
acaba :D amerikan koslugunun çıkışında dilensek baga green car ver desek :D sayın konsolost belki verir ne dersiniz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum